- 13 Mart 2014
- 14
- 11
- 16
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.381
Cevabın için teşekkür ederim sanırım benimde stresten oldu aslında hiç olmazdı.Canım bende de stres zamanlarında tansiyon yükseliyor. Doktorum bir hafta sabah akşam ölç dedi. Ama ölçmeden önce mutlaka on dk dinlen dedi. Öyle yaptım tansiyon normal çıktı sorun yokmuş. Stresten yükselirse doktorlar sorun etmiyo ama gerçek bir yükselme varsa mutlaka önlemler alman lazım
Evet bu aralar benim kv hızını alamıyor duvara toslayınca anlayacak galiba:)))beşikde sen yatarsın artık diycem vallahi bi daha söylesin bekliyorum.kendime olan saygımdan hiçbiriniz bakamazsınız dedim ama bi daha söylesin öyle diycemHızını alamayan bir kaynana dahabenimki dogumda buraya gelirsin dışında bi bomba patlatmadı henüz ama beklemedeyim şuan :) en sonunda yakıcaz gemileri onu istiyolar galiba
O bakıcıyla net görüsmeni esinle birlikte yap bi an önce o da cayamasın sonradan annemmi baksa diyemesin. Artık kv sorunca bizim bakıcmz var hic zahmet etmeyin dersin :))Evet bu aralar benim kv hızını alamıyor duvara toslayınca anlayacak galiba:)))beşikde sen yatarsın artık diycem vallahi bi daha söylesin bekliyorum.kendime olan saygımdan hiçbiriniz bakamazsınız dedim ama bi daha söylesin öyle diycem
interiorarchitect canim kızmış bebegimiz sen kiz demistin. Tuttu valla. Tahminine saglik :)
Uygulayamasamda katiliyorum sana oğluma eve bakici gelip bakiyor ve inanilmaz boş geçiyor vakti ya oturup kanal7 izliyo yada basinda oturuyo oglum kendi oynuyo ve aksam enerji patlamasi yasiyor zaptedemiyoruzkizlar benim oglum dogdugunda ben tez yaziyordum; her gun fakultedeydim. oglum 1,5 yasindayken tez bitti de ise girdim. ben tez yazarken oyun grubundaydi, ardindan krese basladi sabah 8den aksam 18;30a dek.
hicbir zararini gormemekle beraber, okula o kadar bagli ki biraksak yatili kalacak, evde isi gucu ders yapmak, 6 yasinda su an. benim tavsiyem imkani olan ailelerin cocugu erken yasta krese vermeleri.
Hayir canim doç tuncay özgün kayseridemisin ki sencanım merhaba cbuden doç.dr. aslı hanıma mı gidiyorsun?
Uygulayamasamda katiliyorum sana oğluma eve bakici gelip bakiyor ve inanilmaz boş geçiyor vakti ya oturup kanal7 izliyo yada basinda oturuyo oglum kendi oynuyo ve aksam enerji patlamasi yasiyor zaptedemiyoruz
Tabikii çoook mantıklı hem sosyalleşiyor çocuk hem de öğretim açısından çok çok iyi oluyor.kizlar benim oglum dogdugunda ben tez yaziyordum; her gun fakultedeydim. oglum 1,5 yasindayken tez bitti de ise girdim. ben tez yazarken oyun grubundaydi, ardindan krese basladi sabah 8den aksam 18;30a dek.
hicbir zararini gormemekle beraber, okula o kadar bagli ki biraksak yatili kalacak, evde isi gucu ders yapmak, 6 yasinda su an. benim tavsiyem imkani olan ailelerin cocugu erken yasta krese vermeleri.
Yok canım demez eşim öyle bişey.kendisi de annesinin bakmasını istemiyor zaten.diycem zaten bizim bakıcımız var diye dün dedimde arada kaynadı lafın diye korkuyorum:))O bakıcıyla net görüsmeni esinle birlikte yap bi an önce o da cayamasın sonradan annemmi baksa diyemesin. Artık kv sorunca bizim bakıcmz var hic zahmet etmeyin dersin :))
Süper o zaman catlasın kaynana :)) lafın kaynamamıstır bence duymamıs gibi yapmıstır genelde öyle oluyo :)Yok canım demez eşim öyle bişey.kendisi de annesinin bakmasını istemiyor zaten.diycem zaten bizim bakıcımız var diye dün dedimde arada kaynadı lafın diye korkuyorum:))
Dimi işine gelmeyince:))Süper o zaman catlasın kaynana :)) lafın kaynamamıstır bence duymamıs gibi yapmıstır genelde öyle oluyo :)
Hadi gözünaydın canım :) sağlıkla gelsin prenses :)interiorarchitect canim kızmış bebegimiz sen kiz demistin. Tuttu valla. Tahminine saglik :)
Tesekkur ederim. Hepimizin bebegi inşallah:)Hayırlı olsun
Amin inşallah hepimizinki inşallah canim:)Hadi gözünaydın canım :) sağlıkla gelsin prenses :)
Aminnn teyzoşu.Insallah canım hayırlısıyla şu okul bi bitse...
Ayy yerim ben o pipili yi sağlıkla gelsin minik kuş :)
Ben ne demiştim kesin tutturamadim :)
Aynen kitir KITIR daha zevkli :)ben de çiğ hariç yiyemiyorum ilk hamileliğimden beri :))) çiğ kokmuyor en azından :))
Ya kuzum rahim büyüyor yavaştan kilo alımları başladı. Belki baskı yapıyorsa yattiginda felan. Yanı inşallah bunların dışında bir şey değildir. Ne zaman gideceksin kontrole? Geciktirme canim.insallah kuzumm sanmıyorum onunla ilgili oldugunu cunku baş agrım hic olmadı desem yeridir bebis iyi geldi o konuda ama bilemiyorum tabi iyi dusunuyorum hatta o ihumali yok sayiyorum suan cürükmüyüm ne diyip geciyorum :) genelde soguma dönüp uyuyorum o zaman sıkıntım olmuyo ama dikkat ettim nefes alamayarak uyandıgımda sagıma yatmıs oluyorum mesela ama gündüz birden baslıyo tuhaf bi durum tek kalmaya korkar oldum bu da kocise yaradı izinli bu hafta :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?