2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
yaşasın Deniz hanııııımmm :))))

bu benim ilk hamileliğim gibi hissediyorum, ağrı sızı, ağzımın tadı bir tuhaf,uyku yorgunluk vs. ve ilk defa da rus ve çin takvimi tuttu :))

Deniz Hanımm ne datlı dedin yeaaa hhahaha Bi sevindirik oldum ben bugün anlatamam :))

Aa öylemi bak ben bilmiyordum cnm sırf doktor için geleceğini sandım özel değilse ne sebepten olacaktı ameliyatı yakışıklı
yok doktor icin geliyordum sadece ama bu bahane bu da ciksin aradan dedim. gece yatarken nefes alamiyor, geniz eti alinacak doktor uygun gorurse. daha evvelden alinsin denmisti, bakalim gene ayni gorusteyse 18i icin gun ayarladik.

yok doktor icin geliyordum sadece ama bu bahane bu da ciksin aradan dedim. gece yatarken nefes alamiyor, geniz eti alinacak doktor uygun gorurse. daha evvelden alinsin denmisti, bakalim gene ayni gorusteyse 18i icin gun ayarladik.
Geçmiş olsun olursa kurtulur sıkıntı veriyor bazı çocuklara Allah şifa versin cnm yapabileceğim birşey olursa biliyorsun bir telefon kadar yakınım

kalinkam canım bi sorun yoktur inşallah yazının başını okuyamadım

canım en iyisini yapmışsın zaten stres bebekleri daha çok etkiliyor geçecek Allahın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…