2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Evett iki erkek anası zalım kaynana adayi benn :)) ben de hep oyle derdim biliyor musun, dediğin gibi bazıları karakter itibariyle de yapı itibariyle de erkek annesi oluyor. Hiç kızım olacakmış gibi hissetmiyordum da.
Aminnn hepimiz inşallah canim :)

Kuzum burda kullanan biri yazmıştı sanki kullaniliyormuş. Yine de teyit etsin emin olan birisi geçmiş olsun
Saol canım içinde prospektüsünü atmistim oyüzden şimdi kaldım midem yanıo dayanamicam yarın aile hekimi ne randewum al kan tahlili ve gebelik izlemi doktora gaviscon yazdiricam mafetti bu haplar midemi

Yaa kızlar iki dk lavaboya girdim oğlum pişik kremini bulmuş ve koltuğun ustune yaymış iyice. Bulaşık deterjaniyla sildim ama krem çok yağlı çıkmadı
Ayy annem dalinin pişik kremini şampuan sanip oglumu yikamis neredeyse 15-20 kez şampuanladik yinede sert kaldi saçı türlü türlü deniceksin artik ne var ne yok bulaşık makinesi parlaticisi iyi bi leke cikarici dene istersen

Saol canım içinde prospektüsünü atmistim oyüzden şimdi kaldım midem yanıo dayanamicam yarın aile hekimi ne randewum al kan tahlili ve gebelik izlemi doktora gaviscon yazdiricam mafetti bu haplar midemi
Rennie duo şurup kullaniyorum ben çok yanmam var gecen akrabamiz agzina 1 tane nohut at iyice beklet yumuşasin ye dedi etkisi oldu sanki

Cnm hakkında hayırlısı olsun doğruluğu çok fazla değil bu testlerin zaten sende kararını vermişsin ne olursa olsun kabulunse hakkında hayırlısı demek düşer bize

Canim inan hic bilgim yok diger hastanelerle ilgili bicok hastane once normal doktora muayne oluyosun o yonlendiriyo sanirim

Bennce simdiden boyle konusma gun gelsin baksin diye gozunun icine bakarsin o gunelsin bakariz de gec

Ya kuzum rahim büyüyor yavaştan kilo alımları başladı. Belki baskı yapıyorsa yattiginda felan. Yanı inşallah bunların dışında bir şey değildir. Ne zaman gideceksin kontrole? Geciktirme canim.
1hafta icinde hersey hallolur diye düsünüyrm yarın gidicm kuzum. Bende sadece hamilelik kilo artisi vs bunlara bagliyorum sanmiyrm baska bisey oldugunu.
buarada bebek pudrası varmı evde o yagı cekiyomus döküp bekliyomussun sonra makineyle supuruyomussun

3 yaşında babasiyla aksamlari boş gecmiyor sorun bakicida simdi onuda ortada birakamiyoruz eylülde kesin kreşe başlayacak o kanallari ilk kez diydum:)

baby einstein bir dvd serisi biz ogluma 3 aydan itibaren dinlettik - izlettik. tavsiye ederim; baby tv ise digiturkun kanali. cocugun yasi ile orantili tabii bu dediklerim.

Bennce simdiden boyle konusma gun gelsin baksin diye gozunun icine bakarsin o gunelsin bakariz de gec
Yok canım ya hiç sanmıyorum baksın diye düşüneceğimi.hem düşünürsem benim talep edip onun kabul etmesi ya da etmemesi gerekiyor sanırım.onun daha çocuk doğmadan bana sormadan hazırlık yapması gerekmiyor.tavrımı koydum umuyorum bi daha böyle bişey Söylemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…