2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Bence de, katılıyorum söylediklerine. O yüzdeeen yaşasın bebek odası !

Canim o kötü günler geri de kaldı rabbim bi daha bize evlatlarımizin acısını yaşatmasın...
Bende her gün farklı bi cinsiyet görüyorum :) zaten iki ihtimal var ikisini de gördüm :)

Günaydın canımmmmm
Ben afedersiniz hayvan gibi uyuyorum hafif yüzüstü yatmak istiyorum bebek karnımda ezilmesin diye yan yatıyorum sırt üstü yatıyorum ama sabaha kadar yatakta kaç tur atıyorum bilmiyorum

Günaydın güzel anneler uzun zaman giremedim oğlum ve eşim çok ağır grip atlattilar onlara baktım hep Allahın bir lütfu ben hasta olmadım çok şükür. Dermatolojiye görünüm pazartesi vucudum da oluşan kızarıklar nedeniyle vucudum çok kurduğu için egzama olmuşum nemlendirici krem verdi dr her gün ılık duş ve krem iyi geldi şükür ,Trioidim kontrol altında dr ayda 1 görmek istedi ilaca başladık 25 mg yarısını içiyorum şimdilik
Salı günü detaylı ultrason var inşallah çok güzel geçer hareketleri baya hissediyorum her gün hissediyorum artık,herkesler iyidir umarım beni soran @gvn1907 ve @Aryadeniz38 arkadaşlarım çok teşekkür ederim öpüyorum dizi ve minnoslari

Bu arada benim uyku sorunum yok maşallah hersekilde yatıyorum valla yan yüzüstü ve sola yatıyorum bazen tekmeyle uyanıyorum :)

Canim o kötü günler geri de kaldı rabbim bi daha bize evlatlarımizin acısını yaşatmasın...
Bende her gün farklı bi cinsiyet görüyorum :) zaten iki ihtimal var ikisini de gördüm :)
Ben iki üç kez erkek gördüm rüyamda ama kızım olacak inşAllah tabirlerden baktım hamile kadin erkek bebek gorursw kızı olur yaziyodu :) ama sen ikisini de gormussun tabirde ne der bilmiyorum ama bence çok merak ediyorsun

cnm bana dr um ilaç yutma fobim olduğumdan şurup şeklinde ferplex fol şurup yazdı ben 1 aydır kullanıyorum zaten doğuma kadar da devam dedi.

Evet canım benim karnım 10. haftadan itibaren çıkıyor öncekilerde de böyleydi. İç karnım dar olduğundanmış...hergün biraz daha büyüyor , hatta arkadaşlarım dalga geçiyor şimdiden böyleyse 9. ayı düşünemiyoruz diye evet benim doktorum da aynısını söyledi ama ben burda yok tekmeledi, vay hopladı zıpladı diye okudukça benim tembel oğlana kızıyorum

ay biz endişeli anneler :)

ben de evde hep klozetteyim ..iş yerinde iken alaturka idi..sıkıntılı cidden...

bende seğrme hissediyorum ama bazen :)
sen ne zamandır hissediyorsun hareketini...

ben de uyurken saola yatmya çalışıyorum da sanki bazen göbüş altta kalıyor gibi oluyor :)

ay bi de sürekli aynı meyveyi rüyamda görüyorum nolacak benim halim

Ben de hep kız görüyorum rüyamda hatta dün gece bile bir savaşın içindeydim onunla Doktor da erkeğe benzetti ama kızım olacak gibi hissediyorum Bu ne anlama geliyooorr ? @Nurmuratkf

Günaydın canımmmmm
Ben afedersiniz hayvan gibi uyuyorum hafif yüzüstü yatmak istiyorum bebek karnımda ezilmesin diye yan yatıyorum sırt üstü yatıyorum ama sabaha kadar yatakta kaç tur atıyorum bilmiyorum

bende turluyorum :)
sağ sol yüzüsütü sırtüstü vs..

progestan etkisi ile uykum çabuk geliyor gündüzeleri de uyuyorum :)

Günaydın canımmmmm
Merak etme Can'ım onlar en güvenli yerdeler... Ben oğlumda 6. Aya kadar yüzüstü yattım. Şimdi de aynı şekildeyim zaten ayağımın birini karnıma doğru çektiğim için o arada boşluk kalıyor karnım için...

Ben geçen haftadan beri hissediyorum ama bu hafta her gün en az bir kere hissediyorum. Sen yine meyve görüyorsun; ben silahlar, düşmanlar, savaş görüyorum

Çok geçmiş olsun, çok sıkıntı tahmin edebiliyorum eşim ve ailesinde de var...

Canım merak etme iyidir, bizimki de ultrasonda ne zaman görsek kıpır kıpır ben hala birşey hissedemiyorum, boyuda uzun yani 20 haftalık çıktı 2 gün önce. Doktorum bebeğin yukarıda olduğunu ve hissetmemin daha 2 haftayı bulabileceğini söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…