2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
rica ederim, belki baska tespit sekilleri de vardir. ama dedigim gibi migren yahut turevi bas agrilarinin en keskin ilaci kafein. o ictigimiz agri kesicilerde de hep yuksek doz kafein var, onun yerine kahve cok data etkili.
Hem kahvenin ilaçlar gibi iç organlara zarar veren etkileri de yok. Bu önerin ben ve yakınlarımın da çok işine yarayacak canim. Var'ol..

Ben sakin olayım madem suyuna gideyim dicem o zamanda her istedigini yaptıran bi cocuk olursa sana yollarım al bak ben ugrasamam bununla derim
gevsersin tabii evde herkes sana aşık kıskanılan kadınsın :) kız olsa babaya aşık olcak ugraş dur ondan sonra onlarla :))

Ben de park yatak sevmiyorum Can'ım. Beşik için Meltem mobilya'ya bakıyorum, İstikbal'de de var ama çok pahalı...sallanabilen olsun istiyorum oğlumda kullanmıştım rahat oluyor....

Ben de cok kararsızım. Şimdiden oda yapmak istemiyorum. Bu beşik güzelmiş. Meltem mobilya nerde acaba?

Yolla bana teyzoşu hepsini bi hizaya dizer huniyi de tepesine takar sana gönderirim geri merak etme
Ucü bi araya gelip beni kenara atmasinlar da :)

Ben de cok kararsızım. Şimdiden oda yapmak istemiyorum. Bu beşik güzelmiş. Meltem mobilya nerde acaba?
Canım bu resimdeki istikbalin bunu çok beğendim ama çok pahalı 1500 TL. Meltem mobilya internetten bakabilirsin sadece çocuk ve bebek mobilyası satıyor heryerde bayiliği var.meltemmoduler.com adresi

Yolla bana teyzoşu hepsini bi hizaya dizer huniyi de tepesine takar sana gönderirim geri merak etme
Ucü bi araya gelip beni kenara atmasinlar da :)
Hahaha teyzoşu yerimm büyügünden bi huni de bana yolla madem :))
Atamazlar bence yani en azindan kucukken :) buyuyunce artik anne erkek erkege konusuyoruz biz bi gidermisin derler :)

Canım bu resimdeki istikbalin bunu çok beğendim ama çok pahalı 1500 TL. Meltem mobilya internetten bakabilirsin sadece çocuk ve bebek mobilyası satıyor heryerde bayiliği var.meltemmoduler.com adresi

Teşekkür ederim baktim aslında da bayileri görmemişim iletişim izmir görünce bi sorayım dedim. Modoko da varmış bayisi. Orayi bi gezmeli. Aslında Fetih Mahallesi ndeki mobilyacılar daha uygun oluyor Modoko ya göre. Önce oraya bakayım diyorum. Istiklal pahaliymis gerçekten.

Açıkçası her mobilyacıya da bakmayın çünkü ne tür boyalar kullandıkları belli değil.o yüzden seçenek kısıtlı kalıyor. Meltem mobilya benim de tercihim olacak sanırım...

Evet kızlar kendini sewdirio cana yakın oluo ne biliyim anne icin kizi olmasi dert ortagi arkadas vs...ama ikisininde tadı ayrıdır bende oğlus olunca gorucem inşallah. Rabbim ikisinide yaşatsin isteyen herkese
Amin cnm nasip artık erkek kız ne farkeder hayrlı evlat olsnlar inşallh benmde oglumun adı ömür taha Taha yı gornce sendede en sevdgm isim

Canım bu gece de benim niyetime yat :)
Hay sen bin yaşa e mi. Ağlıyordum mesajını görünce güldüm sayende bebek de tekmeyi bastı onu bile güldürdün kız . sana niyet yatarım da kime kısmet olur bilmem:) belki semurcan ın bebeğinin cinsiyetini görürüm

ah insallah ancak soyle ki ben hamile oldugumu ogrenmemden bir gece evvel bir ruya gordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…