2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
misamcigim hayirdir

Slm.kizlar biz bugün dr a gittik 155 gr 16 cm olmuş utanmadan yine pipisini gosterdi bize birde el salladı cook guzeldi... Birde kan verdik dörtlü test için insallah iyi cikar oda 10 gün sonraymis...bir ay sonrada detayliya gun aldık...sizler napiyosunuz nasilsiniz ?

Senam72015 canımm çok yormadan kendini yavaş yavaş yapıp bitirmeye çalış ödevini ara vererek Allâh kolaylik versin :)
Okula gittim bugün iki kez tansiyonum düştü bitince resmen bayılacak gibi oldum gözlerim tamamen karardi şimdi de eve geldim aşırı yorgunum ve bi damla kan gördüm korkuyrm ama bebeğimin tekmesini hissettim sanki bişey yoktur dmi ya korkuyrm ama hep böyle gittim hiç bişey çıkmadı çok yorgunum gidecek halim yok

Kızlar yeni eve ge ldim çok yoruldum ve bi damla kan farkettim korkyrm ya bişey olur mu acaba çok yorylmaktan olur mu acaba bebeğim gün boyu tekmeledi resmen biraz önce de hissettim gibi ama çok yorgunum bi yere gidemem şu An

Canımmm geçmiş olsun korkma bence ama bi doktora görün tabi

Canımmm geçmiş olsun korkma bence ama bi doktora görün tabi
Ay gidemyrm ki eşimde belini ağrıttı zor yürüyo çağıramam şimdi onu çok yorgunum ayağı kalkacak halim yok bebeğin hareket etmesini beklyrm uzandım öyle sancı falan yok ama bilemedim bi daha bakmaya korkym kan var mı die

Canım endişelenme yine doktoruna danış ama gönlünü ferah tut, ben bir yerde okumuştum ve hatta arkadaşımda bizzat yaşadım bazı kadınlar hamile kaldıktan sonra da adet zamanlarında çok az kanama görebiliyormuş.

Evet olabilir çünkü benim tam adet günüm nerdeyse bugün ve yarın iki kere daha aynı şey olmuştu sadece bi damla oluyo ama bi daha bakamadım oldu mu Die uzandım beklyrm bebeğim tekme atsın die

misamcigim hayirdir

Yok canım birşey bugünün konusu kv lerin bebek bakması ya onunla ilgili yazmıştım; bizde annem yardıma gelecek ama o da sağlıklı değil yani engelli raporu var (kçükken çocuk felci geçirmiş aksayarak yürüyor evde, dışarıda zaten yardım olmadan yürüyemiyor). 2 yeğenimi de o büyütüyor şimdi biri 2, diğeri 3,5 yaşında (3,5 yaşında olan bu sene kreşte tüm gün).Bu kadar işine rağmen plan yapmış artık her ay 10-15 gün kalacak bizde yardım için. Mayısta da gelip eylül okulların açılmasına kadar yardımcı olurum dedi.O tarihten sonrada istediğiniz her zaman gelirim dedi.Her haftada kargoyla yemek yapıp yolluyor :) Şimdi durum böyleyken karşı tarafın misafir gibi gelip doğuma 2-3 gün kalıp gidecek olması canımı sıkıyor. Anneme tembihledim işte sakın kimseye hizmet etme diye; aşırı misafirperver çünkü biliyorum koşturacak yine sağa sola...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…