2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Arkadaslar birsey sormak istiyorum tansiyon larınız nasıl gidiyor benim bugün tansiyonum yükseldi ne yapacağımı şaşırdım. Sizde de arada Yükselme ya da düşme oluyor mu.
Canım bende de stres zamanlarında tansiyon yükseliyor. Doktorum bir hafta sabah akşam ölç dedi. Ama ölçmeden önce mutlaka on dk dinlen dedi. Öyle yaptım tansiyon normal çıktı sorun yokmuş. Stresten yükselirse doktorlar sorun etmiyo ama gerçek bir yükselme varsa mutlaka önlemler alman lazım

Bir kimyacı olarak basit bi toz maskesi ve hareketini çok kısıtlamayacak bi eldiven öneririm doktor eldiveni olabilir. Sabun tozu uzun vadede solunum sistemini ve cildini tahriş edebilir

Güzel annecikler bir süre yokum dedim ama hasretinize dayanamadım:)
Bugün keyfim çok yerinde ayrıntılı ultrason için zeynep kamilden randevu alabildim sonunda. Kaç gündür geceleri randevu alcam diye uykusuz kalıyodum sabahları erken kalkıp bi yandan hazırlanıp bi yandan randevu almaya çalışıyodum. uygulamayı telefonuma yükledim yolda da onunla uğraşıyordum. Çok şükür bu sabah 8.30da ayrıntılı usg randevumu alabildim. Hem içim hem cebim rahatladı
Zaten 16. Haftada beyin haric ayrıntılı usg yapılmıştı. Beyin gelişiminde inşallah allahın izniyle sorun çıkmayacak.
Tek endişem zeynep kamilin ortamı ve doktorları nasıldır? Orda azarlanır kötü muamele görür müyüm? Devlet hastanelerinden korkuyorum açıkçası

Çok şükür şu an herşey yolunda canımm, ablamı kaybettim..
Allahım da gönlümüze göre verdi, kızım olacakmış.. Duyduğum an ağlamaya başladım. En yakın arkadaşım olacak o benimm..

Allahım da gönlümüze göre verdi, kızım olacakmış.. Duyduğum an ağlamaya başladım. En yakın arkadaşım olacak o benimm..
Allah rahmet eylesin canım benim. Allah kızına uzun ömürler versin inşallah.

Bir kimyacı olarak basit bi toz maskesi ve hareketini çok kısıtlamayacak bi eldiven öneririm doktor eldiveni olabilir. Sabun tozu uzun vadede solunum sistemini ve cildini tahriş edebilir
Tmm Eldivenim var yarın maskeyi de getirm okulda bırakmıştım günde 10 saatten fazla uğraşyrm

mekanı cennet olsun canım benimm Allah rahmet eylesin. Allah prensesine uzun saglıklı hayırlı ömürler versin insallah

Ender bir kv den var :) Aferin ona, takdir ettim. Ins kizi da görür
Cok enderdir kendisi Yane cok desifre etmimm kendimi ama kız cock seviyorlar egeli olmaktan kaynaklanıyor olabilirrrr kocemde kız bekledi oncekndede bndadaa amaa işte nasip saglıklı olsnda

Hangi bölümden aldın tam olarak bende testleri yaptırmaduğım için çekiniyorum biraz gitmeye kızarlar mı die bi de ben avrupa yakasındaym orası uzak olur mu acaba bana nasıl denedin almayı banada anlatsana

Ooh gözün aydın :) insallah sonucuda cok güzel olur

Kızlar birşey daha sorcam sabah kalktgmda burnum kanamıs oluyor sızlerdede oluyormu kurulk var ama baya pıhtı pıhtı kan oluyor kurlktnmı anlamdm ole yara deıl hanı annemde tansıynnmu yukselyr blmedn dedi ama tansıynm yukselnce dusmez benm fena olrm bayadrda sorun yasamıyorm oyle

Hangi bölümden aldın tam olarak bende testleri yaptırmaduğım için çekiniyorum biraz gitmeye kızarlar mı die bi de ben avrupa yakasındaym orası uzak olur mu acaba bana nasıl denedin almayı banada anlatsana
Sana uzak olur canım başka bi hastaneden alırsın. Mhrs den kimlik no ve şifreyle giriyosun. Hastaneyi seçiyosun. Antenatal pol. Detaylı doppler usg diye geçiyo. Sabah tam 8:30 da açılıyo randevular ve 15 gün sonrasına randevu veriyo. Yakalamak büyük şans kaç gündür uğraşıyorum. Buçuktan 10-15 dk önce denemeye başlayıp 10-15 dk geçe bırakıyorum. bence yarın sabahtan başla denemeye haftan gelmiş

Tommbik cnm kotu davrnmazlar yaaaa artk okdr kotu deıl hastaneler bındebir sans işi oyle dusunerek gitmeeee poztf dusun

Bu arada kötü davranırlar mı nasıl olur düşüncesi benim de aklımda. Bilenlerden cevap bekliyorum

Burda nerde var bilmyrm ki bizim okulda var mı acaba ben istanbul tıp fakültesinin içindeyim her gün gidiyrm orda var mıdır ki Çapa da yani

İnşallah canım ya korkuyorum. Ben orda doğmuşum annem diyo doğum mu yaptım dayak mı yedim anlamadım diyo. Gerdi beni iyice
Eskiden oyleymiş canm hastaneler ama simdi daha garklı devlette hemen sıkayet edıyor ınsanlar bindebşr denk geliyor ıste oda hasta falnda gergnse belki ondandır. Sen guzel dusunerek git bebişde hısseder ınsallah guzel gecer bizede haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…