2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ben bebek odası düşğnmğyorum şimdilik.4-5yaşına geldiğinde yapıcam inşallah.sadece Beşik almayı düşünüyorum burda ki mağazasında var mı istediğim model bi bakayım

Zaten doktor da 1 2 haftaya hissedersin dedi de işte insan dayanabiliyo mu çok teşekkür ederim umarım 1 2 haftaya tüm topik hisseder

Bizim de kızımız öyle :/ ben en çok da doktora gitmeden iyi olduğunu bilmek için hareket etmesini istiyorum, konuşuyorum ama ne yapsın yavrum anasının yaglarindan dışarıya ses çıkarmıyor
Aynen ben de sürekli tedirgin olup hastaneye gitmek yerine kendi kendime takip edebilmek için istiyorum. Daha önceki kayıplarımdan dolayı çok tedirginim, elimde değil tembel çıktı bunlar

Aynen ben de sürekli tedirgin olup hastaneye gitmek yerine kendi kendime takip edebilmek için istiyorum. Daha önceki kayıplarımdan dolayı çok tedirginim, elimde değil tembel çıktı bunlar
cok hafifce parmakla pit pit yapsana karnina, tepki veriyor hemen.

cok hafifce parmakla pit pit yapsana karnina, tepki veriyor hemen.
Yok canım hafif hafif kaşıyorum, pıt pıt yapıyorum olmadı dürtüyorum banamısın demiyo uyuz çocuk :) kontrolde doktor ters duruyor oturur pozisyonda demişti. Bir yerde okuduğuma göre Bebek ters duruyorsa hareketi geç hissedilir yazıyordu doğruysa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…