2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
kızlar merhaba..birkaç gündür çok hastayım.eateşlendim ağır nezleli grip..çok şükür sadece nezlem devam ediyor.giremedim buralara gözümü açacak halde değildim. herkese sağlık dilerim az da olsa akşam msj okumaya çalıştım.@pınar
Canım ben 10 haftadan beri hamile pantolonu giyiyorum kocaman bir göbek var bende. Sizi tebrik ederim bu konuda. 5-6 kilo aldım 4 ayda.
aynı durumdayız cnm

kızlar merhaba..birkaç gündür çok hastayım.eateşlendim ağır nezleli grip..çok şükür sadece nezlem devam ediyor.giremedim buralara gözümü açacak halde değildim.bugün zar zor ayaklandım perşembe fecii kalabalık günüm var.evde temizlik yaptırdım ama ben daha yeni oturuyorum bir temizlik parası da benim almam lazm ..çook yorgunum safalara şöyyle iir göz atmaya çalışacağım.bu arada 4 lü testimin sonucu temiz geldi alllaha çook şükür darısı ayrıntılı usg ye inşalahh

bu arada hastalık bahanesiyle ateşlendiğimden mütevellit farklı bir özel hastaneye konrtol amaçlı gittim kızımı gördüm.dr cnsiyetini biliyorsunuz dimi dedi blöf yaptım hayırr dedim...bir kızınız olacak demez mi :)))benim zillli açmış popişkosunu heryerini gördüm maşallahhh

Canim sende hissetmeye baslamissin cok sevindim ne siklikla harekrt ediyor
İlk 17+2 de hissettim canım. Sanki içerde dirseğiyle bastiriyo gibi. Sonra birkaç kıpırtı hissettim. Sonra iki gün hiçbişey hissetmedim. Sonra bi daha bi iki kere hissettim iki gün daha tık yok. Zaten araştırdım hareketlerini takip etmek için daha çok erken. Ama son bikaç gündür her gün mutlaka hareket ediyo. Tekme gibi değilde bi düğmeye hızlıca bas çek yapar gibi. Neresiyse artık parmak boyutunda bişey dürtüyo gibi oluyo. Ben en az 20. Haftaya kadae takip etmicem çünkü daha çok küçük her hareketini hissetmiyoruz

Niye ağlıyorsun annem sen
Yerim ben o minigi de seni de heycanla bekliyorum hangimizı gördün rüyanda semurcan ı görmüşsündur inşallah benim acelem yok ama o nerdeyse doğuracak artık belli olsun cinsiyeti

Canım dün akşam hesap kitap yapıyorduk benim kürtaj dönemi yapılan bi harcamanım ne olduğunu bulmaya çalıştık o günlere döndük şu gün şöyleydi böyleydi derken o günleri tekrar yaşadım resmen. İçim çok fena oldu.
Rüya görmedim canım. Zaten öyle çıkan rüyalar görmem kolay kolay. İlk defa oldu. semurcan kendi görmüş zaten bana ihtiyacı yok :))

günaydın kızlar günlerdir giremiyodum yine çoşmussunuz okuyamadım hepsini:) inş herkesi iyidir benimde yarın kontrolüm var çok heycanlıyım cinsiyeti artık bende öğrenebilirim inş herşey yolundadır panik haldeyim inş bende güzel şeyler duyarımmm...

Evet artık öğren öğrenmeden çıkma o odadan söylemezse buranin adresini ver biz soyletiriz ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…