- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.541
Ben bebek odası düşğnmğyorum şimdilik.4-5yaşına geldiğinde yapıcam inşallah.sadece Beşik almayı düşünüyorum burda ki mağazasında var mı istediğim model bi bakayımkayserideki magazalarini bilmiyorum, her magazada her sey olmuyor ama kod ile model belirlediginde getirtiyorlar. ilk 3-4 ay yatacagi sepetini ve sonrasindaki yatak odasi takimini mothercare'den aldik, sepet istanbuldaki subelerde yoktu, ankaradan getirtmislerdi hemen.
Zaten doktor da 1 2 haftaya hissedersin dedi de işte insan dayanabiliyo muBen bu hafta tam başladım hissetmeye günde en az 50 kere tekme atıyo ama bence siznde en fazla 2 haftanız var 20 de herkes hissediymş benimde ilk ama biraz şanslıym sanırım ama çok güzel bi An önce hissedin inş kuzularınızı
Ben bebek odası düşğnmğyorum şimdilik.4-5yaşına geldiğinde yapıcam inşallah.sadece Beşik almayı düşünüyorum burda ki mağazasında var mı istediğim model bi bakayım
E bebek Odası'nı nereye yaptın?bizde paris'te zaten ekstra oda yok
:))))nasıl görmezsin yaaa ben görülmeyecek insanmıyım Allah'ım yeaa:))ay ben onu gormediiim!!!
ilk topic arkadasim beniiim, ben de seniiiiiii
Anladim canim. Hayirlisi ne ise o olsun..Benim cinsiyet belli değil aslında ama doktoru zorlayınca kıza benziyo dedi. Biz de kıza alıştık. Belki değişir bilmiyorum
E bebek Odası'nı nereye yaptın?
:))))nasıl görmezsin yaaa ben görülmeyecek insanmıyım Allah'ım yeaa:))
Hı o zaman kız canımYok vajinal ultrasondu bu
Hımm şimdi anladım orda neden başka oda yokoglumun zamaninda istanbuldaydik, ben temmuzda tasindim buraya.
Aynen ben de sürekli tedirgin olup hastaneye gitmek yerine kendi kendime takip edebilmek için istiyorum. Daha önceki kayıplarımdan dolayı çok tedirginim, elimde değilBizim de kızımız öyle :/ ben en çok da doktora gitmeden iyi olduğunu bilmek için hareket etmesini istiyorum, konuşuyorum ama ne yapsın yavrum anasının yaglarindan dışarıya ses çıkarmıyor
Hımm şimdi anladım orda neden başka oda yok
cok hafifce parmakla pit pit yapsana karnina, tepki veriyor hemen.Aynen ben de sürekli tedirgin olup hastaneye gitmek yerine kendi kendime takip edebilmek için istiyorum. Daha önceki kayıplarımdan dolayı çok tedirginim, elimde değiltembel çıktı bunlar
insanbulcugum bir bardak kahve icBenim yine başım ağrıyor canlar. Oyle ki telefonun ışığı bile rahatsız ediyor yazamıyorum şuan... Migren mi başladı acep.
Küçücük bebeklere pit pit vurmaya utanmiyor musunuz siz :)) çocukta tepki verir tabi,ne yapıyor bu anne denilen varlık diye :))cok hafifce parmakla pit pit yapsana karnina, tepki veriyor hemen.
Yok canım hafif hafif kaşıyorum, pıt pıt yapıyorum olmadı dürtüyorum banamısın demiyo uyuz çocuk :) kontrolde doktor ters duruyor oturur pozisyonda demişti. Bir yerde okuduğuma göre Bebek ters duruyorsa hareketi geç hissedilir yazıyordu doğruysa...cok hafifce parmakla pit pit yapsana karnina, tepki veriyor hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?