2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ne demek canım benim helal olsun.keşke yanında olup destek olabilsem içini biraz olsun ferahlatabilsem.canım benim Dr sana ümitli Konuşmuş Dediğin gibi.lütfen güçlü ve Sabırlı ol duayı asla Bırakma.bebeğin sağlıkla gelecek inşallah.dr lar hamilelik esnasında ultrasonda testlerde gördükleri herşeyi hastaya anlatmak en kötü senaryoları olasılıkları bile Söylemek zorunda kalıyorlar.çünkü Dediğin gibi ağır tazminat davaları Açılıyor.gittiğim perinotolog da bana söylemişti.kızım ben sana amniyosentez önermek zorundayım.ultrason incelemesinde hiç bir patolojik bulguya rastlanmamasına rağmen.amniyosentez kesin Tanı.aileler milyon Dolarlık dava açıp kazanabiliyor biz de Dr olarak bişey olmaz diyemiyoruz Demişti.ultrason incelemesinde patolojik hiçbir bulguya rastlanmamasına bebeğim herşeyi gayet normal ve sağlıklı Olmasına rağmen lanet bir test Yüzünden amniyosentez oldum.iyi ki de olmuşum.herşeyde vardır bi hayır.yaşanacak her ne ise önüne geçemiyor insan.ne gelirse Allahtan razıyız.sen dua et bak Allah'ın izniyle herşey yoluna girecek.hepimiZin herkesin bebeği Allah'a emanet.

Günaydın şirin anneler

Şöyle düşündüm de hepimiz farklı şehirler farklı hanelerden olsak da bu forum da buluşuyor tecrübe, endişe, sevinçlerimizi paylaşabiliyoruz Bu Bi şans

Gece geç uyusam da sabah 7 de gözler fal taşı gibi açılıyor Dinlenmeye devam .. Bugün yeni kitabıma başlıyorum [Handan ] bakalım Nasıl ilerleyecek..

Bi ara da yün şiş falan alıp da örgü öreyim..boş durmaktansa Bi işe yararım Yoksa tv Mod ile tüm dizi film proğram yarışmaları ezberliyor ve face ig takılmaktan kendimi alamıyorum

Bu arada bencilime iki hafta önce Bebek arabası ile Bi kaç çıtçıtlı atlet almıştım..ama son korkudan sonra ara verip alışverişleri ertelemeye karar verdim..şimdilik araştırma ve para biriktirme modundayım

Sevgilerinle sağlıklı Mutlu huzurlu bol eğlenceli günler

Handan güzel kitaptır yıllar önce okumuştum.ben minnakıma bi battaniye bi de başka bişey ördüm tavsiye ediyorum herkese.hem terapi gibi oluyor örgü hemde kendi emeğinle bebeğine bişey yapmanın verdiği haz Şahane hissettiriyor insanı.öyle para verip almak gibi olmuyor çok daha güzel bi duygu.ördüğüm şeylerin fotosunu atayım:)

Erbil çakar diye bi doktor canım.randevular açılınca gelen ilk doktorun ilk randevusunu hizlıca aldım kaçırmamak için. Bu arada şimdi aklıma geldi bi gece eşimi bilgisayar başına koydum ben yattım. O gece de yakalamış randevuyu ama uygun saate tıklayıp bi sayfa açılıyo orada biraz oyalanmış. Sonra onaylaya basınca başkası randevuyu almıştır gibi bişey demiş geriye basınca da hepten çıkmış.baştan hastane seçimi yaptırmış o yapana kadar da bitmiş. O yüzden açılır açılmaz ilk gelene tıklayıp hemen onaylayıp almak lazım

Herkese kocaman günaydın diliyoruz minnos bebeğimle
Hepimiz için güzel bir gün olsun güzel güzel haberler alalım can sıkıcı kötü şeyleri bugünden itibaren geri de bırakalım mutlu umutlu bi gün olsun inşallah :)
Bugun kontrolü olan varsa güzel haberlerle gelsin inşallah :)
hepinizi kocaman öpüyoruz :)

bana da dr um martın 4 üne detaylı usg randevusu aldırdı.tam 21.haftada oluyorum..

Aslında doktorum dün çok da gerek yok dedi; ama 2. bir kişide baksın gözden birşey kaçmasın dedi. Çünkü her gittiğimde detaylı şekilde inceleyebiliyor, cihazı baya iyi. Her gittiğimde damarlardaki kan akışlarına bakıp, tüm organları ve kemik ölçümlerini tek tek yapıyor.Şuan için sıkıntı yok bakalım 1 ay sonra randevum

Günaydın canlarım bir sorum olacak dün detaylı usg için devlet hastanesi araştırması yaptım belki araştırma hastanesinde yaptırırım diye Zeynep kamilde o bölüm var ama başka araştırma hastanesinde kadın doğuma girince detaylı 2. Duzey usg fln diye çıkmıyor direk kadın doğumdan alınca yapmazlar diye düşündüm ben çapaya gitmek istiyorum aslında bebeğimi orda aldılar dosyam var incelemeler sağlıklı olur diye ama nasıl alıcam oradan bilemedim zaten daha çok zamanım var yardım bilenler lütfen kalinkam ve bilen arkadaşlar prenatal bölümden alsam şuan riskli gebeliğim yok bakmazlar dimi orda

aa tab ki at :) örnek olsun bizlere..
haklısın el emeği göz nuru şeylerin kıymeti bambaşka...
Rabb im cümlemize güzellikler nasip eylesin inşaallah...

malazemeleri aldırabilirsem başlayacağım hemen..

Handan a gelince yeni imkan buldum heyecanlıyım bakalım nasıl olacak :)

Cok enderdir kendisi Yane cok desifre etmimm kendimi ama kız cock seviyorlar egeli olmaktan kaynaklanıyor olabilirrrr kocemde kız bekledi oncekndede bndadaa amaa işte nasip saglıklı olsnda
Kayinvalidenede bayildim fikrine canım.bizimkiler Rizeli 10 erkek olsa bu kız olsun demez maalesef yani bende antalyaliyim banada tuhaf gelio bizede kız önde tutuluo ama yetiştirme farkı böyle bişi kendimiz kadininz kızları tutucagimiza erkek çocuk tutupruz cok yanlis Allah ikisinde nasip etsin tabi sanada inşallah bi kız ewlat versin 3. De =))

Günaydınlarrr kızlar benim kv yeni bi bomba patlattı.bebeğe kendisi bakacakmış Beşik filan alırım eve diyor.ben çalışıyorum ya.bu kadın benim frenleri patlatacak bir gün ama ne zaman bilmiyorum:)))kendi kendine de ne güzel plan yapmış.hiçbiriniz bakamazsınız benim bebeğime dedim ama sinirden de kudurdum.

Çok şükür şu an herşey yolunda canımm, ablamı kaybettim..
Allahım da gönlümüze göre verdi, kızım olacakmış.. Duyduğum an ağlamaya başladım. En yakın arkadaşım olacak o benimm..

amin canım , hepimizin evlatlarına inşallah..

Başınız sağolsun, Allah sizlere sağlıkla güzel bir ömür nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…