2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bizim de kızımız öyle :/ ben en çok da doktora gitmeden iyi olduğunu bilmek için hareket etmesini istiyorum, konuşuyorum ama ne yapsın yavrum anasının yaglarindan dışarıya ses çıkarmıyor

Bende hemen hemen bütün hastane çıkışı kıyafetleri filan mothercare aldım ama Beşik bakmadım ordan hiç bakayım canım

kayserideki magazalarini bilmiyorum, her magazada her sey olmuyor ama kod ile model belirlediginde getirtiyorlar. ilk 3-4 ay yatacagi sepetini ve sonrasindaki yatak odasi takimini mothercare'den aldik, sepet istanbuldaki subelerde yoktu, ankaradan getirtmislerdi hemen.

Bizde tık yok kelebek kıpırtısi olayı olduysa da ben onu hissetmedim bence çünkü karnımda resmen Cepheler çatısiyo tekmelerse belki onu bilebilirim inşAllah
Ben bu hafta tam başladım hissetmeye günde en az 50 kere tekme atıyo ama bence siznde en fazla 2 haftanız var 20 de herkes hissediymş benimde ilk ama biraz şanslıym sanırım ama çok güzel bi An önce hissedin inş kuzularınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…