- 6 Ağustos 2014
- 523
- 475
- 33
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.621
bende çok fazla baş ağrısı çekiyorumBenim yine başım ağrıyor canlar. Oyle ki telefonun ışığı bile rahatsız ediyor yazamıyorum şuan... Migren mi başladı acep.
ayy ewt ya bu gidiceğim 5. doktor olucak diğer kabus doktorlardan sonra umarım iyisine denk gelirimde bu sefer devam ederim doğuma kadar :) inş gösterir 13. haftada bi bayan doktora gitmiştim hareket ediyom bişey görünmüyor kız olabilir ama yanılma haftalarındayız demişti o bile beni heyecanlandırddı inş yarın netleşir :)Evet artık öğren öğrenmeden çıkma o odadansöylemezse buranin adresini ver biz soyletiriz ona
Kızlar Beşik aldınız mı??park yatak düşünmüyorum.beşik alıcam ama nasıl bişey tavsiye edersiniz
Hım anladım bende bakıyorum internetten ama baktıkça Aklım karıştı.park yataklar hiç Hoşuma gitmiyo ya herkes park yatak alıyo kullanışlı mı acaba
Yok yumurtlamanın 10.günüydü onun ama 5 testte net görünen çizgisi vardı ya şaşkınlık içindeyim vallaHadi canım...
Adeti gecikmiş miydi?
Fotoğrafına baktım da benim gibi gobek şişmiş :) bi şey sorcam benim ilk 3 ay fırladı böyle şimdi o zamankikadar hızlı büyümuyo sende de durum böyle mi? Bebetoşlara gelince doktor bana 1 2 haftan var dedi sabırsızlıkla bekliyorum o günleri senle nerdeyse aynıyiz beklicezAynen ben de sürekli tedirgin olup hastaneye gitmek yerine kendi kendime takip edebilmek için istiyorum. Daha önceki kayıplarımdan dolayı çok tedirginim, elimde değiltembel çıktı bunlar
Ben yapıyorum pit pit hiç hissedemiyorum :/cok hafifce parmakla pit pit yapsana karnina, tepki veriyor hemen.
hayırlı sabahlar annecikler...
bendeniz dinlenmeye devam..
merak ediyorum yavrum nasıl diye
kontrolümüz aksilik olmazsa pazartesi günü...
Rabb im cümlemize sağlık şifa versin inşaallah...
ayrıca bugün k.validem geliyor antalyalardan..
bi süre yanımızda kalacak; bana bakacak...
gelsin bakalım inşaallah güzel geçer zamanımız...
hayırlarla inşaallah...
sizler nasılsınız _?
ayrıca uykuda yatış şekilleriniz nasıl? malum göbüşler artık çıktı..rahat yatabiliyor musunuz?
:))))Çocuklarsan fırsat bulup üçüncüyü yapamıyorlar
Ayy çoook güzelmişş senin bebiş kız mıydıCanım bana beşik gelecek tekerlekli ufak bişi, 6-7 ay onu kullanacağım. Sonrasında bebek hareketlendiği için zaten kullanamıyorsun. Sonrası için de park yatak düşündüm onu da daha sonra doğduktan sonra alacağım. Benim beşik modelim aşağıdaki resim gibi
Evet sizin için çok mantıklı park yatak canım.benimde yok bebek odası yapacak odam.olsada yapmazdım şimdiden yapmak bana pek mantıklı helmiyo zaten 3yaşına kadar bebeği kendi odamızda beşiğinde yatırmayı düşünüyorum .ben bırakamam başka odaya.3 Yaşından sonra da kendi Odası'nı yapmak istiyorum Evi değiştirip Allah nasip ederse.park yataklar kullanışlıymış evet de benim hiç Hoşuma gitmiyo Ahşap Beşik düşünüyorum 3 yaşına kadar kulanabileceğiCanım benim bebek odası yapacak odam yok, bir de bizim aileler dışarda en azından onlara giderken katlar götürürüz bebek rahat yatar diye park yatak alacağım,kullanan herkes memnun. Kullanışlı diyorlar bir de çocuk büyüdükten sonra mobilya değiştirmek sıkıntı vs biraz bu şekilde idare edeceğim
MERHABA HANIMLAR. ARANIZA YENİ KATILDIM AMA BAYAĞIDIR TAKİP EDİYORUM. 18+4 TEYİZŞİMDİLİK HERŞEY YOLUNDA GİDİYO ŞÜKÜRKİ. ÇALIŞAN Bİ ANNEYİM. HAMİLELİĞİMDE ÇALIŞARAK GEÇİYO MAALESEF. ZOR GÜNLER GERİDE KALDI. ŞİMDİ İSE CİDDİ BAĞIRSAK VE HEMOROİD SORUNLARIYLA UĞRAŞIYORUM. HEPİNİZE VE YAVRULARINIZA KUCAK DOLUSU SEVGİLER...
tatlım 3 yaşından sonra da zor ayrılır o biraz yanından sana söylim bu deneyimi yaşayan çok arkadaşım var ve çok pişmanlar. benim fikrim çocuk doğduğundan itibaren odasında uyumalı odasında yemeli, odasında oynamalı oda kavramına alışmalı benceEvet sizin için çok mantıklı park yatak canım.benimde yok bebek odası yapacak odam.olsada yapmazdım şimdiden yapmak bana pek mantıklı helmiyo zaten 3yaşına kadar bebeği kendi odamızda beşiğinde yatırmayı düşünüyorum .ben bırakamam başka odaya.3 Yaşından sonra da kendi Odası'nı yapmak istiyorum Evi değiştirip Allah nasip ederse.park yataklar kullanışlıymış evet de benim hiç Hoşuma gitmiyo Ahşap Beşik düşünüyorum 3 yaşına kadar kulanabileceği
Hadi hayırlısıyla canım rabbim gönlünüze göre versin :)Çok sağol canım seni de uğraştırdım epey:) hayırlısı bakalım görücez inş bu cuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?