- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.421
Canım daha önce bakmış miydim senin bebise
Daha eski olanlar varsa onları da atabilir misin canımBak die atmisdim ama arada kaynamisti sanirim bisey demedin
Haha resim sonra çıktıay Allah seni emi
Denicem şansımı olmadı eski dr a gitcem napayım cnm araştırma yapıyorum1cicek3bocek canım daha çok var diye düşünme hemen doluyor mesela ben Ümraniye devlette önce kadın doğuma muayene olman lazım doktor istek yapıyo sonra görüntüleme merkezinden randevu alıyosun gittim ama doldu dediler 1 ay dolmuş diğer ayıda daha açmamışlar bende erken derken kaçırmışım yanı ara hastaneyi sor mutlaka. hastaneye ara kadın doğum bölümünü iste sor
Ay cnm vardı bitane akıldan eksik gelip gelip asabımızı bozuyordu neyse salla gitsin senden onceydi evet ilk zamanlar dıMerhaba hanimlar bugün işler yogun pek takılamadim umarım herkes iyidir. Bu mumlu kim ki merak ettim ben hic görmedim yazdığını. Ben konuyu takip etmeden önce mi yazardı ki?
İşi bu sonuçta cnm bebeğimin sağlığı nasıl birde cinsiyeti nedir acaba diye sor cvp verir bi tuhaflar sende haklısın çok paradan bi tarafları kalkıyor özeldeki çoğu doktorunkızlar merhaba. benim yine sorum olacak:) cevap veriyosunuz hep allah razı olsun. doktorum bebeğimin cinsiyetine 11. haftada erkek dedi 16 haftada büyükl ihtimal kız dedi. bir daha ki randevumda 1 ay sonra. ayrıntılı ultrason için. özelde hamile değilken gittiğim bir doktor var . yarın için randevu aldım ondan. cinsiyetini öğrenmek isticem ama acaba ters yanıt verir mi? yani sadece cinsiyet öğrenmek için gittiğime bozulur mu? doktorların bu konuda ki tepkisini çok bilmiyorumda
@Aryadeniz38 @tellinaz ya bende de kv tarafının hiç umru değil gibi,ne arıyorlar ne soruyorlar... Annem gelip yardım edecek, ona da üzülüyorum tek başına nasıl olacak diye; kadının son 3 yılı çocuk bakmakla geçiyorYeğenlerimde oldu biri 3, biri 1,5 yaşında. Bir de çocukken çocuk felci geçirdiği için ayağı aksak. Ona rağmen her hafta yemeğimizi gönderiyor kargo ile, her ay 1hafta 10 gün kalıyor. Mayıs gibi komple gelecek; eylülde gidecek... Geçen gün eşime çıtlattım annenlerle konuşsana belki bakmak isterler , şimdi bizsiz siz program yapmışsınız demesinler diye. Eşimde annem gelemez yaa hasta hali yok zaten falan dedi. Sinir oldum ama şimdi düşününce annem daha iyi zaten, sadece yorulacak diye üzülüyorum. Bir de kv ler gelirlerse annem hem bana hem onlara koşturur biliyorum
Benimde 220\1 çıktı hiçbirşey yaptırmayı düşünmüyorum. Allaha emanet.. Korkma..Gunaydin kizlar dun gittim ikili tarama kan sonucum icin 212/1 cikti dr riskli dedi riskli gebelige gittim dr amniyosentez dedi ve bebege zararindan bahsetti bende yaptirmak istemedigimi soyledim imzami attim ciktim hayirlisi olsun bakalim icim bi tuhaf oldu tabi ama allahin dedigi olur riskli de ciksa aldirmayacagim icin bekleyecegiz bakalim cinsiyet ogrenemedim daha erken dedi deli oldum 15+3 üz suan iki hafta sonra uclu tarama icin. Cagirdi o zaman ogrencem galiba
Cnm çapaya sürekli gitmem zor uzak kalıyor bana bir çocuğum daha var bu detaylıyı orda yaptırsam iyi olurdu 2014 te bebeğimi kaybettim orada yapıldı herşeyim orda kaydım durumum yazıyor ona göre iyi bakarlardı diye düşündüğümden orayı istedim ama kısmet olmazsa özele gideceğim
Benimde 220\1 çıktı hiçbirşey yaptırmayı düşünmüyorum. Allaha emanet.. Korkma..
1cicek3bocek Ben ilk doğumu capada yaptım önce jinekolojiye gidip gebelik bölümüne sevk ediliyorsun sonra orada takip.. Capanin randevu teli var nette. Gece tam 12 de alman lazım ama. Neden orda düşünüyorsun?
interiorarchitect Bir de cinsiyet tahmini yapan arkadaşım. Merak ettim neye gore tahmin yapıyorsun acaba
Ay cnm vardı bitane akıldan eksik gelip gelip asabımızı bozuyordu neyse salla gitsin senden onceydi evet ilk zamanlar dı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?