- 17 Kasım 2015
- 1.780
- 2.181
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.881
Jellyfish_ canım senin bebişin cinsiyeti belli diil miydi zaten ben mi yanlış hatrlıyorum acaba
eneeee ben hep kız sanıyodum :)yok kız tahmin bile yoktu sürpriz
içine doğmuş kızzz doğru tahminneneeee ben hep kız sanıyodum :)
hadi gözünaydın canııım :)
Kızdır o gostermemişte bak :)Doktor kıza benziyor dedi cinsiyeti bile net değil
Nub tahmininden sonra erdi bu kız artık tahminde bulunuyor ve tutuyoriçine doğmuş kızzz doğru tahminn
Doktor gynoferol hap verdi bana ama senin doktorun tavrı hiç hoş gelmedi bana. Sonuçta kansızlık neden kaynaklanıyosa ona göre ilaç vermesi lazım. Doktorundan hayır yokaa sağlık ocağına gittiğin zaman mutlaka kan tahlilini yanında götür o doktor bakıp versin sanaKızlar kan yapıcı ilaç ne kullanıyorsunuz sağlık ocağına git yazdır dedi doktorum gitmeden önce sizden fikir almak istediminteriorarchitect @primavera77 matsiyahoje ve diger arkadaşlar bilginiz varsa söylerseniz sevinirim tesekkurler
Çok Teşekkür ederim canım sabırla yazdığın içinRica ederim folik asit ve b 12 yi kesiyoruz ya onun yerine veriliyo vitamin desteği ama içinde hangi vitaminler var dersen a, B1, B2, B6, B12, c, D2, e, d-biotin, kalsiyum pantotenat, folik asit, nikotinamid, kalsiyum, demir, magnezyum, fosfor, bakır, mangan, çinko ve boya madde olarak da titanyum dioksit ve sarı demir oksit varmış usenmedim yazdim
Teşekkür ederim canımDoktor gynoferol hap verdi bana ama senin doktorun tavrı hiç hoş gelmedi bana. Sonuçta kansızlık neden kaynaklanıyosa ona göre ilaç vermesi lazım. Doktorundan hayır yokaa sağlık ocağına gittiğin zaman mutlaka kan tahlilini yanında götür o doktor bakıp versin sana
Rica ederim, ne demek tatlımÇok Teşekkür ederim canım sabırla yazdığın için
Maşallah çok sevindim, kucağına almayı nasip etsin Allah
Maşallah çok sevindim, kucağına almayı nasip etsin Allah
Merhaba canımm ben de aynı senin gibi ağrılar vs yaşadım, bi de ilk üç ay ciddi halsizlik yaşadım, tam 3.ay bitiminde folik asidi kesip previt positive verdi her sabah 1 tablet, 4.ay bitiminde de her gece bir tablet solgar magnezyum verdi. Bunların dışında başka hiç bişi kullanmıyorum ve çok şükür kendimi inanılmaz iyi hissediyorum. Hatta bu şekilde sonsuza del hamiş kalabilirimBana hala folik asite devam diyo azda olsa faydasini gördük birakma diyo hatta gyno ferro sanol demir hapinda +folik asit+b12 yaziyo birakayimmi dedim yok birakma fazlasi idrarla atilir zaten dedi benim kramplarda basladi magnezyum calsiyum birsürü ilaç aliyorum hastamiyim hamilemiyim belli deil
Canım senin ikili testin vakti geldi yaptırcan mı kontrolde?Teyzoslar :) bizim 2 gün sonra kontrol var :)
Tabi ben yine kuruntu yapmaya başladım nasıl diye ama kendi kendimi susturuyorum
İnşallah yeri rahattır yavrucekiminTosun gibi olmuştur inşallah
Belki bize pipi ya da kuku da gösterir belli mi olurheycan yaptım
Bu haftanda söylenene pek inanma dicem canım ama tereciye tere satmak gibi olur buTeyzoslar :) bizim 2 gün sonra kontrol var :)
Tabi ben yine kuruntu yapmaya başladım nasıl diye ama kendi kendimi susturuyorum
İnşallah yeri rahattır yavrucekiminTosun gibi olmuştur inşallah
Belki bize pipi ya da kuku da gösterir belli mi olurheycan yaptım
Jellyfish_ yazdım güzel kızını. Adı deniz mi olacak? Galiba bnm kızın da adı deniz olacak.
Yok araştırmadım canım hayırdır ne duydun??? Endişelendim bak şimdimatsiyahoje ik canim su erbil cakar hakkinda pek iyi sey duymadim ya sen hic arastirdin mi
Merhaba çok geçmiş olsun, umarım sadece hamilelikte ilaçla atlayacağın cinstendir ve doğumdan sonra kalmaz..merhaba kızlar Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin. şuan hangi ilaçları kullanıyorsunuz? ben sadece guatır ilaçı kullanıyorum guatır çıktı hamilelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?