2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Anladım. Bir dene bakalım randevu almayi

Kayinvaliden yardım etmiyorsa annen iyice yorulur kesinlikle katilıyorum. Örneklerini de görüyorum. Kv gelince anneni gönder, kv sana yardimci olsun. Annelerimize yazik

Canım inan ona üzülüyorum, yoksa başka birşey değil çünkü bizim gibi sağlıklı bir insan değil engelli raporu var zaten.Dışarıda bile yardım almadan yürüyemiyor, sadece evin içinde. Bir de nasıl yardım sever; ama geçen gittiğimde söyledim sakın doğum zamanı millete hizmet etme diye. Bakalım dinleyecek mi ?

Nisan ayı gelsin yeter bize atarız kendimizi sokaklara ben oğlanı babasına verdim aldı götürdü keyif yapıyoruz öteki oğlumla :)

Ins dinler. Cok iyi niyetli olunca maalesef suistimal eden de cok oluyor.

Canlarim nezamandir giremiyorum umarım herkes iyidir bebisleriyle beraber benim buaralar baş ağrılarım çok fazla tele giremiyorum hepinizi kkocaman opuyorum

Kızlar Dr dan geldik cok sukur prenses adamızın herseyi yolundaymis 200 gr olmus. Yurt dışındaki testin sonucuda temiz çıkmış cok sukur. Allahım buradaki herkesin guzel haberlerle dönmeyi nasip etsin saglikli hayırlı evlatlar olsunlar ins

Bebetoşu hisseden sevgili annecikler merhaba tam olarak Nerede hissediyorsunuz şu kelebek kıpırtısini ya? benim göğsümun altında sağda solda böyle kan pompalar gibi midemi üst kısmında bi şeyler oluyo acken veya gaz varken değil yani bebek asagida ya orda hissetme imkanı var mı? Bi anlatsaniz nerde tam olarak olduğu yerde mi hissedilir?

Alt kısımda hissediyorum ben göbek deliğimin 4-5 parmak altında :) bazen sağda bazen solda tekmeliyo :)

Amin cnm ucuncuye cesaret edebilirmiyim bilmiyorum amaaa nasip olur inşallah bır kız evlat Vallaaa kızında tadı baskadır herhaldeee yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…