2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
İyi akşamlar kızlar uzuuuun bi süredir giremiyodum tatilden dolayı fırsatım olmuyodu. Üç gündür galiba bebişin hareketlerini hissediyorum böyle karnımda örümcek yürür gibi değişik bişeyler oluyo özellikle çikolata yedikten sonra.inş bebektir.sorum ise şu bu haftaya kadar hiç mide bulantısı kusma yaşamadım fakat dünden beri ne yesem çıkarıyorum hafif şeyler bile yesem:/ üşüme var kaslarım ağrıyo dün acile gittim serum verdi dr hiç faydası olmadı.bu durum beni endişelendiriyor. Aranızda böyle şeyler yaşayan oldu mu acaba? Cvplar için şimdiden teşekkür ederim.

Sağol canım moral verdin. İnşallah güzel geçer. Mutlaka haber vericem :)

matsiyahoje canim ben her ay gidiyorum z.kamile hic korkma doktorlar cook iyi hepsi inan ozelden de iyi inan cok guzel gececek darisi basima bende carsamba randevumu atlatayim almaya calisacagim insallah senin kadar sansli olabilirim

matsiyahoje canim ben her ay gidiyorum z.kamile hic korkma doktorlar cook iyi hepsi inan ozelden de iyi inan cok guzel gececek darisi basima bende carsamba randevumu atlatayim almaya calisacagim insallah senin kadar sansli olabilirim
Canım valla şans değil bir haftadır uğraşıyorum evde bilgisayardan dışarda cepten. Ama şunu söyliyim gece 12de açılma ihtimali var diye boşuna uykusuz kalmışım. Sen hiç uğraşma gece. Gündüz 8:30 da açılıyor. 15dk önceden başla mutlaka çünkü onların saatiyle senin saat tutmayabilir. Onların saatiyle 8:30 da açılıyo. Allah kolaylık versin randevu alacaklara

Bide hangi doktora gidiyosun?
Aynı doktor mu acaba?
Ayrıntılı randevusunu en erken 15 gün sonraya veriyolar canım ona göre al geç kalma

aaa cnmm cinsiyet kesinleşti mi???? kızın mı oluyorrr??? gözün aydınn :)

Canim benaz once 12 ye 5 kala basladim deneme amacli tam 12 de acildi bir kisilik yer vardi ama randevum oldugu icin alamadim neyse carsamba bir gideyim sonra ugrasacagim canim ben degil bir hafta uc hafta ugrasmaya raziyim yeter ki alayim isi gucu birakip ugrasacagim bende kismet bakalim
Kuzum bu arada randevunu habibe hanimdan mi aldin ben carsamba ona muayne olacagim sana hakki da bilgi veririm gerci kendisini 2011 yilindan hatirliyorum orada yatmistim ilk dogumda tabi yillar gecti aradan biraz soguk durur ama cok iyi bir insandir

pinar39 canım yeni geldim eve.aylin etiketlemese görmezdim Sağolsun etiketlemişte gördüm.seni merak ederek girdim topiğe.ben amniyosentez oldum canım hiiiç korkulacak bişey değil.olmaya karar verdiysen hiç korkma.iğne batmasını bilirsin Sinek ısırığı gibi bi acı oluyo o kadar.ultrasondan izliyosun zaten iğnenin Girdiği yeri Bebeğini görüyosun.bebeğe uzak bi noktadan giriyor Dr.zaten bebeğin zarar görmesin diye nefes bile almıyosun iğnenin girmesiyle sıvının alınması toplam iki dakika filan sürüyor.öyle korkulduğu gibi zor acılı bi işlem değil.işinde iyi bi dr yaparsa amniyosentez esnasında ki risk de sonra ki risk de yok denecek kadar azalıyor.amniyoentezden sonra tedbir Amaçlı iki saat hastanede kaldım.bir iğne yapıldı.sonra ki iki günde yine tedbir Amaçlı progestan(vajinal)aldım.bi de enfeksiyon riskine karşı antibiyotik yazmıştı Dr ama onu kullanmadım(Dr duysa çok kızar sen Dr ne diyosa öyle yap)her hangi bir akıntım kanamam normal dışı bir durum olmadığı için antibiyotik kullanmadım.amniyosentezden sonra normal hayatıma devam ettim ama ilk iki gün yattım çok fazla kalkmadım.normalden farklı fazla akıntım ya da en ufak bi kanamam olduğunda hemen haber vermemi söyledi Dr ama çok şükür hiç bir sıkıntım olmadı.hareketlerini tam olarak hissedemediğim minnakımın amniyosentezden sonra hareketlerini Fazlasıyla hissetmeye başladım.evet aminiyosentez den sonra hareketleri Fazlasıyla arttı bebeğimin.alınan Sıvının yerine iki saat sonra bebek tamamlıyormuş zaten sıvıyı.çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım.sende yasamazsın inşallah.fish sonucunu ertesi gün alabiliyorsun %99güvenli.temiz sonuçlarda %100güvenli.amniyosentez sonucu ise 21gün sonra.zaten fish sonucunda trosomy 13 18 21 e bakıldığı ve bizim için de önemli olan bu sonuclar olduğu için %100 Güvenli diye biliyorum.böyle canım benim.başka merak ettiğin Şeyler varsa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.Rabbim yar ve yardımcın olsun.içini ferahlatsın.bebeğin sağlıkla gelsin inşallah

Bide hangi doktora gidiyosun?
Aynı doktor mu acaba?
Ayrıntılı randevusunu en erken 15 gün sonraya veriyolar canım ona göre al geç kalma
Biliyorum canim ben aslinda 21dolsun 22.haftanin icinde olayim istiyorum detayli ici en dogru hafta ama carsamba aksam baslayacagim denemeye bu hafta alabilirsem 21.haftada bi sonraki haftaya alabilirsem 22. Haftada daha son raya kalirsa artik 23. Ye ay olsunda hepsine raziyim
Ben bikac farkli doktora muayne oldum hepside cok iyuydiler ama genel olarak nazan tarhan a muayne oldum daha cok carsamba habibe hanima olacagim detayliya genelde o bakiyo buyuk doktorlardan onu 2011 den taniyorum dedigim gibi sabah vizit gecerdiya en son ona danisirlardi

Kızlqr bişy sorcam, bir hfta kadardr kasıklarımda hafif sancı oluyor. Oyle canımı yakacak kadar değil ama onceki kayıplarımdan dolayı tedrgin oldum. Sizce normal midr ?

bana da dr um martın 4 üne detaylı usg randevusu aldırdı.tam 21.haftada oluyorum..

Canim ben aslında bebeğe zarar verebilir diye amniyosentez olmak istemedim fakat doktor dedi ki en azından emin olalım böyle biseyde genetik bir problem varsa daha sonraki gebeliklerinde tekrarlanabilir en azından tedbir alınır dedi o yuzden kabul ettim yoksa ben genetik te bisey çıkacağını pek sanmıyorum aslında ne akrabalık ne kan uyuşmazlığı ne yaş riski nede ailede böyle bir durum yok doktor da pek ihtimal vermedi doktor aslında umutlu konuştu beyin cerrahi özellikle ordaki sivi kapanmasa bile doğduğunda bebeğe zarar verip vermeyecegini bilemeyiz biz dedi çok çok zeki bir çocukta olabilir dedi ama beyin damarları detaylı ultrasonda açık çıktı tıkalı olsaydı sivi birikime devam edermiş fakat açık olduğu için zamanla kapanabilirmis şimdilik bisey yapamayız takip ederiz artmasını veya azalmasını dedi eğer artmaz sabit kalırsa hiçbirşey yapmaya gerek kalmaz zaten hafif derecede imiş Su an ama artarsa risk lerde artar tabi hepsi risk dahilinde dedi doğduktan sonra ameliyata alınır o sivi çekilir dedi ama kk de çok kişinin başına gelmiş okudum bir kadinin 19 mm imiş doğduktan sonra bir mr cekilmisler 13 mm çıkmış ve çocuğa hiçbir müdahele yapılmadan sağlıkla devam etmiş yani ultrasondaki ölçüm doğduğunda ki ölçüm ile pek te uyumlu olmuyor demiş doktor kadın bütün bunu diyen doktorlara dava acmis çocuğun hiçbirşey olmama ihtimali bile varken nasıl olurda hasta olma riskine karşı aileler alım kararı veriyor bilmiyorum yanimda bir kadın vardı 6 aylikken çocuğunun agir bir hasta olacağını ogrenmis 18 yaşına kadar yaşar en fazla demiş çocuk Su an ağır epilepsi hastası herkese ciddi zarar veriyor kadın mecburen onu bağlayıp odaya kapatiyormus Su an yine hamile kadının hep karnına vuruyormus evine hickimse gelmiyormus kadinin keşke aldirsaydim dedi ona da kendime de bu acıyı işkenceyi cektirmezdim dedi çok kötü oldum o an sonra dedim ki rabbim can verdiği kulunu benden daha mi az düşünecek sanki yani bilmiyorum kafam çok karıştı Su an bekliycez sade e artıp azalmasını takip edecez ona göre kendimi en kötü seneryalora bile hazirlarim eşim ile birlikte kusura bakma canim uzun oldu baya hakkını helal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…