- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.025
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.601
ben de hissediyorum, sabah altida tekme atti uyurken meselaCanim sende hissetmeye baslamissin cok sevindim ne siklikla harekrt ediyor
Super canim maasallah benim kide her gecen gun biraz daha hissettirmeye basladi cok sukurben de hissediyorum, sabah altida tekme atti uyurken mesela
Kizlar yarin doktora gidiyorum dualarinizi esirgemeyin cok korkuyorum olumsuz birsey diyecekler diye insallah hersey yolundadir
Çok sağol canım seni de uğraştırdım epey:) hayırlısı bakalım görücez inş bu cumaHı o zaman kız canım
aynı durumdayız cnmCanım ben 10 haftadan beri hamile pantolonu giyiyorum kocaman bir göbek var bende. Sizi tebrik ederim bu konuda. 5-6 kilo aldım 4 ayda.
Sağlık olsun cnm günlerimiz çok fazlayarin da ben yokum amaaa
İçini ferah tut cnm haberdar et bizi de olur muKizlar yarin doktora gidiyorum dualarinizi esirgemeyin cok korkuyorum olumsuz birsey diyecekler diye insallah hersey yolundadir
Ederim tabi canim .İçini ferah tut cnm haberdar et bizi de olur mu
İlk 17+2 de hissettim canım. Sanki içerde dirseğiyle bastiriyo gibi. Sonra birkaç kıpırtı hissettim. Sonra iki gün hiçbişey hissetmedim. Sonra bi daha bi iki kere hissettim iki gün daha tık yok. Zaten araştırdım hareketlerini takip etmek için daha çok erken. Ama son bikaç gündür her gün mutlaka hareket ediyo. Tekme gibi değilde bi düğmeye hızlıca bas çek yapar gibi. Neresiyse artık parmak boyutunda bişey dürtüyo gibi oluyo. Ben en az 20. Haftaya kadae takip etmicem çünkü daha çok küçük her hareketini hissetmiyoruzCanim sende hissetmeye baslamissin cok sevindim ne siklikla harekrt ediyor
Hadi canım...Kan testi negatif çıktı akşam
Teşekkür ederimm sevgili hamisimYo yo o lekeler senin değerine etki etmez. Bildiklerin cok fazlaydı
Niye ağlıyorsun annem senHay sen bin yaşa e mi. Ağlıyordum mesajını görünce güldüm sayende bebek de tekmeyi bastı onu bile güldürdün kız . sana niyet yatarım da kime kısmet olur bilmem:) belki semurcan ın bebeğinin cinsiyetini görürüm
Canım dün akşam hesap kitap yapıyorduk benim kürtaj dönemi yapılan bi harcamanım ne olduğunu bulmaya çalıştık o günlere döndük şu gün şöyleydi böyleydi derken o günleri tekrar yaşadım resmen. İçim çok fena oldu.Niye ağlıyorsun annem sen
Yerim ben o minigi de seni deheycanla bekliyorum hangimizı gördün rüyanda semurcan ı görmüşsündur inşallah benim acelem yok ama o nerdeyse doğuracak artık belli olsun cinsiyeti
Evet artık öğren öğrenmeden çıkma o odadangünaydın kızlar günlerdir giremiyodum yine çoşmussunuz okuyamadım hepsini:) inş herkesi iyidir benimde yarın kontrolüm var çok heycanlıyım cinsiyeti artık bende öğrenebilirim inş herşey yolundadır panik haldeyim inş bende güzel şeyler duyarımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?