- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.841
Bak kafana takıp kurmaya başladın bile cnm yapma böyle çağırma kötü şeyleri iyi düşüneceğiz iyi olacak okOff icim sikildi ya resmen su bir hafta cabuk gecse keske beklemek cok zor...
S.a kızlar yeni eve geldim resmen çok yorulyrm dün hafif bi kanama olmuştu korkmuştum ama çok şükür gayet iyiz bebeğimde iyi şimdi yemek yedim uzandım nasıl tekmeliyo kuzum keyfim yerine geldi resmen dün den beri bu kadar güçlü hissetmemiştim sizler nasılsınız
Bende öyleyim çok yorulyrm ve okulun bilmesini daha 14 hafta var inş kolay biter en güzeli ne biliymsn hareketlerini hissednce sağlığını kontrol é de bilyn en kısa zamanda hissedersiniz hepiniz inş
Bende öyle düşünym bebeğim oynuyo gitmek istemedim kendimde iyidim çünkü ağrı falan yoktu ama insan korkuyo tabi anne olmak zormul gerçekten allah bebeklerimizi korusun bize tevekkül düşüyoKanama mı
Bende yaşadım geçen hafta ya
Bebeğini hissettikten sonra sıkıntı olmaz inşaallah
Rabb im onları korusun şifa versin onlara Şafi ismi hürmetine inşaallah
Dualarla
Benimde aynı bu bebek nerde diyolar allahtan ultrason die bişey var yoksa ben bile şüphelenecmKızlar benim göbüşüm ne Zaman çıkıcak hamile gibi görünmek istiyorum artk 19haftalık olduk 1kilo aldık anca
tatlım 3 yaşından sonra da zor ayrılır o biraz yanından sana söylim bu deneyimi yaşayan çok arkadaşım var ve çok pişmanlar. benim fikrim çocuk doğduğundan itibaren odasında uyumalı odasında yemeli, odasında oynamalı oda kavramına alışmalı bence
Bence de, katılıyorum söylediklerine. O yüzdeeen yaşasın bebek odası !
KesinlikleBende öyle düşünym bebeğim oynuyo gitmek istemedim kendimde iyidim çünkü ağrı falan yoktu ama insan korkuyo tabi anne olmak zormul gerçekten allah bebeklerimizi korusun bize tevekkül düşüyo
Ohhh valla bencede çocuk işçi yasak olmamalı evde ne işi var çalışsınbende kesinlikle katılıyorum size, ilk günden itibaren herkes kendi odasında yatsın, mutfakta yemeğini yesin ve 3 yaşına kadar evin salonunda ve kendisi odasında oynasın. 3 yaşından sonra mümkünse sadece ona özel ayrılan yerlerde oyun oynasın ve 2 yaşından sonra da yaşına uygun sorumlulukları olsun :))) mesela ben çocuk işçi çalıştırıyorum evde, 2 yaş sonrası birine süpürge birine bez verdim :)) hem eğlendiler hem öğrendiler :)))
ya istisnalar oluyor boyle; Allah hayirla sureyi tamamlamayi nasip etsin.Yok cnm iki kere acile gittim bi damla kan için ve her gittiğimde soruyrm hiç bi sorun yok diyolar olabiliyo dediler benim annem mesela normal adet görüyo 9 ay boyunca
Valla bi doğsun poposuna nasıl vurcm o görsün zilli küçücük ama çektiriyo banaya istisnalar oluyor boyle; Allah hayirla sureyi tamamlamayi nasip etsin.
valla ben esime tommy'den pantolon aldim 50% indirim vardi, tabii garibim kendi hediyesinin parazini kendi odedi
semurcan pazar günü İstanbul'da.sevgililer günü için kapanış yapcek kocişiylen dokanmayın ona ayrılık gircek aralarına bir zaman :)
Valla bi doğsun poposuna nasıl vurcm o görsün zilli küçücük ama çektiriyo bana
Doktorum zaten ben minyon bi bebek beklemiyorum dedi ben de niye? annesi büyük diye mi dedm hahhhah
Bu arada Çin takvimi de Rus takvimi de yerin dibine batsın
ahahahah bati kacak isci calistirmabende kesinlikle katılıyorum size, ilk günden itibaren herkes kendi odasında yatsın, mutfakta yemeğini yesin ve 3 yaşına kadar evin salonunda ve kendisi odasında oynasın. 3 yaşından sonra mümkünse sadece ona özel ayrılan yerlerde oyun oynasın ve 2 yaşından sonra da yaşına uygun sorumlulukları olsun :))) mesela ben çocuk işçi çalıştırıyorum evde, 2 yaş sonrası birine süpürge birine bez verdim :)) hem eğlendiler hem öğrendiler :)))
Aslında benim çok rahat geçiyo ama şu aralar da geşen bi damla kan beni korkutuyo yoksa hiç anlamyrm okulum ağır çocuğun suyu yok yani :)ben oglumda hicbir sikinti yasamadan tamamlamistim hamileligimi hatta 10 aylik dogdu oglum ve ben 9uncu ayda yorgos kalesinin burcuna tirmanmistim ama simdi inan yerimden 3 adim atamiyorum. her hamilelik farkli semptom ile geliyor.
ahahaha bana dese ki annem geliyo ben evi terk ederimK validem geliyyoooooo bana bakacak
Heyecanlandım
Koçiiş almaya gitti
Hayırlı günlerimiz olsun inşaallah
Paşa gelecek mi İstanbul avallahi ellemeyin beni
biz oglanin ameliyati dolayisiyla 12 gun kalacagiz istanbulda zaten gecen gun de o 4 gun yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?