- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.025
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.361
Benim kv ne olacak mevzu:)))Beşik Alıp torununa bakacakmışta hahhaha:)))
Hayal Gücüne hayran kaldım:)))yok sormaya ne gerek var ayol:)))kendi evinde bakacak heralde benim evimde Beşik Alıp bakmayı düşünmüyordur hahahah o kadar kuvvetli değildir hayal gücü yok sanmıyorum:))))Allah Allah, nerde bakiyormus; sormus mu istiyor musun kizim diye?
Günaydın gusel annelersemurcan L Light Of God denizbatiekin @catmon @gvn1907 ve tüm diğer sayamadihim anneler gusel bir gün olsun
Benim doğum yaza geldiği için doğum sonrası iznim yanıyo maalesefişe başlayacağım sıra bebek 3 aylık oluyo.aklımda bi bakıcı var hem hemşehri tanıdık hemde çöl güvenebileceğim bi kadın canım.eve Gelip bakabileceğini söyledi onu düşünüyorum annemde gelir zaten inşallah
Canımm çok sağol, hepimizin evladına hayırlı, uzun ömürler versin Allah.. En önemlisi de sağlık versin..mekanı cennet olsun canım benimm Allah rahmet eylesin. Allah prensesine uzun saglıklı hayırlı ömürler versin insallah
Âmin, sağolun..Başınız sağolsun, Allah sizlere sağlıkla güzel bir ömür nasip etsin.
En doğrusu canım.iki yaşına gelmeden de kreşe veririm Allah nasip ederse.çok iyi kreşler var burda duymuşsundur.kuzenimin oğlu iki Yaşındayken ingilizceyi benden güzel konuşuyodu maşallah:)bebekken verdi annesi kreşe şimdi 5 Yaşında.en Güzeli öyle ben bakarım diyen herkese verilmez çocukhayırlısı canım. benim kayınvalide görümcemin çocuğuna bakıyor, bizimki hakkında hiç yorum yapmadı. bizim de bir değişiklik olmazsa bakıcımız hazır.
En doğrusu canım.iki yaşına gelmeden de kreşe veririm Allah nasip ederse.çok iyi kreşler var burda duymuşsundur.kuzenimin oğlu iki Yaşında ingilizceyi benden güzel konuşuyo maşallah:)bebekken verdi annesi kreşe şimdi 5 Yaşında.en Güzeli öyle ben bakarım diyen herkese verilmez çocuk
Aynen hayırlısıyla sağ salim sağlıkla kucağımıza alsaydık:)sabırsızlanıyorum valla:)ben de mümkün olduğunca erken kreşe vermek istiyorum. hem yaşıtlarıyla birlikte olsun, hem bir şeyler öğrensin kuzucum :)
ben de mümkün olduğunca erken kreşe vermek istiyorum. hem yaşıtlarıyla birlikte olsun, hem bir şeyler öğrensin kuzucum :)
Canım ben 10 haftadan beri hamile pantolonu giyiyorum kocaman bir göbek var bende. Sizi tebrik ederim bu konuda. 5-6 kilo aldım 4 ayda.Kizlar gobisler ne alemde kilo durumlariniz nasil gidiyor? Ben 2 tane hamile pantolonu aldim ancak hala normal pantolonlarima girebiliyorum (son haftalardir tahminimce) simdilik tartilmiyorum 2 hafta sonra ultrasonda zaten tartiyorlar oraya sakliyorum ama en son 1,5 kilo almistim (3 hafta once) simdide cok degisen birsey yok sadece hafif gobek belirdi birazda sanki kalcam mi genisledi ne ya da bu hamilelik psikolojisi denen sey sayesinde aynada kendimi oldugumdan iri gormeye baslamista olabilirim
Hızını alamayan bir kaynana dahaGünaydınlarrr kızlar benim kv yeni bi bomba patlattı.bebeğe kendisi bakacakmış Beşik filan alırım eve diyor.ben çalışıyorum ya.bu kadın benim frenleri patlatacak bir gün ama ne zaman bilmiyorum:)))kendi kendine de ne güzel plan yapmış.hiçbiriniz bakamazsınız benim bebeğime dedim ama sinirden de kudurdum.
Tünaydın annişler ve minnak bebekleri :)
Ben henüz kahvaltı yapmadım. İki oğluşta acikti :)
İnşallah herkes için iyi bir gün olur....
Kocaman opuldunuz
Hayal Gücüne hayran kaldım:)))yok sormaya ne gerek var ayol:)))kendi evinde bakacak heralde benim evimde Beşik Alıp bakmayı düşünmüyordur hahahah o kadar kuvvetli değildir hayal gücü yok sanmıyorum:))))
Evet canım çok faydası oluyor kesinlikle, kuzenimin çocuğu 2 yaşına kadar hep ağlayan bir çocuktu, ne yemek yerdi, ne uyurdu. Anne babası 2 senede zombiye döndüler. En son doktora götürdüler; psikolog hemen düzgün bir yer araştırıp çocuğunuzu kreşe verin dedi. 2-2,5 yaşından itibaren sanırım kreşe gitti ve düzeldi. Çoğu zaman annenin yoğun ilgisi ve başka insanlarla iletişim halinde olmama bebeklerde huzursuzluk yaratıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?