2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
1cicek3bocek canım daha çok var diye düşünme hemen doluyor mesela ben Ümraniye devlette önce kadın doğuma muayene olman lazım doktor istek yapıyo sonra görüntüleme merkezinden randevu alıyosun gittim ama doldu dediler 1 ay dolmuş diğer ayıda daha açmamışlar bende erken derken kaçırmışım yanı ara hastaneyi sor mutlaka. hastaneye ara kadın doğum bölümünü iste sor

kızlar merhaba. benim yine sorum olacak:) cevap veriyosunuz hep allah razı olsun. doktorum bebeğimin cinsiyetine 11. haftada erkek dedi 16 haftada büyükl ihtimal kız dedi. bir daha ki randevumda 1 ay sonra. ayrıntılı ultrason için. özelde hamile değilken gittiğim bir doktor var . yarın için randevu aldım ondan. cinsiyetini öğrenmek isticem ama acaba ters yanıt verir mi? yani sadece cinsiyet öğrenmek için gittiğime bozulur mu? doktorların bu konuda ki tepkisini çok bilmiyorumda

Denicem şansımı olmadı eski dr a gitcem napayım cnm araştırma yapıyorum

Merhaba hanimlar bugün işler yogun pek takılamadim umarım herkes iyidir. Bu mumlu kim ki merak ettim ben hic görmedim yazdığını. Ben konuyu takip etmeden önce mi yazardı ki?
Ay cnm vardı bitane akıldan eksik gelip gelip asabımızı bozuyordu neyse salla gitsin senden onceydi evet ilk zamanlar dı

Kızlar Ankara'da ayrıntılıya girecek olanlardan yardım lütfen nerede ne kadar ödeyeceksiniz? Medicana 450TL dedi

İşi bu sonuçta cnm bebeğimin sağlığı nasıl birde cinsiyeti nedir acaba diye sor cvp verir bi tuhaflar sende haklısın çok paradan bi tarafları kalkıyor özeldeki çoğu doktorun

Kayinvaliden yardım etmiyorsa annen iyice yorulur kesinlikle katilıyorum. Örneklerini de görüyorum. Kv gelince anneni gönder, kv sana yardimci olsun. Annelerimize yazik

Benimde 220\1 çıktı hiçbirşey yaptırmayı düşünmüyorum. Allaha emanet.. Korkma..

1cicek3bocek Ben ilk doğumu capada yaptım önce jinekolojiye gidip gebelik bölümüne sevk ediliyorsun sonra orada takip.. Capanin randevu teli var nette. Gece tam 12 de alman lazım ama. Neden orda düşünüyorsun?

interiorarchitect Bir de cinsiyet tahmini yapan arkadaşım. Merak ettim neye gore tahmin yapıyorsun acaba

Cnm çapaya sürekli gitmem zor uzak kalıyor bana bir çocuğum daha var bu detaylıyı orda yaptırsam iyi olurdu 2014 te bebeğimi kaybettim orada yapıldı herşeyim orda kaydım durumum yazıyor ona göre iyi bakarlardı diye düşündüğümden orayı istedim ama kısmet olmazsa özele gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…