2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Amin cnm ucuncuye cesaret edebilirmiyim bilmiyorum amaaa nasip olur inşallah bır kız evlat Vallaaa kızında tadı baskadır herhaldeee yaaaa
Evet kızlar kendini sewdirio cana yakın oluo ne biliyim anne icin kizi olmasi dert ortagi arkadas vs...ama ikisininde tadı ayrıdır bende oğlus olunca gorucem inşallah. Rabbim ikisinide yaşatsin isteyen herkese

Kızlar Beşik aldınız mı??park yatak düşünmüyorum.beşik alıcam ama nasıl bişey tavsiye edersiniz
ben nisan gibi düşünüyorum.hem park yatak hem oda alacağım.beşiği büyüyen almayı düşünmüyorum çünkü normal yatak olduğunda dar oluyormuş.

ben nisan gibi düşünüyorum.hem park yatak hem oda alacağım.beşiği büyüyen almayı düşünmüyorum çünkü normal yatak olduğunda dar oluyormuş.
Hım anladım bende bakıyorum internetten ama baktıkça Aklım karıştı.park yataklar hiç Hoşuma gitmiyo ya herkes park yatak alıyo kullanışlı mı acaba

Hım anladım bende bakıyorum internetten ama baktıkça Aklım karıştı.park yataklar hiç Hoşuma gitmiyo ya herkes park yatak alıyo kullanışlı mı acaba
Genelde herkes park yatak alıyo ama bana da görüntüsü pek hoş gelmediği için hiç düşünmedim sepet beşik alcam o yüzden :)

Kızlar Beşik aldınız mı??park yatak düşünmüyorum.beşik alıcam ama nasıl bişey tavsiye edersiniz
Ben de park yatak sevmiyorum Can'ım. Beşik için Meltem mobilya'ya bakıyorum, İstikbal'de de var ama çok pahalı...sallanabilen olsun istiyorum oğlumda kullanmıştım rahat oluyor....

Eklentiler

• image.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 89
Ben de park yatak sevmiyorum Can'ım. Beşik için Meltem mobilya'ya bakıyorum, İstikbal'de de var ama çok pahalı...sallanabilen olsun istiyorum oğlumda kullanmıştım rahat oluyor....
Evettt bende bunları çok beğeniyorumm.istikbaldekiler ne kadar bi bakayım canım çok tşkler

sare_asya alıntı yaptım kendi mesajıma.bak erkek görmüşüm canım. Tuttu rüyam :) interiorarchitect a rakip olcam :))

Canım ben gördüydüm rüyamda ama ben de hatırlamıyom ne gördüm nasıl gördü . Bakayım bulurum belki eski mesajlardan. Hayırlı olsun canım iki meyveden de tadacakson ne mutlu sana
Sonradan aklima geldi dedim tombikti ruyasinda goren galiba :) Cok sagol canim. Ben pek aranizda degilim. Pek bilmiyorum. Sizin cinsiyetiniz ne?

ben yatak odası için istiyorum.hem de annemlere kvalidemlere giderken götürürüm diyorum.küçük beşiklerde uzun süre yatamıyormuş.hem park yataklar oyun yatağı oluyor sonra.o yöndende avantajlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…