2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
bilgim yok o konuda

Vahşettt :))) 3 yaşındaki yeğenim de vazelini jöle diye saçına sürmüştü arınmadı bir turlu :)) parlatıcı ben kullanmiyorum canim. Ama alip deneyeyim

Benim yine başım ağrıyor canlar. Oyle ki telefonun ışığı bile rahatsız ediyor yazamıyorum şuan... Migren mi başladı acep.
Benim de sürekli ağrıyor, dün doktora sordum progesteron hormonundan kaynaklanıyormuş. Çok ağrırsa parol iç dedi , dayanamayınca içiyorum bende..

Küçücük bebeklere pit pit vurmaya utanmiyor musunuz siz :)) çocukta tepki verir tabi,ne yapıyor bu anne denilen varlık diye :))
Ben hiiic pıt pıtlayıpta sinirlerimi bozmicam yüz bulunca sımarıyo benimki otursun öyle canı sıkılırsa bi dürtsün o zaman bakarız (bkz.fena tripli anne )

Benim de sürekli ağrıyor, dün doktora sordum progesteron hormonundan kaynaklanıyormuş. Çok ağrırsa parol iç dedi , dayanamayınca içiyorum bende..
İnsallah hormonlarla alakalidir. Parol misafir agirlayacaksam ya da o gün yoğun işlerim varsa alıyorum. Yoksa direniyorum

Hmm yanı şuan gitsemde mr olmaz. Tesekkur ederim canim.
rica ederim, belki baska tespit sekilleri de vardir. ama dedigim gibi migren yahut turevi bas agrilarinin en keskin ilaci kafein. o ictigimiz agri kesicilerde de hep yuksek doz kafein var, onun yerine kahve cok data etkili.

O zaten tripcan nazlı gıcık bisey ben karsılık veriyorum masumca
Bak isimler de hazır o zaman. Erkekse tripcan, kız ise nazlı olur adı ama bisey deyim mi. Anne karnında Az çok bebeğin karakterini tayin edebiliyorsunuz. Oğluma hamileyken ne tarafa dönüp yatsam oraya dürterdi var gücüyle. Elimle bastirirdim o da iteklerdi orayı. Şimdide inatçı didisiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…