2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
hiç bunları düşünüp şimdiden canını sıkma.. zamanı gelince sen istesende onlar kaçmaya yer arıyolar zaten
en kötü ihtimal yıldırma politikası uygularsın

kayseride adet midir nedir bu bir arkadaşım da geçen sene doğum yapmıştı, onun kayınvalidesi de aynı şeyi hayal etmişti ama yapamadı tabi. inanılmaz sinir bozucu bir durum ama sen yine de bebeğin için sakin olmaya çalış canım.

tatlım ben iyiyim, herşey yolunda çok şükür.. sen nasılsın herşey yolundadır umarım... hem ev, hem iş, hem çocuk, hem dersler derken buraya pek zaman ayıramıyorum... yoksa aklımdasınız
İyilik sağlık diyelim cnm :) aklıma geldin arada iyiyim yazda topiğe meraklanmayalım sende haklısın zor valla

Gunaydin kizlar dun gittim ikili tarama kan sonucum icin 212/1 cikti dr riskli dedi riskli gebelige gittim dr amniyosentez dedi ve bebege zararindan bahsetti bende yaptirmak istemedigimi soyledim imzami attim ciktim hayirlisi olsun bakalim icim bi tuhaf oldu tabi ama allahin dedigi olur riskli de ciksa aldirmayacagim icin bekleyecegiz bakalim cinsiyet ogrenemedim daha erken dedi deli oldum 15+3 üz suan iki hafta sonra uclu tarama icin. Cagirdi o zaman ogrencem galiba

hiç bunları düşünüp şimdiden canını sıkma.. zamanı gelince sen istesende onlar kaçmaya yer arıyolar zaten

L Light Of God tellinaz ya bende de kv tarafının hiç umru değil gibi,ne arıyorlar ne soruyorlar... Annem gelip yardım edecek, ona da üzülüyorum tek başına nasıl olacak diye; kadının son 3 yılı çocuk bakmakla geçiyor Yeğenlerimde oldu biri 3, biri 1,5 yaşında. Bir de çocukken çocuk felci geçirdiği için ayağı aksak. Ona rağmen her hafta yemeğimizi gönderiyor kargo ile, her ay 1hafta 10 gün kalıyor. Mayıs gibi komple gelecek; eylülde gidecek... Geçen gün eşime çıtlattım annenlerle konuşsana belki bakmak isterler , şimdi bizsiz siz program yapmışsınız demesinler diye. Eşimde annem gelemez yaa hasta hali yok zaten falan dedi. Sinir oldum ama şimdi düşününce annem daha iyi zaten, sadece yorulacak diye üzülüyorum. Bir de kv ler gelirlerse annem hem bana hem onlara koşturur biliyorum

Son düzenleme:
Ayyy saçmalama lütfennn daha ne istiyorsun annen gibi hiç kimse bakamaz sen bile.seve seve bakar annen hiiiç merak etme.ne kadar uzaklar o kadar iyi ve huzurlu

Ay yok ne ben isterim ne de kv bıkar.hayır zaten olmayacak bişey ama hayal Gücüne hayran kalmamak elde değil.beşik alcakmışta torununa bakacakmışta çok sinir oldum ama takmıyorum.eşimle konuştum ben bakıcıyı şimdiden ayarlıycam tanıdık var dedim.nasıl istiyosan öyle yapalım dedi.

Ayyy saçmalama lütfennn daha ne istiyorsun annen gibi hiç kimse bakamaz sen bile.seve seve bakar annen hiiiç merak etme.ne kadar uzaklar o kadar iyi ve huzurlu

Aynen canım zaten istemem, ama bu kadar kayıtsız olmaları da canımı sıkıyor. Ne bileyim insan bir merak eder, yapılacak birşey var mı diye sorar, bir de emekli ebe ne bileyim yönlendirir vs diye düşünüyordum.Gerçi dediğin gibi böylesi daha iyi herşeye karışmasındansa. Annem asla bırakmaz zaten, takıntılı bu konuda. Bir yeğenimi büyüttü 3 yaşına kadar, diğerini de şimdi büyütüyor o da 1,5 yaşında. Alıp onu geliyor şimdiden bebek bakım kurslarımız başladı bizim :)

Ne bileyim vallahi adetlerimi böyle yoksa benim kv hayal gücümü çok kuvvetli.hemde nasıl sinir bozucu bir durum.eşimin amcalarının Karısı iki taraftan biz bakardık yakın olsaydık diyorlar kv de ordan babaannesi bakar ona belşikte alırım torunuma diyo.hiçbiriniz bakamazsınız benim bebeğime dedim laf arada kaynamadıysa.kaynadıysa da defalarca söylerim:))

Oh maşallah hiiiiç takma kayıtsızlar diye hatta bi sadaka ver böyle oldukları için ihtiyacı olan birine:))vallahi çok ciddiyim çok şanslısın

:)) sen kendin mi bakacaksın yoksa aklında biri mi var?

:)) sen kendin mi bakacaksın yoksa aklında biri mi var?
Benim doğum yaza geldiği için doğum sonrası iznim yanıyo maalesefişe başlayacağım sıra bebek 3 aylık oluyo.aklımda bi bakıcı var hem hemşehri tanıdık hemde çöl güvenebileceğim bi kadın canım.eve Gelip bakabileceğini söyledi onu düşünüyorum annemde gelir zaten inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…