- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.401
Hepimiz bir kaynana adayı ve bir geliniz :) ben çektim onlarda çeksin nihahahZalım kaynana sen de bi gelin değil misin? Yazıktır günahtır elin kızına
Evett iki erkek anası zalım kaynana adayi benn :)) ben de hep oyle derdim biliyor musun, dediğin gibi bazıları karakter itibariyle de yapı itibariyle de erkek annesi oluyor. Hiç kızım olacakmış gibi hissetmiyordum da.canım senin ikinci de mi erkek :) ilginç bir şekilde bazı kadınlara erkek annesi olmak yakışıyor. senin de öyle olduğunu hissediyorum. Rabbim sağlıkla kucağına almayı, ikisini de mutlu mutlu büyütmeyi nasip etsin :)
Kuzum burda kullanan biri yazmıştı sanki kullaniliyormuş. Yine de teyit etsin emin olan birisiKızlar acil gebelikte rennie tablet kullaniliodu dimi mide yanması icin
3 yaşında babasiyla aksamlari boş gecmiyor sorun bakicida simdi onuda ortada birakamiyoruz eylülde kesin kreşe başlayacak o kanallari ilk kez diydum:)kac yasinda oglunuz; babay einstain serisi yahut baby tv izlettirin.
Saol canım içinde prospektüsünü atmistim oyüzden şimdi kaldım midem yanıo dayanamicam yarın aile hekimi ne randewum al kan tahlili ve gebelik izlemi doktora gaviscon yazdiricam mafetti bu haplar midemiKuzum burda kullanan biri yazmıştı sanki kullaniliyormuş. Yine de teyit etsin emin olan birisigeçmiş olsun
Ayy annem dalinin pişik kremini şampuan sanip oglumu yikamis neredeyse 15-20 kez şampuanladik yinede sert kaldi saçı türlü türlü deniceksin artik ne var ne yok bulaşık makinesi parlaticisi iyi bi leke cikarici dene istersenYaa kızlar iki dk lavaboya girdim oğlum pişik kremini bulmuş ve koltuğun ustune yaymış iyice. Bulaşık deterjaniyla sildim ama krem çok yağlı çıkmadı
Rennie duo şurup kullaniyorum ben çok yanmam var gecen akrabamiz agzina 1 tane nohut at iyice beklet yumuşasin ye dedi etkisi oldu sankiSaol canım içinde prospektüsünü atmistim oyüzden şimdi kaldım midem yanıo dayanamicam yarın aile hekimi ne randewum al kan tahlili ve gebelik izlemi doktora gaviscon yazdiricam mafetti bu haplar midemi
Cnm hakkında hayırlısı olsun doğruluğu çok fazla değil bu testlerin zaten sende kararını vermişsin ne olursa olsun kabulunse hakkında hayırlısı demek düşer bizeGunaydin kizlar dun gittim ikili tarama kan sonucum icin 212/1 cikti dr riskli dedi riskli gebelige gittim dr amniyosentez dedi ve bebege zararindan bahsetti bende yaptirmak istemedigimi soyledim imzami attim ciktim hayirlisi olsun bakalim icim bi tuhaf oldu tabi ama allahin dedigi olur riskli de ciksa aldirmayacagim icin bekleyecegiz bakalim cinsiyet ogrenemedim daha erken dedi deli oldum 15+3 üz suan iki hafta sonra uclu tarama icin. Cagirdi o zaman ogrencem galiba
Canim inan hic bilgim yok diger hastanelerle ilgili bicok hastane once normal doktora muayne oluyosun o yonlendiriyo sanirimGünaydın canlarım bir sorum olacak dün detaylı usg için devlet hastanesi araştırması yaptım belki araştırma hastanesinde yaptırırım diye Zeynep kamilde o bölüm var ama başka araştırma hastanesinde kadın doğuma girince detaylı 2. Duzey usg fln diye çıkmıyor direk kadın doğumdan alınca yapmazlar diye düşündüm ben çapaya gitmek istiyorum aslında bebeğimi orda aldılar dosyam var incelemeler sağlıklı olur diye ama nasıl alıcam oradan bilemedim zaten daha çok zamanım var yardım bilenler lütfenkalinkam ve bilen arkadaşlar prenatal bölümden alsam şuan riskli gebeliğim yok bakmazlar dimi orda
Bennce simdiden boyle konusma gun gelsin baksin diye gozunun icine bakarsin o gunelsin bakariz de gecGünaydınlarrr kızlar benim kv yeni bi bomba patlattı.bebeğe kendisi bakacakmış Beşik filan alırım eve diyor.ben çalışıyorum ya.bu kadın benim frenleri patlatacak bir gün ama ne zaman bilmiyorum:)))kendi kendine de ne güzel plan yapmış.hiçbiriniz bakamazsınız benim bebeğime dedim ama sinirden de kudurdum.
1hafta icinde hersey hallolur diye düsünüyrm yarın gidicm kuzum. Bende sadece hamilelik kilo artisi vs bunlara bagliyorum sanmiyrm baska bisey oldugunu.Ya kuzum rahim büyüyor yavaştan kilo alımları başladı. Belki baskı yapıyorsa yattiginda felan. Yanı inşallah bunların dışında bir şey değildir. Ne zaman gideceksin kontrole? Geciktirme canim.
3 yaşında babasiyla aksamlari boş gecmiyor sorun bakicida simdi onuda ortada birakamiyoruz eylülde kesin kreşe başlayacak o kanallari ilk kez diydum:)
Kızlar acil gebelikte rennie tablet kullaniliodu dimi mide yanması icin
Yok canım ya hiç sanmıyorum baksın diye düşüneceğimi.hem düşünürsem benim talep edip onun kabul etmesi ya da etmemesi gerekiyor sanırım.onun daha çocuk doğmadan bana sormadan hazırlık yapması gerekmiyor.tavrımı koydum umuyorum bi daha böyle bişey SöylemezBennce simdiden boyle konusma gun gelsin baksin diye gozunun icine bakarsin o gunelsin bakariz de gec
Hayır tam zamanı. Ben de 22 sine aldım 20+3 olcam.doktor özellikle 21. Haftada git dedimatsiyahoje canim ben de erbil cakardan aldim ayin 22sine o zaman 20+4 olmus olacagim acaba erken mi
Sagol canim aynen oyleCnm hakkında hayırlısı olsun doğruluğu çok fazla değil bu testlerin zaten sende kararını vermişsin ne olursa olsun kabulunse hakkında hayırlısı demek düşer bize
Son tahminle kurtarmışim yoksa bi kara leke daha gelecektiAminnn teyzoşu.
Bizim resimlerden nub tam gorunmedi canim.önce kız gibi dedin, son resime de sanki erkek gibi dedin sanırım :) biz şuna tutturdun diyelim
At canım bakayım anlayabilirsem ne ala:)interiorarchitect nerelerdesin bu doktorcagizlar iki hafta son raya erteledi cinsiyeti sen bi bakar misin acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?