- 17 Kasım 2015
- 1.780
- 2.181
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.441
Kızlar acil gebelikte rennie tablet kullaniliodu dimi mide yanması icin
Ne kadar da güneşli bir gün
Güneşi görebiliyor olmak güzel. Şuan penceresi bile olmayan bir toplantı odasındayımKeyfini çıkar
Anladım. Bir dene bakalım randevu almayiCnm çapaya sürekli gitmem zor uzak kalıyor bana bir çocuğum daha var bu detaylıyı orda yaptırsam iyi olurdu 2014 te bebeğimi kaybettim orada yapıldı herşeyim orda kaydım durumum yazıyor ona göre iyi bakarlardı diye düşündüğümden orayı istedim ama kısmet olmazsa özele gideceğim
Kayinvaliden yardım etmiyorsa annen iyice yorulur kesinlikle katilıyorum. Örneklerini de görüyorum. Kv gelince anneni gönder, kv sana yardimci olsun. Annelerimize yazik
Benim de icim rahat allahin izniyleenimde 220\1 çıktı hiçbirşey yaptırmayı düşünmüyorum. Allaha emanet.. Korkma..
Ben de deniz kenarında olabilecekken eve hapsolmuş durumdayım ama en azından pencerem var
Canım inan ona üzülüyorum, yoksa başka birşey değil çünkü bizim gibi sağlıklı bir insan değil engelli raporu var zaten.Dışarıda bile yardım almadan yürüyemiyor, sadece evin içinde. Bir de nasıl yardım sever; ama geçen gittiğimde söyledim sakın doğum zamanı millete hizmet etme diye. Bakalım dinleyecek mi ?
Bu işi burada @jindam yapıyor ona sorabilirsin :)Bi ben kaldım galiba öğrenemeyen resmi atsam tahmin yürütebilecek olan var mı arkadaşlar
Alt kısımda hissediyorum ben göbek deliğimin 4-5 parmak altında :) bazen sağda bazen solda tekmeliyo :)Bebetoşu hisseden sevgili anneciklermerhaba tam olarak Nerede hissediyorsunuz şu kelebek kıpırtısini ya? benim göğsümun altında sağda solda böyle kan pompalar gibi midemi üst kısmında bi şeyler oluyo acken veya gaz varken değil yani bebek asagida ya orda hissetme imkanı var mı? Bi anlatsaniz nerde tam olarak olduğu yerde mi hissedilir?
Amin cnm ucuncuye cesaret edebilirmiyim bilmiyorum amaaa nasip olur inşallah bır kız evlatKayinvalidenede bayildim fikrine canım.bizimkiler Rizeli 10 erkek olsa bu kız olsun demez maalesef yani bende antalyaliyim banada tuhaf gelio bizede kız önde tutuluo ama yetiştirme farkı böyle bişi kendimiz kadininz kızları tutucagimiza erkek çocuk tutupruz cok yanlis Allah ikisinde nasip etsin tabi sanada inşallah bi kız ewlat versin 3. De =))
Bildiğin tekme hissediyorsun yani ne guzelAlt kısımda hissediyorum ben göbek deliğimin 4-5 parmak altında :) bazen sağda bazen solda tekmeliyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?