2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Cevabın için teşekkür ederim sanırım benimde stresten oldu aslında hiç olmazdı.

Hızını alamayan bir kaynana daha benimki dogumda buraya gelirsin dışında bi bomba patlatmadı henüz ama beklemedeyim şuan :) en sonunda yakıcaz gemileri onu istiyolar galiba
Evet bu aralar benim kv hızını alamıyor duvara toslayınca anlayacak galiba:)))beşikde sen yatarsın artık diycem vallahi bi daha söylesin bekliyorum.kendime olan saygımdan hiçbiriniz bakamazsınız dedim ama bi daha söylesin öyle diycem

O bakıcıyla net görüsmeni esinle birlikte yap bi an önce o da cayamasın sonradan annemmi baksa diyemesin. Artık kv sorunca bizim bakıcmz var hic zahmet etmeyin dersin :))

kizlar benim oglum dogdugunda ben tez yaziyordum; her gun fakultedeydim. oglum 1,5 yasindayken tez bitti de ise girdim. ben tez yazarken oyun grubundaydi, ardindan krese basladi sabah 8den aksam 18;30a dek.

hicbir zararini gormemekle beraber, okula o kadar bagli ki biraksak yatili kalacak, evde isi gucu ders yapmak, 6 yasinda su an. benim tavsiyem imkani olan ailelerin cocugu erken yasta krese vermeleri.

Uygulayamasamda katiliyorum sana oğluma eve bakici gelip bakiyor ve inanilmaz boş geçiyor vakti ya oturup kanal7 izliyo yada basinda oturuyo oglum kendi oynuyo ve aksam enerji patlamasi yasiyor zaptedemiyoruz

Uygulayamasamda katiliyorum sana oğluma eve bakici gelip bakiyor ve inanilmaz boş geçiyor vakti ya oturup kanal7 izliyo yada basinda oturuyo oglum kendi oynuyo ve aksam enerji patlamasi yasiyor zaptedemiyoruz

kac yasinda oglunuz; babay einstain serisi yahut baby tv izlettirin.

Tabikii çoook mantıklı hem sosyalleşiyor çocuk hem de öğretim açısından çok çok iyi oluyor.

O bakıcıyla net görüsmeni esinle birlikte yap bi an önce o da cayamasın sonradan annemmi baksa diyemesin. Artık kv sorunca bizim bakıcmz var hic zahmet etmeyin dersin :))
Yok canım demez eşim öyle bişey.kendisi de annesinin bakmasını istemiyor zaten.diycem zaten bizim bakıcımız var diye dün dedimde arada kaynadı lafın diye korkuyorum:))

Yok canım demez eşim öyle bişey.kendisi de annesinin bakmasını istemiyor zaten.diycem zaten bizim bakıcımız var diye dün dedimde arada kaynadı lafın diye korkuyorum:))
Süper o zaman catlasın kaynana :)) lafın kaynamamıstır bence duymamıs gibi yapmıstır genelde öyle oluyo :)

Insallah canım hayırlısıyla şu okul bi bitse...
Ayy yerim ben o pipili yi sağlıkla gelsin minik kuş :)
Ben ne demiştim kesin tutturamadim :)
Aminnn teyzoşu.
Bizim resimlerden nub tam gorunmedi canim.önce kız gibi dedin, son resime de sanki erkek gibi dedin sanırım :) biz şuna tutturdun diyelim

Ya kuzum rahim büyüyor yavaştan kilo alımları başladı. Belki baskı yapıyorsa yattiginda felan. Yanı inşallah bunların dışında bir şey değildir. Ne zaman gideceksin kontrole? Geciktirme canim.

Yaa kızlar iki dk lavaboya girdim oğlum pişik kremini bulmuş ve koltuğun ustune yaymış iyice. Bulaşık deterjaniyla sildim ama krem çok yağlı çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…