- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.521
Solda duruyo canım kesede karından ultrason ise erkek canımGerçekten mi:) merak ettim biraz yukarda duruyo ya ordan mı tahmin ediyosun canım
Yok vajinal ultrasondu buRol
Solda duruyo canım kesede karından ultrason ise erkek canım
Beşik bakıyorumm sen napıyosunkizlaaaar napiyosunuz
Beşik bakıyorumm sen napıyosun
Beşik bakıyorumm sen napıyosun
Bende hemen hemen bütün hastane çıkışı kıyafetleri filan mothercare aldım ama Beşik bakmadım ordan hiç bakayım canımoglanda mothercare almistik biz, tavsiye ederim.
Ben seviyorum :)))kivi - armut yedim; simdi oglan ile babis satoda ejderha yakalama oynuyorlar. ben de kk'da kim beni seviyor diye bakiyorum
j'taime batiiiii love yousemurcan
Bizim de kızımız öyle :/ ben en çok da doktora gitmeden iyi olduğunu bilmek için hareket etmesini istiyorum, konuşuyorum ama ne yapsın yavrum anasının yaglarindan dışarıya ses çıkarmıyorMerhaba güzel annişler tontiş bebişlerBirkaç gündür giremiyorum maaşallah sayfalar bayağı bi ilerlemiş :)
Benim gıcık oğlum çok tembel çıktı bugün 17+2 olduk hala tık yokNe Zaman tekmeler atıp hareketlerini hissettirecek merakla bekliyorum... Bu kadar tembel olunmaz ki ama o kadar konuşuyoruz dürtüyoruz banamısın demiyor velet
Fransızca dmi kız buj'taime batiiii
Bende hemen hemen bütün hastane çıkışı kıyafetleri filan mothercare aldım ama Beşik bakmadım ordan hiç bakayım canım
Fransızca dmi kız bu
Bizde tık yokEvet öyle söylüyolar :) bizimki erkek :) tam 17. Hafta dolduğunda hissetmeye başladım ben
Yok sadece seni seviyorum bilyrm cnm :)oui, enchante.
bekliyorum ben ona gore :))))ben kaçtım, geliyorum 2 saate :)))
Ben bu hafta tam başladım hissetmeye günde en az 50 kere tekme atıyo ama bence siznde en fazla 2 haftanız var 20 de herkes hissediymş benimde ilk ama biraz şanslıym sanırım ama çok güzel bi An önce hissedin inş kuzularınızıBizde tık yokkelebek kıpırtısi olayı olduysa da ben onu hissetmedim bence çünkü karnımda resmen Cepheler çatısiyo tekmelerse belki onu bilebilirim inşAllah
Yok sadece seni seviyorum bilyrm cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?