2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Kanama mı
Bende yaşadım geçen hafta ya
Bebeğini hissettikten sonra sıkıntı olmaz inşaallah
Rabb im onları korusun şifa versin onlara Şafi ismi hürmetine inşaallah
Dualarla

Bende öyleyim çok yorulyrm ve okulun bilmesini daha 14 hafta var inş kolay biter en güzeli ne biliymsn hareketlerini hissednce sağlığını kontrol é de bilyn en kısa zamanda hissedersiniz hepiniz inş

Amin amin Can'ım inşaallah bizlerde çok rahat hissederiz
Ben şu an ara ara seğirme gibi hissediyorum ancak bazen :.
Heyecanla bakalım

Kanama mı
Bende yaşadım geçen hafta ya
Bebeğini hissettikten sonra sıkıntı olmaz inşaallah
Rabb im onları korusun şifa versin onlara Şafi ismi hürmetine inşaallah
Dualarla
Bende öyle düşünym bebeğim oynuyo gitmek istemedim kendimde iyidim çünkü ağrı falan yoktu ama insan korkuyo tabi anne olmak zormul gerçekten allah bebeklerimizi korusun bize tevekkül düşüyo

Bence de, katılıyorum söylediklerine. O yüzdeeen yaşasın bebek odası !

bende kesinlikle katılıyorum size, ilk günden itibaren herkes kendi odasında yatsın, mutfakta yemeğini yesin ve 3 yaşına kadar evin salonunda ve kendisi odasında oynasın. 3 yaşından sonra mümkünse sadece ona özel ayrılan yerlerde oyun oynasın ve 2 yaşından sonra da yaşına uygun sorumlulukları olsun :))) mesela ben çocuk işçi çalıştırıyorum evde, 2 yaş sonrası birine süpürge birine bez verdim :)) hem eğlendiler hem öğrendiler :)))

Bende öyle düşünym bebeğim oynuyo gitmek istemedim kendimde iyidim çünkü ağrı falan yoktu ama insan korkuyo tabi anne olmak zormul gerçekten allah bebeklerimizi korusun bize tevekkül düşüyo
Kesinlikle
Annelik = telaşe
Sağlık olsun da napalım her şey bizler için

Ohhh valla bencede çocuk işçi yasak olmamalı evde ne işi var çalışsın

Valla bi doğsun poposuna nasıl vurcm o görsün zilli küçücük ama çektiriyo bana

ben oglumda hicbir sikinti yasamadan tamamlamistim hamileligimi hatta 10 aylik dogdu oglum ve ben 9uncu ayda yorgos kalesinin burcuna tirmanmistim ama simdi inan yerimden 3 adim atamiyorum. her hamilelik farkli semptom ile geliyor.

Doktorum zaten ben minyon bi bebek beklemiyorum dedi ben de niye? annesi büyük diye mi dedm hahhhah

Bu arada Çin takvimi de Rus takvimi de yerin dibine batsın

yaşasın Deniz hanııııımmm :))))

bu benim ilk hamileliğim gibi hissediyorum, ağrı sızı, ağzımın tadı bir tuhaf,uyku yorgunluk vs. ve ilk defa da rus ve çin takvimi tuttu :))

ahahahah bati kacak isci calistirma

ben oglumda hicbir sikinti yasamadan tamamlamistim hamileligimi hatta 10 aylik dogdu oglum ve ben 9uncu ayda yorgos kalesinin burcuna tirmanmistim ama simdi inan yerimden 3 adim atamiyorum. her hamilelik farkli semptom ile geliyor.
Aslında benim çok rahat geçiyo ama şu aralar da geşen bi damla kan beni korkutuyo yoksa hiç anlamyrm okulum ağır çocuğun suyu yok yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…