2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hareketini hissediyor olman pozitif bir şey ve düşük sancısız ağrısız olmaz ama yine de doktorunu ara en azından. Sancın falan var mı
Hareketleri baya var sancı ağrı yok sadece belim ağrıyo o da yogunluktan yani aşırı değil devlete gidiyrm ben dr numarası falan yok malesef

Canım merhaba hayırlı olsun ilk defa pipisini kaçıncı haftada gördünüz ben değişirmi acaba diye endişeleniyorumda

Merhaba güzel annişler tontiş bebişler Birkaç gündür giremiyorum maaşallah sayfalar bayağı bi ilerlemiş :)
Benim gıcık oğlum çok tembel çıktı bugün 17+2 olduk hala tık yok Ne Zaman tekmeler atıp hareketlerini hissettirecek merakla bekliyorum... Bu kadar tembel olunmaz ki ama o kadar konuşuyoruz dürtüyoruz banamısın demiyor velet

Bende senin haftandayken hissetmiyordum canım merak etme iki haftaya kadar hissettirir bücür:))

iyi aksamlarrrr

ben1 haftadir hissediom kizimi.bence biraz konumuna gore de degisir hissetme zamani.kafaya takmayin

Merhaba hanimlar..
Biz de cinsiyetimizi ogrendik..
Bir kizim vardi simdi bir de oglum oluyor insaAllah..
Burada bir arkadas ruyasinda gormustu.. O kadar uzun zaman gecti ki, cinsiyetini ne gordugunu unutmusum :)
Canım ben gördüydüm rüyamda ama ben de hatırlamıyom ne gördüm nasıl gördü . Bakayım bulurum belki eski mesajlardan. Hayırlı olsun canım iki meyveden de tadacakson ne mutlu sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…