- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.501
Amiiin inşallah canımÇok sevindim canım senin adına , darısı ben ve benim gibi hissedemeyenlerin başına
Evet kızlar kendini sewdirio cana yakın oluo ne biliyim anne icin kizi olmasi dert ortagi arkadas vs...ama ikisininde tadı ayrıdır bende oğlus olunca gorucem inşallah. Rabbim ikisinide yaşatsin isteyen herkeseAmin cnm ucuncuye cesaret edebilirmiyim bilmiyorum amaaa nasip olur inşallah bır kız evlatVallaaa kızında tadı baskadır herhaldeee yaaaa
ben nisan gibi düşünüyorum.hem park yatak hem oda alacağım.beşiği büyüyen almayı düşünmüyorum çünkü normal yatak olduğunda dar oluyormuş.Kızlar Beşik aldınız mı??park yatak düşünmüyorum.beşik alıcam ama nasıl bişey tavsiye edersiniz
Hım anladım bende bakıyorum internetten ama baktıkça Aklım karıştı.park yataklar hiç Hoşuma gitmiyo ya herkes park yatak alıyo kullanışlı mı acababen nisan gibi düşünüyorum.hem park yatak hem oda alacağım.beşiği büyüyen almayı düşünmüyorum çünkü normal yatak olduğunda dar oluyormuş.
Genelde herkes park yatak alıyo ama bana da görüntüsü pek hoş gelmediği için hiç düşünmedim sepet beşik alcam o yüzden :)Hım anladım bende bakıyorum internetten ama baktıkça Aklım karıştı.park yataklar hiç Hoşuma gitmiyo ya herkes park yatak alıyo kullanışlı mı acaba
Ben de park yatak sevmiyorum Can'ım. Beşik için Meltem mobilya'ya bakıyorum, İstikbal'de de var ama çok pahalı...sallanabilen olsun istiyorum oğlumda kullanmıştım rahat oluyor....Kızlar Beşik aldınız mı??park yatak düşünmüyorum.beşik alıcam ama nasıl bişey tavsiye edersiniz
Onlar çok tatlı ama onlarda da 5-6 aya kadar yatabiliyormuş bebişlerGenelde herkes park yatak alıyo ama bana da görüntüsü pek hoş gelmediği için hiç düşünmedim sepet beşik alcam o yüzden :)
Evettt bende bunları çok beğeniyorumm.istikbaldekiler ne kadar bi bakayım canım çok tşklerBen de park yatak sevmiyorum Can'ım. Beşik için Meltem mobilya'ya bakıyorum, İstikbal'de de var ama çok pahalı...sallanabilen olsun istiyorum oğlumda kullanmıştım rahat oluyor....
Oda takımı da alcaz ayrıca büyüyen karyolalı olanlardan :) sepet beşik de 6 aya kadar yanımızda yatabilmesi için :)Onlar çok tatlı ama onlarda da 5-6 aya kadar yatabiliyormuş bebişler
Evett Şahane olur öyle.o sepet beşikler çok sevimli ya:))Oda takımı da alcaz ayrıca büyüyen karyolalı olanlardan :) sepet beşik de 6 aya kadar yanımızda yatabilmesi için :)
Günaydın kızlar rüyamda sizi gördüm herkea cinsiyeti öğreniyodu herkes yazıyodu benimki kız benimki erkek. Durun yavaş olun tabloya yazamıyorum yetişemiyorum diyodum:)sare_asya canım senin yazını çok net okudum erkek diyordun. Hayırlara vesile olsun inşallah.
Aynen benim de çook hoşuma gidiyo :))Evett Şahane olur öyle.o sepet beşikler çok sevimli ya:))
Sonradan aklima geldi dedim tombikti ruyasinda goren galiba :) Cok sagol canim. Ben pek aranizda degilim. Pek bilmiyorum. Sizin cinsiyetiniz ne?Canım ben gördüydüm rüyamda ama ben de hatırlamıyom ne gördüm nasıl gördü . Bakayım bulurum belki eski mesajlardan. Hayırlı olsun canım iki meyveden de tadacakson ne mutlu sana
Aaa :) tutmus.ben de erkek gormustum gecenlerde.annem de kiz :)sare_asya alıntı yaptım kendi mesajıma.bak erkek görmüşüm canım. Tuttu rüyam :) interiorarchitect a rakip olcam :))
ben yatak odası için istiyorum.hem de annemlere kvalidemlere giderken götürürüm diyorum.küçük beşiklerde uzun süre yatamıyormuş.hem park yataklar oyun yatağı oluyor sonra.o yöndende avantajlıHım anladım bende bakıyorum internetten ama baktıkça Aklım karıştı.park yataklar hiç Hoşuma gitmiyo ya herkes park yatak alıyo kullanışlı mı acaba
Benim cinsiyet belli değil aslında ama doktoru zorlayınca kıza benziyo dedi. Biz de kıza alıştık. Belki değişir bilmiyorumAaa :) tutmus.ben de erkek gormustum gecenlerde.annem de kiz :)
Canım erkek gibi :)Bu 6 haftalık canım:)
Canım bu gece de benim niyetime yat :)sare_asya alıntı yaptım kendi mesajıma.bak erkek görmüşüm canım. Tuttu rüyam :) interiorarchitect a rakip olcam :))
Gerçekten mi:) merak ettim biraz yukarda duruyo ya ordan mı tahmin ediyosun canımCanım erkek gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?