2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

hayırlısı canım. benim kayınvalide görümcemin çocuğuna bakıyor, bizimki hakkında hiç yorum yapmadı. bizim de bir değişiklik olmazsa bakıcımız hazır.

hayırlısı canım. benim kayınvalide görümcemin çocuğuna bakıyor, bizimki hakkında hiç yorum yapmadı. bizim de bir değişiklik olmazsa bakıcımız hazır.
En doğrusu canım.iki yaşına gelmeden de kreşe veririm Allah nasip ederse.çok iyi kreşler var burda duymuşsundur.kuzenimin oğlu iki Yaşındayken ingilizceyi benden güzel konuşuyodu maşallah:)bebekken verdi annesi kreşe şimdi 5 Yaşında.en Güzeli öyle ben bakarım diyen herkese verilmez çocuk

Son düzenleme:

ben de mümkün olduğunca erken kreşe vermek istiyorum. hem yaşıtlarıyla birlikte olsun, hem bir şeyler öğrensin kuzucum :)

ben de mümkün olduğunca erken kreşe vermek istiyorum. hem yaşıtlarıyla birlikte olsun, hem bir şeyler öğrensin kuzucum :)

Evet canım çok faydası oluyor kesinlikle, kuzenimin çocuğu 2 yaşına kadar hep ağlayan bir çocuktu, ne yemek yerdi, ne uyurdu. Anne babası 2 senede zombiye döndüler. En son doktora götürdüler; psikolog hemen düzgün bir yer araştırıp çocuğunuzu kreşe verin dedi. 2-2,5 yaşından itibaren sanırım kreşe gitti ve düzeldi. Çoğu zaman annenin yoğun ilgisi ve başka insanlarla iletişim halinde olmama bebeklerde huzursuzluk yaratıyormuş.

Canım ben 10 haftadan beri hamile pantolonu giyiyorum kocaman bir göbek var bende. Sizi tebrik ederim bu konuda. 5-6 kilo aldım 4 ayda.

Kızlar şeker yüklemesi hkk ne düşünüyorsunuz? Karataydan baya bir etkilendim. Bir de ben yaklaşık 3 senedir Karatay beslenme tarzını uyguluyorum hem zayıfım, hem de sağlıklı. Gerçi çevremdeki herkes hiçbirşey yemediğimi ve bu durumun çok sağlıksız olduğunu vs söylüyor ama tüm değerlerim güzel. Şuan da da bebek kilosu ve boyu haftasından önde gidiyor.

Hızını alamayan bir kaynana daha benimki dogumda buraya gelirsin dışında bi bomba patlatmadı henüz ama beklemedeyim şuan :) en sonunda yakıcaz gemileri onu istiyolar galiba

Tünaydın annişler ve minnak bebekleri :)
Ben henüz kahvaltı yapmadım. İki oğluşta acikti :)
İnşallah herkes için iyi bir gün olur....
Kocaman opuldunuz

canım senin ikinci de mi erkek :) ilginç bir şekilde bazı kadınlara erkek annesi olmak yakışıyor. senin de öyle olduğunu hissediyorum. Rabbim sağlıkla kucağına almayı, ikisini de mutlu mutlu büyütmeyi nasip etsin :)

mrb güzel hamişler, ikinci çocuğum olacak kısmetse sözde tecrübeliyim ama daha 5.ayıma yetişmeden bütün alışverişi tamamladım nerdeyse, kendime engel olamıyorum alıyorum habire :) bu ne heyacan anlamadım. nerdeyse hastane çantamı hazırlayacam. bide cinsiyet farklı çıkarsa vay halime

Güüünaaydııınn Sıkıntısız bi uyku uyudum cok sükür uyumalara doyamadım :)) önce ne yesem sorusuna cevap bulmam sonra mutfagn yolunu tutup hazırlamam gerekiyo bi gündd uyansam hersey hazır olsa nolurki yanii ay agliciimm
Kocaman kocaman öpüldünüzz en cok en güzel öpücüklerde yollarını gözledgmz miniklere ve onların tatlı abilerine ablalarınaa

haklısın canım. bide anne dışında biri baktığında da çoğu zaman sıkıntı oluyor. ben şımarık bir çocuğumun olmasını istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…