- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.561
Oğluşu yatirayim da kahve içeyim canım eğer fayda ediyorsainsanbulcugum bir bardak kahve ic
ahahahahahahaKüçücük bebeklere pit pit vurmaya utanmiyor musunuz siz :)) çocukta tepki verir tabi,ne yapıyor bu anne denilen varlık diye :))
bende migren var, muhakkak iciyorumOğluşu yatirayim da kahve içeyim canım eğer fayda ediyorsa
bilgim yok o konudaYok canım hafif hafif kaşıyorum, pıt pıt yapıyorum olmadı dürtüyorum banamısın demiyo uyuz çocuk :) kontrolde doktor ters duruyor oturur pozisyonda demişti. Bir yerde okuduğuma göre Bebek ters duruyorsa hareketi geç hissedilir yazıyordu doğruysa...
Vahşettt :))) 3 yaşındaki yeğenim de vazelini jöle diye saçına sürmüştü arınmadı bir turlu :)) parlatıcı ben kullanmiyorum canim. Ama alip deneyeyimAyy annem dalinin pişik kremini şampuan sanip oglumu yikamis neredeyse 15-20 kez şampuanladik yinede sert kaldi saçı türlü türlü deniceksin artik ne var ne yok bulaşık makinesi parlaticisi iyi bi leke cikarici dene istersen
Benim de sürekli ağrıyor, dün doktora sordum progesteron hormonundan kaynaklanıyormuş. Çok ağrırsa parol iç dedi , dayanamayınca içiyorum bende..Benim yine başım ağrıyor canlar. Oyle ki telefonun ışığı bile rahatsız ediyor yazamıyorum şuan... Migren mi başladı acep.
Ben hiiic pıt pıtlayıpta sinirlerimi bozmicam yüz bulunca sımarıyo benimki otursun öyle canı sıkılırsa bi dürtsün o zaman bakarızKüçücük bebeklere pit pit vurmaya utanmiyor musunuz siz :)) çocukta tepki verir tabi,ne yapıyor bu anne denilen varlık diye :))
Kan testi negatif çıktı akşamAyyywwww çok sevindimmmmmm :) gözümüzaydın@minesuu ı sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah canımmmm
Tesekkur ederim balim. Migren teşhisini nasıl koyuyorlar peki,ben de gitsem Dr abende migren var, muhakkak iciyorum
İnsallah hormonlarla alakalidir. Parol misafir agirlayacaksam ya da o gün yoğun işlerim varsa alıyorum. Yoksa direniyorumBenim de sürekli ağrıyor, dün doktora sordum progesteron hormonundan kaynaklanıyormuş. Çok ağrırsa parol iç dedi , dayanamayınca içiyorum bende..
Heheh ama aylincim sen de el kadar bebekle zıtlaşma yahuBen hiiic pıt pıtlayıpta sinirlerimi bozmicam yüz bulunca sımarıyo benimki otursun öyle canı sıkılırsa bi dürtsün o zaman bakarız(bkz.fena tripli anne )
benim ortaokuldan beri var, norolojiye giriyor alan; mr ile tespiti yapiliyor.Tesekkur ederim balim. Migren teşhisini nasıl koyuyorlar peki,ben de gitsem Dr a
Evet kuzum dün belli oldu evde üç böcek bir çiçek(ben) olarak hayatımı devam ettireceğim :)insanbuL canım cinsiyet belli oldu muuu???
O zaten tripcan nazlı gıcık bisey ben karsılık veriyorum masumcaHeheh ama aylincim sen de el kadar bebekle zıtlaşma yahuhayır o değil bebeğinde tripcan olarak doğacak
Paylasılamayan kadınn :)Evet kuzum dün belli oldu evde üç böcek bir çiçek(ben) olarak hayatımı devam ettireceğim :)
Hmm yanı şuan gitsemde mr olmaz. Tesekkur ederim canim.benim ortaokuldan beri var, norolojiye giriyor alan; mr ile tespiti yapiliyor.
rica ederim, belki baska tespit sekilleri de vardir. ama dedigim gibi migren yahut turevi bas agrilarinin en keskin ilaci kafein. o ictigimiz agri kesicilerde de hep yuksek doz kafein var, onun yerine kahve cok data etkili.Hmm yanı şuan gitsemde mr olmaz. Tesekkur ederim canim.
Bak isimler de hazır o zaman. Erkekse tripcan, kız ise nazlı olur adıO zaten tripcan nazlı gıcık bisey ben karsılık veriyorum masumca
Vuuhuu gevşedim şuanPaylasılamayan kadınn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?