- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.261
Aminnn :) evet bizde buna en çok KV sevindi :)
@Catmom şişko değil ki onun kemikleri iriDoğumdan sonra bir diyet patlatırız hep beraber ondan sonra kilo falan kalmaz, şimdi hiç takma kafana onları. Probiyotik beslenmeye çalış o zaman fazla kilo da almazsın hem de daha sağlıklı hamilelikte ^^
Teşekkür ederim önerin için:) birde böyle deneyelim bakalım en azından evde kusmak iş yerinde kusmaktan iyidir:))Kan ilacını yatmadan önce iç bence canım hem daha az dokunur hem de yediklerinden dolayı emilimi azalmaz. Diğerinin içeriğini bilmiyorum. Üstünden de zaman geçmiş başkası cevap yazmıştır umarım
Görümce mevzusu canım hatırladın mi
İnanmazsın benim kemikler de iriTakmıyorum zaten doğum sonrasında idman bekliyor bizi. Alışık olmadığım bir tempo olacak benim için. Veririz evelAllah... Yoğurt mayalayıp yiyom oluyo mu o :)
Yaaa seni etiketlemeyi unutmusum ben aklımdaydı halbuki simdi farkettim
Ilgin icin tesekkr ederiimm:)
Ben bugün ayrıntılı usg oldum cani kanuni araştırma da bebegin hiçbir organında sıkıntı çıkmadı herşeyi gayet normal dendi beynindeki sivi dışında amniyosentez cuma günü yapılacak kan testleri falan yapıldı çarşamba sonuç çıkacak doktor ilerleme olmazsa sivida hiçbir problem olmaz dedi ölüm,u konuştular beyin kanalları acıkmış o sivi ordan kuculebilirmis canımı arkadasinla görüşmek isterim ben adı sani numarası falan var mi ulasabilecegim herhangi bir yer var mi
Evet benim annem beni görünce öyle demişti kalça çıkmış baya kız bu dedi bi de ilk bebeğin mi ona göre de bişey söylymBende bebege yatak almaya gitmistim mothercare e orada hamile kiyafetleri de vardi dedim alayim 2 tane bari kalsin :) onlarda 38 beden bi anda pörtlemezsek iyibizim bueasa ultrasona gittiginde tartiya cikartiyorlar dosyana yaziyorlar kilonu ayyy hic istemiyorum ogrenmek ama ne yapayim buranin kanunlari sert anacim :) yok ben daha cinsiyeti ogrenemedim yaa 20 haftalik olmadan soylemiyorlar 2 haftamiz kaldi Allah'un izniyle insallah o zaman ogrenecegiz ama kiz da mi kalca genislermiiiiisss ayyy seninde kiz demek vak simdi daha da heyecan yaptimmmm :)
Bende bi gözden gecireyim bu ne arkadaş herşeye bi laf üfffYa nasıl etiketlemezsin beni ya nasıl ?! Çok gücendim şu an (!) Arkadaşlığımızı gözden geçirmeye ihtiyacım var
Kuzumm @Aryadeniz38 in bilgisi var bu konuda. Gördügü zaman cevap verir hemen.Arkadaşlar cuma günü amniyosentez yapılacakmış aranızda hiç yaptıranlar falan var mi çok can yakıyor mu bebegimin cani yanar mi bide fish sonucu diye bir on sonuç cikiyormus o sonucun doğruluğu ne kadar beni bilgilendirebilir misiniz
EvetTatlımmm bugün biraz yoğun geçti yorgunum ama genel olarak iyiyimmm sen nasılsın okul başladı mı
Bnm kv kız istiyordu ıkınco kez hayl kırıklıgı olduHa ha bu kv lerin de erkek merakı doymuyorlar da arkadaş :)
Kuzum benim arkadaslarım maske kullanıyodu hep ama sabundanmı yapıyolardı baska biseydenmi hatırlamıyorum pek.ne olur ne olmaz sen tak bence uzun süre soluyosun cünküKızlar ben şimdi devamlı sabundan diş yapyrm ödevim yani sabun tozu bebeği etkiler mi sizce ona göre maske takm maskeyle rahat edemyrm ama kimyasal sonuçta bu arada bildiğiniz hacı şakir çalıştığım sabun
Gelinler gelsin tüm temizlikleri onlar yapacak dert etme bacım az kaldı
Evet canim ilk bebegim :) ay soyle soyle valla bana zamanlar gecmek bilmedi yaaEvet benim annem beni görünce öyle demişti kalça çıkmış baya kız bu dedi bi de ilk bebeğin mi ona göre de bişey söylym
Olmaz mı, bir de nohut ile kendi yoğurt mayanı yaptın mı senden ve bebeğinden iyisi olmazO alışık olmadığın tempo beni de korkutuyor, Allah sonumuzu hayır etsin
Bnm kv kız istiyordu ıkınco kez hayl kırıklıgı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?