- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.481
Hareketleri baya var sancı ağrı yok sadece belim ağrıyo o da yogunluktan yani aşırı değil devlete gidiyrm ben dr numarası falan yok malesefHareketini hissediyor olman pozitif bir şey ve düşük sancısız ağrısız olmaz ama yine de doktorunu ara en azından. Sancın falan var mı
Canım merhaba hayırlı olsun ilk defa pipisini kaçıncı haftada gördünüz ben değişirmi acaba diye endişeleniyorumdaSlm.kizlar biz bugün dr a gittik 155 gr 16 cm olmuş utanmadan yine pipisini gosterdi bize birde el salladı cook guzeldi... Birde kan verdik dörtlü test için insallah iyi cikar oda 10 gün sonraymis...bir ay sonrada detayliya gun aldık...sizler napiyosunuz nasilsiniz ?
9 haftalıkBunda kaç haftalık canım
Canim bize ilk defa 11+4 te soyledi sonra 13 haftalik gittim yine erkek dedi sana ne demişti erkekmiCanım merhaba hayırlı olsun ilk defa pipisini kaçıncı haftada gördünüz ben değişirmi acaba diye endişeleniyorumda
Aynen valla tekme hissediyorum hatta 2-3 kere sağlam vurdu maşallah baya irkildim :))Bildiğin tekme hissediyorsun yani ne guzelbenim de doktor gobegim in altından sağdan bakiyo ama ben oralarda bi şey hissedemedim daha
Iyi o zaman sevindim sagol canimHayır tam zamanı. Ben de 22 sine aldım 20+3 olcam.doktor özellikle 21. Haftada git dedi
9 haftalık
MaşAllah miniğeAynen valla tekme hissediyorum hatta 2-3 kere sağlam vurdu maşallah baya irkildim :))
9 haftalık
Bende senin haftandayken hissetmiyordum canım merak etme iki haftaya kadar hissettirir bücür:))Merhaba güzel annişler tontiş bebişlerBirkaç gündür giremiyorum maaşallah sayfalar bayağı bi ilerlemiş :)
Benim gıcık oğlum çok tembel çıktı bugün 17+2 olduk hala tık yokNe Zaman tekmeler atıp hareketlerini hissettirecek merakla bekliyorum... Bu kadar tembel olunmaz ki ama o kadar konuşuyoruz dürtüyoruz banamısın demiyor velet
Offf inşallah ya iyice paranoyak oldum çünkü aklıma saçma sapan şeyler geliyoBende senin haftandayken hissetmiyordum canım merak etme iki haftaya kadar hissettirir bücür:))
Dur kız bi işe kalkıştım bari onu da bulayım:)Canım bana daha eski lazım konuma göre bakacaktim
Getirme olumsuz Şeyler.bebeğin hareketli merak etmeOfff inşallah ya iyice paranoyak oldum çünkü aklıma saçma sapan şeyler geliyo
Bu 6 haftalık canım:)Canım bana daha eski lazım konuma göre bakacaktim
Evet öyle söylüyolar :) bizimki erkek :) tam 17. Hafta dolduğunda hissetmeye başladım benMaşAllah miniğe
Cinsiyeti ne peki? Erkekler daha hareketli oluyo deniyo benimki kız ondan mı yatiyo ki öylece
Canım ben gördüydüm rüyamda ama ben de hatırlamıyom ne gördüm nasıl gördü . Bakayım bulurum belki eski mesajlardan. Hayırlı olsun canım iki meyveden de tadacakson ne mutlu sanaMerhaba hanimlar..
Biz de cinsiyetimizi ogrendik..
Bir kizim vardi simdi bir de oglum oluyor insaAllah..
Burada bir arkadas ruyasinda gormustu.. O kadar uzun zaman gecti ki, cinsiyetini ne gordugunu unutmusum :)
Çok sevindim canım senin adına , darısı ben ve benim gibi hissedemeyenlerin başınaGetirme olumsuz Şeyler.bebeğin hareketli merak etmeyakında hissedersin çok tatlı bişeymiş ben hissediyorum sanırım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?