2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Doktor gynoferol hap verdi bana ama senin doktorun tavrı hiç hoş gelmedi bana. Sonuçta kansızlık neden kaynaklanıyosa ona göre ilaç vermesi lazım. Doktorundan hayır yokaa sağlık ocağına gittiğin zaman mutlaka kan tahlilini yanında götür o doktor bakıp versin sana

Çok Teşekkür ederim canım sabırla yazdığın için

Teşekkür ederim canım

Hanimlar benim midem sıkışıyo patlayacak gibi oluyo dün gece karnımin üstüne yatmış uyandım tuhaf bi sizi vardı uyuyamadim uzun süre :/ bugün de mide bulantısı ishal gibi bi şey var karnımda ayağa kalkınca midem patlayacak gibi oluyo bazen böyle olan var mı aranızda?

Merhaba canımm ben de aynı senin gibi ağrılar vs yaşadım, bi de ilk üç ay ciddi halsizlik yaşadım, tam 3.ay bitiminde folik asidi kesip previt positive verdi her sabah 1 tablet, 4.ay bitiminde de her gece bir tablet solgar magnezyum verdi. Bunların dışında başka hiç bişi kullanmıyorum ve çok şükür kendimi inanılmaz iyi hissediyorum. Hatta bu şekilde sonsuza del hamiş kalabilirim

Canım senin ikili testin vakti geldi yaptırcan mı kontrolde?

Bu haftanda söylenene pek inanma dicem canım ama tereciye tere satmak gibi olur bu
Senin bi tahminin vardır illaki :))

Yeri rahattır tabi, pozitif bi anneciği var kuzunun

merhaba kızlar Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin. şuan hangi ilaçları kullanıyorsunuz? ben sadece guatır ilaçı kullanıyorum guatır çıktı hamilelikte
Merhaba çok geçmiş olsun, umarım sadece hamilelikte ilaçla atlayacağın cinstendir ve doğumdan sonra kalmaz..
Ben sadece sabah previt positive (vitamin), akşam da solgar magnezyum kullanıyorum o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…