- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.321
Ne demek canım benim helal olsun.keşke yanında olup destek olabilsem içini biraz olsun ferahlatabilsem.canım benim Dr sana ümitli Konuşmuş Dediğin gibi.lütfen güçlü ve Sabırlı ol duayı asla Bırakma.bebeğin sağlıkla gelecek inşallah.dr lar hamilelik esnasında ultrasonda testlerde gördükleri herşeyi hastaya anlatmak en kötü senaryoları olasılıkları bile Söylemek zorunda kalıyorlar.çünkü Dediğin gibi ağır tazminat davaları Açılıyor.gittiğim perinotolog da bana söylemişti.kızım ben sana amniyosentez önermek zorundayım.ultrason incelemesinde hiç bir patolojik bulguya rastlanmamasına rağmen.amniyosentez kesin Tanı.aileler milyon Dolarlık dava açıp kazanabiliyor biz de Dr olarak bişey olmaz diyemiyoruz Demişti.ultrason incelemesinde patolojik hiçbir bulguya rastlanmamasına bebeğim herşeyi gayet normal ve sağlıklı Olmasına rağmen lanet bir test Yüzünden amniyosentez oldum.iyi ki de olmuşum.herşeyde vardır bi hayır.yaşanacak her ne ise önüne geçemiyor insan.ne gelirse Allahtan razıyız.sen dua et bak Allah'ın izniyle herşey yoluna girecek.hepimiZin herkesin bebeği Allah'a emanet.Canim ben aslında bebeğe zarar verebilir diye amniyosentez olmak istemedim fakat doktor dedi ki en azından emin olalım böyle biseyde genetik bir problem varsa daha sonraki gebeliklerinde tekrarlanabilir en azından tedbir alınır dedi o yuzden kabul ettim yoksa ben genetik te bisey çıkacağını pek sanmıyorum aslında ne akrabalık ne kan uyuşmazlığı ne yaş riski nede ailede böyle bir durum yok doktor da pek ihtimal vermedi doktor aslında umutlu konuştu beyin cerrahi özellikle ordaki sivi kapanmasa bile doğduğunda bebeğe zarar verip vermeyecegini bilemeyiz biz dedi çok çok zeki bir çocukta olabilir dedi ama beyin damarları detaylı ultrasonda açık çıktı tıkalı olsaydı sivi birikime devam edermiş fakat açık olduğu için zamanla kapanabilirmis şimdilik bisey yapamayız takip ederiz artmasını veya azalmasını dedi eğer artmaz sabit kalırsa hiçbirşey yapmaya gerek kalmaz zaten hafif derecede imiş Su an ama artarsa risk lerde artar tabi hepsi risk dahilinde dedi doğduktan sonra ameliyata alınır o sivi çekilir dedi ama kk de çok kişinin başına gelmiş okudum bir kadinin 19 mm imiş doğduktan sonra bir mr cekilmisler 13 mm çıkmış ve çocuğa hiçbir müdahele yapılmadan sağlıkla devam etmiş yani ultrasondaki ölçüm doğduğunda ki ölçüm ile pek te uyumlu olmuyor demiş doktor kadın bütün bunu diyen doktorlara dava acmis çocuğun hiçbirşey olmama ihtimali bile varken nasıl olurda hasta olma riskine karşı aileler alım kararı veriyor bilmiyorum yanimda bir kadın vardı 6 aylikken çocuğunun agir bir hasta olacağını ogrenmis 18 yaşına kadar yaşar en fazla demiş çocuk Su an ağır epilepsi hastası herkese ciddi zarar veriyor kadın mecburen onu bağlayıp odaya kapatiyormus Su an yine hamile kadının hep karnına vuruyormus evine hickimse gelmiyormus kadinin keşke aldirsaydim dedi ona da kendime de bu acıyı işkenceyi cektirmezdim dedi çok kötü oldum o an sonra dedim ki rabbim can verdiği kulunu benden daha mi az düşünecek sanki yani bilmiyorum kafam çok karıştı Su an bekliycez sade e artıp azalmasını takip edecez ona göre kendimi en kötü seneryalora bile hazirlarim eşim ile birlikte kusura bakma canim uzun oldu baya hakkını helal et
Handan güzel kitaptır yıllar önce okumuştum.ben minnakıma bi battaniye bi de başka bişey ördüm tavsiye ediyorum herkese.hem terapi gibi oluyor örgü hemde kendi emeğinle bebeğine bişey yapmanın verdiği haz Şahane hissettiriyor insanı.öyle para verip almak gibi olmuyor çok daha güzel bi duygu.ördüğüm şeylerin fotosunu atayım:)Günaydın şirin anneler
Şöyle düşündüm de hepimiz farklı şehirler farklı hanelerden olsak da bu forum da buluşuyor tecrübe, endişe, sevinçlerimizi paylaşabiliyoruz Bu Bi şans
Gece geç uyusam da sabah 7 de gözler fal taşı gibi açılıyor Dinlenmeye devam .. Bugün yeni kitabıma başlıyorum [Handan ] bakalım Nasıl ilerleyecek..
Bi ara da yün şiş falan alıp da örgü öreyim..boş durmaktansa Bi işe yararım Yoksa tv Mod ile tüm dizi film proğram yarışmaları ezberliyor ve face ig takılmaktan kendimi alamıyorum
Bu arada bencilime iki hafta önce Bebek arabası ile Bi kaç çıtçıtlı atlet almıştım..ama son korkudan sonra ara verip alışverişleri ertelemeye karar verdim..şimdilik araştırma ve para biriktirme modundayım
Sevgilerinle sağlıklı Mutlu huzurlu bol eğlenceli günler
Erbil çakar diye bi doktor canım.randevular açılınca gelen ilk doktorun ilk randevusunu hizlıca aldım kaçırmamak için. Bu arada şimdi aklıma geldi bi gece eşimi bilgisayar başına koydum ben yattım. O gece de yakalamış randevuyu ama uygun saate tıklayıp bi sayfa açılıyo orada biraz oyalanmış. Sonra onaylaya basınca başkası randevuyu almıştır gibi bişey demiş geriye basınca da hepten çıkmış.baştan hastane seçimi yaptırmış o yapana kadar da bitmiş. O yüzden açılır açılmaz ilk gelene tıklayıp hemen onaylayıp almak lazımCanim benaz once 12 ye 5 kala basladim deneme amacli tam 12 de acildi bir kisilik yer vardi ama randevum oldugu icin alamadim neyse carsamba bir gideyim sonra ugrasacagim canim ben degil bir hafta uc hafta ugrasmaya raziyim yeter ki alayim isi gucu birakip ugrasacagim bende kismet bakalim
Kuzum bu arada randevunu habibe hanimdan mi aldin ben carsamba ona muayne olacagim sana hakki da bilgi veririm gerci kendisini 2011 yilindan hatirliyorum orada yatmistim ilk dogumda tabi yillar gecti aradan biraz soguk durur ama cok iyi bir insandir
İstanbul ünv. Diş hekimliğimi okuyorsun? Merak ettmde :)Kızlar ben şimdi devamlı sabundan diş yapyrm ödevim yani sabun tozu bebeği etkiler mi sizce ona göre maske takm maskeyle rahat edemyrm ama kimyasal sonuçta bu arada bildiğiniz hacı şakir çalıştığım sabun
Neresi kız
Haha resim sonra çıktı
İnşallah sağlıkla bacım :)ben de derin düşünüyoru..oğlum dora,kızım da derin olsun diyoruz :)
bana da dr um martın 4 üne detaylı usg randevusu aldırdı.tam 21.haftada oluyorum..
Handan güzel kitaptır yıllar önce okumuştum.ben minnakıma bi battaniye bi de başka bişey ördüm tavsiye ediyorum herkese.hem terapi gibi oluyor örgü hemde kendi emeğinle bebeğine bişey yapmanın verdiği haz Şahane hissettiriyor insanı.öyle para verip almak gibi olmuyor çok daha güzel bi duygu.ördüğüm şeylerin fotosunu atayım:)
Kayinvalidenede bayildim fikrine canım.bizimkiler Rizeli 10 erkek olsa bu kız olsun demez maalesef yani bende antalyaliyim banada tuhaf gelio bizede kız önde tutuluo ama yetiştirme farkı böyle bişi kendimiz kadininz kızları tutucagimiza erkek çocuk tutupruz cok yanlis Allah ikisinde nasip etsin tabi sanada inşallah bi kız ewlat versin 3. De =))Cok enderdir kendisi Yane cok desifre etmimm kendimi ama kız cock seviyorlar egeli olmaktan kaynaklanıyor olabilirrrr kocemde kız bekledi oncekndede bndadaa amaa işte nasip saglıklı olsnda
Günaydınn tatlımmmGünaydın gusel annelersemurcan L Light Of God denizbatiekin @catmon 1cicek3bocek ve tüm diğer sayamadihim anneler gusel bir gün olsun
tatlım ben iyiyim, herşey yolunda çok şükür.. sen nasılsın herşey yolundadır umarım... hem ev, hem iş, hem çocuk, hem dersler derken buraya pek zaman ayıramıyorum... yoksa aklımdasınız@mrmrlpslnnannesitellinaz @HejaR12 @melankolik_kedi yoksunuz kızlar hiç nerelerdesiniz inşallah herşey yolundadır
Çok şükür şu an herşey yolunda canımm, ablamı kaybettim..
Allahım da gönlümüze göre verdi, kızım olacakmış.. Duyduğum an ağlamaya başladım. En yakın arkadaşım olacak o benimm..
amin canım , hepimizin evlatlarına inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?