- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.281
Canım bende de stres zamanlarında tansiyon yükseliyor. Doktorum bir hafta sabah akşam ölç dedi. Ama ölçmeden önce mutlaka on dk dinlen dedi. Öyle yaptım tansiyon normal çıktı sorun yokmuş. Stresten yükselirse doktorlar sorun etmiyo ama gerçek bir yükselme varsa mutlaka önlemler alman lazımArkadaslar birsey sormak istiyorum tansiyon larınız nasıl gidiyor benim bugün tansiyonum yükseldi ne yapacağımı şaşırdım. Sizde de arada Yükselme ya da düşme oluyor mu.
Bir kimyacı olarak basit bi toz maskesi ve hareketini çok kısıtlamayacak bi eldiven öneririm doktor eldiveni olabilir. Sabun tozu uzun vadede solunum sistemini ve cildini tahriş edebilirKızlar ben şimdi devamlı sabundan diş yapyrm ödevim yani sabun tozu bebeği etkiler mi sizce ona göre maske takm maskeyle rahat edemyrm ama kimyasal sonuçta bu arada bildiğiniz hacı şakir çalıştığım sabun
Çok şükür şu an herşey yolunda canımm, ablamı kaybettim..Ayyy canımm hakikaten sen epey bi yoktun umarım hersey yolundadır
Neymiş cinsiyeti fındığın :) kısmet canım ikinci bebiste tahmin de bulunuşum artık hayırlısıyla siz sağlıklı olun önemli olan bu bizim için öpüyorum ikinizide kocaman :)
Allah rahmet eylesin canım benim. Allah kızına uzun ömürler versin inşallah.Çok şükür şu an herşey yolunda canımm, ablamı kaybettim..
Allahım da gönlümüze göre verdi, kızım olacakmış.. Duyduğum an ağlamaya başladım. En yakın arkadaşım olacak o benimm..
Ay evet ben bile etkileniyorum yarın alm maskemi okuldan getrmKuzum benim arkadaslarım maske kullanıyodu hep ama sabundanmı yapıyolardı baska biseydenmi hatırlamıyorum pek.ne olur ne olmaz sen tak bence uzun süre soluyosun cünkü
amin canım , hepimizin evlatlarına inşallah..Allah rahmet eylesin canım benim. Allah kızına uzun ömürler versin inşallah.
Tmm Eldivenim var yarın maskeyi de getirm okulda bırakmıştım günde 10 saatten fazla uğraşyrmBir kimyacı olarak basit bi toz maskesi ve hareketini çok kısıtlamayacak bi eldiven öneririm doktor eldiveni olabilir. Sabun tozu uzun vadede solunum sistemini ve cildini tahriş edebilir
mekanı cennet olsun canım benimm Allah rahmet eylesin. Allah prensesine uzun saglıklı hayırlı ömürler versin insallahÇok şükür şu an herşey yolunda canımm, ablamı kaybettim..
Allahım da gönlümüze göre verdi, kızım olacakmış.. Duyduğum an ağlamaya başladım. En yakın arkadaşım olacak o benimm..
Cok enderdir kendisi Yane cok desifre etmimm kendimi ama kız cock seviyorlar egeli olmaktan kaynaklanıyor olabilirrrr kocemde kız bekledi oncekndede bndadaa amaa işte nasip saglıklı olsndaEnder bir kv den var :) Aferin ona, takdir ettim. Ins kizi da görür
Hangi bölümden aldın tam olarak bende testleri yaptırmaduğım için çekiniyorum biraz gitmeye kızarlar mı die bi de ben avrupa yakasındaym orası uzak olur mu acaba bana nasıl denedin almayı banada anlatsanaGüzel annecikler bir süre yokum dedim ama hasretinize dayanamadım:)
Bugün keyfim çok yerindeayrıntılı ultrason için zeynep kamilden randevu alabildim sonunda. Kaç gündür geceleri randevu alcam diye uykusuz kalıyodum sabahları erken kalkıp bi yandan hazırlanıp bi yandan randevu almaya çalışıyodum. uygulamayı telefonuma yükledim yolda da onunla uğraşıyordum. Çok şükür bu sabah 8.30da ayrıntılı usg randevumu alabildim. Hem içim hem cebim rahatladı
Zaten 16. Haftada beyin haric ayrıntılı usg yapılmıştı. Beyin gelişiminde inşallah allahın izniyle sorun çıkmayacak.
Tek endişem zeynep kamilin ortamı ve doktorları nasıldır? Orda azarlanır kötü muamele görür müyüm? Devlet hastanelerinden korkuyorum açıkçası
Ooh gözün aydın :) insallah sonucuda cok güzel olurGüzel annecikler bir süre yokum dedim ama hasretinize dayanamadım:)
Bugün keyfim çok yerindeayrıntılı ultrason için zeynep kamilden randevu alabildim sonunda. Kaç gündür geceleri randevu alcam diye uykusuz kalıyodum sabahları erken kalkıp bi yandan hazırlanıp bi yandan randevu almaya çalışıyodum. uygulamayı telefonuma yükledim yolda da onunla uğraşıyordum. Çok şükür bu sabah 8.30da ayrıntılı usg randevumu alabildim. Hem içim hem cebim rahatladı
Zaten 16. Haftada beyin haric ayrıntılı usg yapılmıştı. Beyin gelişiminde inşallah allahın izniyle sorun çıkmayacak.
Tek endişem zeynep kamilin ortamı ve doktorları nasıldır? Orda azarlanır kötü muamele görür müyüm? Devlet hastanelerinden korkuyorum açıkçası
Sana uzak olur canım başka bi hastaneden alırsın. Mhrs den kimlik no ve şifreyle giriyosun. Hastaneyi seçiyosun. Antenatal pol. Detaylı doppler usg diye geçiyo. Sabah tam 8:30 da açılıyo randevular ve 15 gün sonrasına randevu veriyo. Yakalamak büyük şans kaç gündür uğraşıyorum. Buçuktan 10-15 dk önce denemeye başlayıp 10-15 dk geçe bırakıyorum. bence yarın sabahtan başla denemeye haftan gelmişHangi bölümden aldın tam olarak bende testleri yaptırmaduğım için çekiniyorum biraz gitmeye kızarlar mı die bi de ben avrupa yakasındaym orası uzak olur mu acaba bana nasıl denedin almayı banada anlatsana
Bu arada kötü davranırlar mı nasıl olur düşüncesi benim de aklımda. Bilenlerden cevap bekliyorumHangi bölümden aldın tam olarak bende testleri yaptırmaduğım için çekiniyorum biraz gitmeye kızarlar mı die bi de ben avrupa yakasındaym orası uzak olur mu acaba bana nasıl denedin almayı banada anlatsana
Burda nerde var bilmyrm ki bizim okulda var mı acaba ben istanbul tıp fakültesinin içindeyim her gün gidiyrm orda var mıdır ki Çapa da yaniSana uzak olur canım başka bi hastaneden alırsın. Mhrs den kimlik no ve şifreyle giriyosun. Hastaneyi seçiyosun. Antenatal pol. Detaylı doppler usg diye geçiyo. Sabah tam 8:30 da açılıyo randevular ve 15 gün sonrasına randevu veriyo. Yakalamak büyük şans kaç gündür uğraşıyorum. Buçuktan 10-15 dk önce denemeye başlayıp 10-15 dk geçe bırakıyorum. bence yarın sabahtan başla denemeye haftan gelmiş
İnşallah canım ya korkuyorum. Ben orda doğmuşum annem diyo doğum mu yaptım dayak mı yedim anlamadım diyo. Gerdi beni iyiceTommbik cnm kotu davrnmazlar yaaaa artk okdr kotu deıl hastaneler bındebir sans işi oyle dusunerek gitmeeee poztf dusun
Eskiden oyleymiş canm hastaneler ama simdi daha garklı devlette hemen sıkayet edıyor ınsanlar bindebşr denk geliyor ıste oda hasta falnda gergnse belki ondandır. Sen guzel dusunerek git bebişde hısseder ınsallah guzel gecer bizede haber verİnşallah canım ya korkuyorum. Ben orda doğmuşum annem diyo doğum mu yaptım dayak mı yedim anlamadım diyo. Gerdi beni iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?