- 25 Aralık 2015
- 1.508
- 1.812
- 48
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.641
tatlım 3 yaşından sonra da zor ayrılır o biraz yanından sana söylim bu deneyimi yaşayan çok arkadaşım var ve çok pişmanlar. benim fikrim çocuk doğduğundan itibaren odasında uyumalı odasında yemeli, odasında oynamalı oda kavramına alışmalı bence
Canim o kötü günler geri de kaldı rabbim bi daha bize evlatlarımizin acısını yaşatmasın...Canım dün akşam hesap kitap yapıyorduk benim kürtaj dönemi yapılan bi harcamanım ne olduğunu bulmaya çalıştık o günlere döndük şu gün şöyleydi böyleydi derken o günleri tekrar yaşadım resmen. İçim çok fena oldu.
Rüya görmedim canım. Zaten öyle çıkan rüyalar görmem kolay kolay. İlk defa oldu. @semurcan kendi görmüş zaten bana ihtiyacı yok :))
Allah allah çok enteresan bi dursun bakalım adet olmazsa bi daha yapar inşallah vardır bebeğiYok yumurtlamanın 10.günüydü onun ama 5 testte net görünen çizgisi vardı ya şaşkınlık içindeyim valla
Günaydın canımmmmmhayırlı sabahlar annecikler...
bendeniz dinlenmeye devam..
merak ediyorum yavrum nasıl diye
kontrolümüz aksilik olmazsa pazartesi günü...
Rabb im cümlemize sağlık şifa versin inşaallah...
ayrıca bugün k.validem geliyor antalyalardan..
bi süre yanımızda kalacak; bana bakacak...
gelsin bakalım inşaallah güzel geçer zamanımız...
hayırlarla inşaallah...
sizler nasılsınız _?
ayrıca uykuda yatış şekilleriniz nasıl? malum göbüşler artık çıktı..rahat yatabiliyor musunuz?
Günaydın kızlarrrCanim bize ilk defa 11+4 te soyledi sonra 13 haftalik gittim yine erkek dedi sana ne demişti erkekmi
Ben iki üç kez erkek gördüm rüyamda ama kızım olacak inşAllah tabirlerden baktım hamile kadin erkek bebek gorursw kızı olur yaziyodu :) ama sen ikisini de gormussun tabirde ne der bilmiyorum ama bence çok merak ediyorsunCanim o kötü günler geri de kaldı rabbim bi daha bize evlatlarımizin acısını yaşatmasın...
Bende her gün farklı bi cinsiyet görüyorum :) zaten iki ihtimal var ikisini de gördüm :)
cnm bana dr um ilaç yutma fobim olduğumdan şurup şeklinde ferplex fol şurup yazdı ben 1 aydır kullanıyorum zaten doğuma kadar da devam dedi.Kızlar kan yapıcı ilaç ne kullanıyorsunuz sağlık ocağına git yazdır dedi doktorum gitmeden önce sizden fikir almak istediminteriorarchitect primavera77 matsiyahoje ve diger arkadaşlar bilginiz varsa söylerseniz sevinirim tesekkurler
Evet canım benim karnım 10. haftadan itibaren çıkıyor öncekilerde de böyleydi. İç karnım dar olduğundanmış...hergün biraz daha büyüyor , hatta arkadaşlarım dalga geçiyor şimdiden böyleyse 9. ayı düşünemiyoruz diyeFotoğrafına baktım da benim gibi gobek şişmiş :) bi şey sorcam benim ilk 3 ay fırladı böyle şimdi o zamankikadar hızlı büyümuyo sende de durum böyle mi? Bebetoşlara gelince doktor bana 1 2 haftan var dedi sabırsızlıkla bekliyorum o günleri senle nerdeyse aynıyiz beklicez
Günaydın Can'ım...Günaydın kk nün güzel anne adayları
Pazartesi günü bizim de kontrolümüzBen de çok merak ediyorum bir de şimdilerde her gün hissediyorum hareketlerini artık, daha da merakım artıyor :) Uykuda deli gibi hareket ettiğimi tahmin edebiliyorum ama soluma yatarak uyumaya çalışıyorum :)) Ben de bununla ilgili endişeleniyorum Ama en güvenilir yerdeler oysa :) Dün alaturka tuvalete girmek zorunda kaldım dışarıdaydım, nasıl tedirgin oldum anlatamam, sen düşün artık
Günaydın canımmmmm
Ben afedersiniz hayvan gibi uyuyorumhafif yüzüstü yatmak istiyorum bebek karnımda ezilmesin diye yan yatıyorum sırt üstü yatıyorum ama sabaha kadar yatakta kaç tur atıyorum bilmiyorum
Merak etme Can'ım onlar en güvenli yerdeler... Ben oğlumda 6. Aya kadar yüzüstü yattım. Şimdi de aynı şekildeyim zaten ayağımın birini karnıma doğru çektiğim için o arada boşluk kalıyor karnım için...Günaydın canımmmmm
Ben afedersiniz hayvan gibi uyuyorumhafif yüzüstü yatmak istiyorum bebek karnımda ezilmesin diye yan yatıyorum sırt üstü yatıyorum ama sabaha kadar yatakta kaç tur atıyorum bilmiyorum
ay biz endişeli anneler :)
ben de evde hep klozetteyim ..iş yerinde iken alaturka idi..sıkıntılı cidden...
bende seğrme hissediyorum ama bazen :)
sen ne zamandır hissediyorsun hareketini...
ben de uyurken saola yatmya çalışıyorum da sanki bazen göbüş altta kalıyor gibi oluyor :)
ay bi de sürekli aynı meyveyi rüyamda görüyorum nolacak benim halim
Ayy çoook güzelmişş senin bebiş kız mıydı
MERHABA HANIMLAR. ARANIZA YENİ KATILDIM AMA BAYAĞIDIR TAKİP EDİYORUM. 18+4 TEYİZŞİMDİLİK HERŞEY YOLUNDA GİDİYO ŞÜKÜRKİ. ÇALIŞAN Bİ ANNEYİM. HAMİLELİĞİMDE ÇALIŞARAK GEÇİYO MAALESEF. ZOR GÜNLER GERİDE KALDI. ŞİMDİ İSE CİDDİ BAĞIRSAK VE HEMOROİD SORUNLARIYLA UĞRAŞIYORUM. HEPİNİZE VE YAVRULARINIZA KUCAK DOLUSU SEVGİLER...
Günaydın şekerparelerim :) güneşli güne başlamak keyif veriyor :) bu arada bnm bu bebe çok tuhaf ya en son birkaç gün önce sabah uykudan uyandım hareketine sonra sabah yine oynadı kaç gündür tık yok çok miskin o kdr sa sağlıklı şeyler tüketiyorum onu hareketlendirecek ama cıxxx yatmaya gelmiş karnıma valla bende artık bıcır bıcır oynasın istiyorum sabırsızım salı günü doktor var inşallah iyi bir doktordur buda kötü sonuçlanırsa ortada kalacam zaten salıyı iple çekiyorum oğlumu mu kızımımı görürüm bilinmez ama inşallah sağlıklı gidiyordur herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?