- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.025
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.461
misamcigim hayirdirCanım inan ona üzülüyorum, yoksa başka birşey değil çünkü bizim gibi sağlıklı bir insan değil engelli raporu var zaten.Dışarıda bile yardım almadan yürüyemiyor, sadece evin içinde. Bir de nasıl yardım sever; ama geçen gittiğimde söyledim sakın doğum zamanı millete hizmet etme diye. Bakalım dinleyecek mi ?
Bu işi buradainteriorarchitect yapıyor ona sorabilirsin :)
Okula gittim bugün iki kez tansiyonum düştü bitince resmen bayılacak gibi oldum gözlerim tamamen karardi şimdi de eve geldim aşırı yorgunum ve bi damla kan gördüm korkuyrm ama bebeğimin tekmesini hissettim sanki bişey yoktur dmi ya korkuyrm ama hep böyle gittim hiç bişey çıkmadı çok yorgunum gidecek halim yokSenam72015 canımm çok yormadan kendini yavaş yavaş yapıp bitirmeye çalış ödevini ara vererek Allâh kolaylik versin :)
Canım daha da küçük hali varsa at onu canım
Ayyywwww çok sevindimmmmmm :) gözümüzaydın
Canım 6 7 8 haftalık varsa atar misininteriorarchitect bi bakarsan çok sevinirim :)
Canımmm geçmiş olsun korkma bence ama bi doktora görün tabiOkula gittim bugün iki kez tansiyonum düştü bitince resmen bayılacak gibi oldum gözlerim tamamen karardi şimdi de eve geldim aşırı yorgunum ve bi damla kan gördüm korkuyrm ama bebeğimin tekmesini hissettim sanki bişey yoktur dmi ya korkuyrm ama hep böyle gittim hiç bişey çıkmadı çok yorgunum gidecek halim yok
Ay gidemyrm ki eşimde belini ağrıttı zor yürüyo çağıramam şimdi onu çok yorgunum ayağı kalkacak halim yok bebeğin hareket etmesini beklyrm uzandım öyle sancı falan yok ama bilemedim bi daha bakmaya korkym kan var mı dieCanımmm geçmiş olsun korkma bence ama bi doktora görün tabi
Okula gittim bugün iki kez tansiyonum düştü bitince resmen bayılacak gibi oldum gözlerim tamamen karardi şimdi de eve geldim aşırı yorgunum ve bi damla kan gördüm korkuyrm ama bebeğimin tekmesini hissettim sanki bişey yoktur dmi ya korkuyrm ama hep böyle gittim hiç bişey çıkmadı çok yorgunum gidecek halim yok
Evet olabilir çünkü benim tam adet günüm nerdeyse bugün ve yarın iki kere daha aynı şey olmuştu sadece bi damla oluyo ama bi daha bakamadım oldu mu Die uzandım beklyrm bebeğim tekme atsın dieCanım endişelenme yine doktoruna danış ama gönlünü ferah tut, ben bir yerde okumuştum ve hatta arkadaşımda bizzat yaşadım bazı kadınlar hamile kaldıktan sonra da adet zamanlarında çok az kanama görebiliyormuş.
Bu olur mu :)Canım 6 7 8 haftalık varsa atar misin
Canım sen yine de ihmal etme benceAy gidemyrm ki eşimde belini ağrıttı zor yürüyo çağıramam şimdi onu çok yorgunum ayağı kalkacak halim yok bebeğin hareket etmesini beklyrm uzandım öyle sancı falan yok ama bilemedim bi daha bakmaya korkym kan var mı die
Bunda kaç haftalık canımBu olur mu :)
Biraz durm devam ederse arym eşimi ama bu üçüncü oldu iki kere daha acile gitmiştim bi damla kan vardı biiey yok denildiCanım sen yine de ihmal etme bence
Hı anladım canım sen bilirsin o zamanBiraz durm devam ederse arym eşimi ama bu üçüncü oldu iki kere daha acile gitmiştim bi damla kan vardı biiey yok denildi
Bebek hareket ediyo bu iyi bişey mi acaba yoksa yinede düşük olabilir mi
misamcigim hayirdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?