- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.581
Ay çok ilginç 50m2 mi?iki çocuk var diyelim napıyolar?cunku parisin banliyosu olmayan ana pariste insanlar 10 ile 50 m2 evlerde yasiyorlar, studyo hayat... cunku haussmann mimarisi dedigimiz evlerle donali olan esas paris'te yeni bina yapimina izin yok.
Hem kahvenin ilaçlar gibi iç organlara zarar veren etkileri de yok. Bu önerin ben ve yakınlarımın da çok işine yarayacak canim. Var'ol..rica ederim, belki baska tespit sekilleri de vardir. ama dedigim gibi migren yahut turevi bas agrilarinin en keskin ilaci kafein. o ictigimiz agri kesicilerde de hep yuksek doz kafein var, onun yerine kahve cok data etkili.
Şahane canımm benimmm:))oğluşunu öpüyorummEvet kuzum dün belli oldu evde üç böcek bir çiçek(ben) olarak hayatımı devam ettireceğim :)
Ben sakin olayım madem suyuna gideyim dicem o zamanda her istedigini yaptıran bi cocuk olursa sana yollarım al bak ben ugrasamam bununla derimBak isimler de hazır o zaman. Erkekse tripcan, kız ise nazlı olur adıama bisey deyim mi. Anne karnında Az çok bebeğin karakterini tayin edebiliyorsunuz. Oğluma hamileyken ne tarafa dönüp yatsam oraya dürterdi var gücüyle. Elimle bastirirdim o da iteklerdi orayı. Şimdide inatçı didisiyoruz
Ben de park yatak sevmiyorum Can'ım. Beşik için Meltem mobilya'ya bakıyorum, İstikbal'de de var ama çok pahalı...sallanabilen olsun istiyorum oğlumda kullanmıştım rahat oluyor....
Biz de sizi öptük kocamanŞahane canımm benimmm:))oğluşunu öpüyorumm
cocuk yapmiyorlar :)))Ay çok ilginç 50m2 mi?iki çocuk var diyelim napıyolar?
Ay koca izinli bgn tatlım onla ilgileniyorum :) uzak kaldım bgn yrn sahalarda oliciğim :)1cicek3bocek baciiim sen neredesin?
yarin da ben yokum amaaaAy koca izinli bgn tatlım onla ilgileniyorum :) uzak kaldım bgn yrn sahalarda oliciğim :)
Yolla bana teyzoşu hepsini bi hizaya dizerBen sakin olayım madem suyuna gideyim dicem o zamanda her istedigini yaptıran bi cocuk olursa sana yollarım al bak ben ugrasamam bununla derim
gevsersin tabii evde herkes sana aşık kıskanılan kadınsın :) kız olsa babaya aşık olcak ugraş dur ondan sonra onlarla :))
Yo yo o lekeler senin değerine etki etmez. Bildiklerin cok fazlaydıSon tahminle kurtarmışim yoksa bi kara leke daha gelecekti
Canım bu resimdeki istikbalin bunu çok beğendim ama çok pahalı 1500 TL. Meltem mobilya internetten bakabilirsin sadece çocuk ve bebek mobilyası satıyor heryerde bayiliği var.meltemmoduler.com adresiBen de cok kararsızım. Şimdiden oda yapmak istemiyorum. Bu beşik güzelmiş. Meltem mobilya nerde acaba?
Hahaha teyzoşu yerimm büyügünden bi huni de bana yolla madem :))Yolla bana teyzoşu hepsini bi hizaya dizerhuniyi de tepesine takar sana gönderirim geri merak etme
Ucü bi araya gelip beni kenara atmasinlar da :)
Canım bu resimdeki istikbalin bunu çok beğendim ama çok pahalı 1500 TL. Meltem mobilya internetten bakabilirsin sadece çocuk ve bebek mobilyası satıyor heryerde bayiliği var.meltemmoduler.com adresi
Açıkçası her mobilyacıya da bakmayın çünkü ne tür boyalar kullandıkları belli değil.o yüzden seçenek kısıtlı kalıyor. Meltem mobilya benim de tercihim olacak sanırım...Teşekkür ederim baktim aslında da bayileri görmemişim iletişim izmir görünce bi sorayım dedim. Modoko da varmış bayisi. Orayi bi gezmeli. Aslında Fetih Mahallesi ndeki mobilyacılar daha uygun oluyor Modoko ya göre. Önce oraya bakayım diyorum. Istiklal pahaliymis gerçekten.
Amin cnm nasip artık erkek kız ne farkeder hayrlı evlat olsnlar inşallh benmde oglumun adı ömür taha Taha yı gornce sendede en sevdgm isimEvet kızlar kendini sewdirio cana yakın oluo ne biliyim anne icin kizi olmasi dert ortagi arkadas vs...ama ikisininde tadı ayrıdır bende oğlus olunca gorucem inşallah. Rabbim ikisinide yaşatsin isteyen herkese
Canım bu gece de benim niyetime yat :)
Çocuklarsan fırsat bulup üçüncüyü yapamıyorlarAy çok ilginç 50m2 mi?iki çocuk var diyelim napıyolar?
Hay sen bin yaşa e mi. Ağlıyordum mesajını görünce güldüm sayende bebek de tekmeyi bastı onu bile güldürdün kız . sana niyet yatarım da kime kısmet olur bilmem:) belki semurcan ın bebeğinin cinsiyetini görürüm
Canim sende hissetmeye baslamissin cok sevindim ne siklikla harekrt ediyorHay sen bin yaşa e mi. Ağlıyordum mesajını görünce güldüm sayende bebek de tekmeyi bastı onu bile güldürdün kız . sana niyet yatarım da kime kısmet olur bilmem:) belki semurcan ın bebeğinin cinsiyetini görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?