2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

İnanmazsın benim kemikler de iri Takmıyorum zaten doğum sonrasında idman bekliyor bizi. Alışık olmadığım bir tempo olacak benim için. Veririz evelAllah... Yoğurt mayalayıp yiyom oluyo mu o :)

Kan ilacını yatmadan önce iç bence canım hem daha az dokunur hem de yediklerinden dolayı emilimi azalmaz. Diğerinin içeriğini bilmiyorum. Üstünden de zaman geçmiş başkası cevap yazmıştır umarım
Teşekkür ederim önerin için:) birde böyle deneyelim bakalım en azından evde kusmak iş yerinde kusmaktan iyidir:))

İnanmazsın benim kemikler de iri Takmıyorum zaten doğum sonrasında idman bekliyor bizi. Alışık olmadığım bir tempo olacak benim için. Veririz evelAllah... Yoğurt mayalayıp yiyom oluyo mu o :)

Olmaz mı, bir de nohut ile kendi yoğurt mayanı yaptın mı senden ve bebeğinden iyisi olmaz O alışık olmadığın tempo beni de korkutuyor, Allah sonumuzu hayır etsin

Ne güzel olumlu şeyler duymuşsun çok sevindim. Ins küçülüp yok olacak o sıvı da. Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın inş.

Arkadaşlar cuma günü amniyosentez yapılacakmış aranızda hiç yaptıranlar falan var mi çok can yakıyor mu bebegimin cani yanar mi bide fish sonucu diye bir on sonuç cikiyormus o sonucun doğruluğu ne kadar beni bilgilendirebilir misiniz

Evet benim annem beni görünce öyle demişti kalça çıkmış baya kız bu dedi bi de ilk bebeğin mi ona göre de bişey söylym

pinar39 Canım sen güçlü bi annesin evladimdan vazgecmem diyerekte bunu da gosteriyosun Allahin izniyle bebisin saglikla dunyaya gelecek inşallah bol bol dua et bizde ederiz canım...bence bebisinde senden vazgecmeyecek ve saglikla dunyaya gelecek insallah icimden herşey güzel olacak diyor sende iyi ol gez toz iyi düşün iyi olsun hersey

Kuzumm @Aryadeniz38 in bilgisi var bu konuda. Gördügü zaman cevap verir hemen.
insallah hersey yolunda gidecek kuzum

Tatlımmm bugün biraz yoğun geçti yorgunum ama genel olarak iyiyimmm sen nasılsın okul başladı mı
Evet ( ama daha ödevlerim duruyo diş yapyrm devamlı sabundan hiç kalkmadan belim ağrıyo bi ya dan da kızım tekmeliyo sanırım yeter anne yoruldun diyo yavrum ama iyiz bugünümüze çok şükür :)

Kızlar ben şimdi devamlı sabundan diş yapyrm ödevim yani sabun tozu bebeği etkiler mi sizce ona göre maske takm maskeyle rahat edemyrm ama kimyasal sonuçta bu arada bildiğiniz hacı şakir çalıştığım sabun

Kuzum benim arkadaslarım maske kullanıyodu hep ama sabundanmı yapıyolardı baska biseydenmi hatırlamıyorum pek.ne olur ne olmaz sen tak bence uzun süre soluyosun cünkü

Olmaz mı, bir de nohut ile kendi yoğurt mayanı yaptın mı senden ve bebeğinden iyisi olmaz O alışık olmadığın tempo beni de korkutuyor, Allah sonumuzu hayır etsin

Oooo sen baya ustasın anlaşılan bu işlerde. Şu nohut işini bir arastirayim ben bakim nasıl oluyormuş
Amin amin sonumuz hayrolur inş. Yine de iple çekiyorum ben çok özledim yavrusumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…