2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Benim yine başım ağrıyor canlar. Oyle ki telefonun ışığı bile rahatsız ediyor yazamıyorum şuan... Migren mi başladı acep.
bende çok fazla baş ağrısı çekiyorum mide midem bulanıyodu 13. hafta korkuyla doktora gittim çok şükür bebekle alakalı bi durum değil nörolojik yada göz olabilir dedi :S

Evet artık öğren öğrenmeden çıkma o odadan söylemezse buranin adresini ver biz soyletiriz ona
ayy ewt ya bu gidiceğim 5. doktor olucak diğer kabus doktorlardan sonra umarım iyisine denk gelirimde bu sefer devam ederim doğuma kadar :) inş gösterir 13. haftada bi bayan doktora gitmiştim hareket ediyom bişey görünmüyor kız olabilir ama yanılma haftalarındayız demişti o bile beni heyecanlandırddı inş yarın netleşir :)

Kızlar Beşik aldınız mı??park yatak düşünmüyorum.beşik alıcam ama nasıl bişey tavsiye edersiniz

Canım bana beşik gelecek tekerlekli ufak bişi, 6-7 ay onu kullanacağım. Sonrasında bebek hareketlendiği için zaten kullanamıyorsun. Sonrası için de park yatak düşündüm onu da daha sonra doğduktan sonra alacağım. Benim beşik modelim aşağıdaki resim gibi

Eklentiler

• tekerlekli-bebek-beşik-modeli-2014.webp
    10 KB · Görüntüleme: 87
Hım anladım bende bakıyorum internetten ama baktıkça Aklım karıştı.park yataklar hiç Hoşuma gitmiyo ya herkes park yatak alıyo kullanışlı mı acaba

Canım benim bebek odası yapacak odam yok, bir de bizim aileler dışarda en azından onlara giderken katlar götürürüz bebek rahat yatar diye park yatak alacağım,kullanan herkes memnun. Kullanışlı diyorlar bir de çocuk büyüdükten sonra mobilya değiştirmek sıkıntı vs biraz bu şekilde idare edeceğim

hayırlı sabahlar annecikler...

bendeniz dinlenmeye devam..
merak ediyorum yavrum nasıl diye
kontrolümüz aksilik olmazsa pazartesi günü...
Rabb im cümlemize sağlık şifa versin inşaallah...

ayrıca bugün k.validem geliyor antalyalardan..
bi süre yanımızda kalacak; bana bakacak...
gelsin bakalım inşaallah güzel geçer zamanımız...
hayırlarla inşaallah...

sizler nasılsınız _?
ayrıca uykuda yatış şekilleriniz nasıl? malum göbüşler artık çıktı..rahat yatabiliyor musunuz?

Aynen ben de sürekli tedirgin olup hastaneye gitmek yerine kendi kendime takip edebilmek için istiyorum. Daha önceki kayıplarımdan dolayı çok tedirginim, elimde değil tembel çıktı bunlar
Fotoğrafına baktım da benim gibi gobek şişmiş :) bi şey sorcam benim ilk 3 ay fırladı böyle şimdi o zamankikadar hızlı büyümuyo sende de durum böyle mi? Bebetoşlara gelince doktor bana 1 2 haftan var dedi sabırsızlıkla bekliyorum o günleri senle nerdeyse aynıyiz beklicez

Pazartesi günü bizim de kontrolümüz Ben de çok merak ediyorum bir de şimdilerde her gün hissediyorum hareketlerini artık, daha da merakım artıyor :) Uykuda deli gibi hareket ettiğimi tahmin edebiliyorum ama soluma yatarak uyumaya çalışıyorum :)) Ben de bununla ilgili endişeleniyorum Ama en güvenilir yerdeler oysa :) Dün alaturka tuvalete girmek zorunda kaldım dışarıdaydım, nasıl tedirgin oldum anlatamam, sen düşün artık

Günaydın şekerparelerim :) güneşli güne başlamak keyif veriyor :) bu arada bnm bu bebe çok tuhaf ya en son birkaç gün önce sabah uykudan uyandım hareketine sonra sabah yine oynadı kaç gündür tık yok çok miskin o kdr sa sağlıklı şeyler tüketiyorum onu hareketlendirecek ama cıxxx yatmaya gelmiş karnıma valla bende artık bıcır bıcır oynasın istiyorum sabırsızım salı günü doktor var inşallah iyi bir doktordur buda kötü sonuçlanırsa ortada kalacam zaten salıyı iple çekiyorum oğlumu mu kızımımı görürüm bilinmez ama inşallah sağlıklı gidiyordur herşey

Ayy çoook güzelmişş senin bebiş kız mıydı

MERHABA HANIMLAR. ARANIZA YENİ KATILDIM AMA BAYAĞIDIR TAKİP EDİYORUM. 18+4 TEYİZŞİMDİLİK HERŞEY YOLUNDA GİDİYO ŞÜKÜRKİ. ÇALIŞAN Bİ ANNEYİM. HAMİLELİĞİMDE ÇALIŞARAK GEÇİYO MAALESEF. ZOR GÜNLER GERİDE KALDI. ŞİMDİ İSE CİDDİ BAĞIRSAK VE HEMOROİD SORUNLARIYLA UĞRAŞIYORUM. HEPİNİZE VE YAVRULARINIZA KUCAK DOLUSU SEVGİLER...

Evet sizin için çok mantıklı park yatak canım.benimde yok bebek odası yapacak odam.olsada yapmazdım şimdiden yapmak bana pek mantıklı helmiyo zaten 3yaşına kadar bebeği kendi odamızda beşiğinde yatırmayı düşünüyorum .ben bırakamam başka odaya.3 Yaşından sonra da kendi Odası'nı yapmak istiyorum Evi değiştirip Allah nasip ederse.park yataklar kullanışlıymış evet de benim hiç Hoşuma gitmiyo Ahşap Beşik düşünüyorum 3 yaşına kadar kulanabileceği

Hoş geldin :) Hayırlı ve sağlıklı olur inşallah bebeğin de

tatlım 3 yaşından sonra da zor ayrılır o biraz yanından sana söylim bu deneyimi yaşayan çok arkadaşım var ve çok pişmanlar. benim fikrim çocuk doğduğundan itibaren odasında uyumalı odasında yemeli, odasında oynamalı oda kavramına alışmalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…