- 17 Kasım 2015
- 1.780
- 2.181
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.861
yaşasın Deniz hanııııımmm :))))
bu benim ilk hamileliğim gibi hissediyorum, ağrı sızı, ağzımın tadı bir tuhaf,uyku yorgunluk vs. ve ilk defa da rus ve çin takvimi tuttu :))
Ay henüz evi terk edecek raddeye gelmedim umarım da gelmemahahaha bana dese ki annem geliyo ben evi terk ederim
tabii 18inde ameliyat olacakPaşa gelecek mi İstanbul a
Ay henüz evi terk edecek raddeye gelmedim umarım da gelmem
Hayırlısıyla gelsin gitsin bakalım Zaman güzel geçsin inşaallah
Aa öylemi bak ben bilmiyordum cnm sırf doktor için geleceğini sandım özel değilse ne sebepten olacaktı ameliyatı yakışıklıtabii 18inde ameliyat olacak
yok doktor icin geliyordum sadece ama bu bahane bu da ciksin aradan dedim. gece yatarken nefes alamiyor, geniz eti alinacak doktor uygun gorurse. daha evvelden alinsin denmisti, bakalim gene ayni gorusteyse 18i icin gun ayarladik.Aa öylemi bak ben bilmiyordum cnm sırf doktor için geleceğini sandım özel değilse ne sebepten olacaktı ameliyatı yakışıklı
Ohhh valla bencede çocuk işçi yasak olmamalı evde ne işi var çalışsın
Geçmiş olsun olursa kurtulur sıkıntı veriyor bazı çocuklara Allah şifa versin cnm yapabileceğim birşey olursa biliyorsun bir telefon kadar yakınımyok doktor icin geliyordum sadece ama bu bahane bu da ciksin aradan dedim. gece yatarken nefes alamiyor, geniz eti alinacak doktor uygun gorurse. daha evvelden alinsin denmisti, bakalim gene ayni gorusteyse 18i icin gun ayarladik.
Geçmiş olsun olursa kurtulur sıkıntı veriyor bazı çocuklara Allah şifa versin cnm yapabileceğim birşey olursa biliyorsun bir telefon kadar yakınım
Bende baZen unutuyorum hamile olduğumu daha bebeğimide hissedemiyorumBenimde aynı bu bebek nerde diyolar allahtan ultrason die bişey var yoksa ben bile şüphelenecm
Kız mı bebeğin geç kalmış snn minnoş ancak bir kız bebek bu kdr miskin oluyor :)Bende baZen unutuyorum hamile olduğumu daha bebeğimide hissedemiyorum
kalinkam canım bi sorun yoktur inşallah yazının başını okuyamadımInsallah canim oyle cok takmadim zaten doktorda oyle buyuk bir sorun var demedi tabi soylemek zorundalar onlarin isi bu sonucta bugun bir kez daha iyiki buraya geliyorum dedim doktor oyle detayli inceledi ki yavrumu daha gecen pazartesi kendi doktoruma gittim yaptigi teksey genel olcumleri yapmak Allah razi olsun cok ilgilendi habibe hanim tum eski rapor tahlil dogum belgeleri elimde ne varsa bidahakine gelirken getirmemi istesi hatta beni hatirladi aradan 5 yil gecmis olmasina ragmen senide epey yatirmistik burda dedi burayi asla birakmayacagim sonuna kadar
Doktor kıza benziyor dedi cinsiyeti bile net değilKız mı bebeğin geç kalmış snn minnoş ancak bir kız bebek bu kdr miskin oluyor :)
canım en iyisini yapmışsın zaten stres bebekleri daha çok etkiliyor geçecek Allahın izniyle..bugün bana da kontrolde doktor dedi kafasının iki yanında da folikistik over var ama 1 aya kadar kaybolur dedi ben diğerlerini hiç duymadım 1 aya kadar kaybolur kısmını tek duydum kendimi ve bebeğimi hiç strese sokamam varsa var kaybolursa olur
ay darisi basimaaaaeveeeeettt
ay darisi basimaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?