2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bu haftanda söylenene pek inanma dicem canım ama tereciye tere satmak gibi olur bu
Senin bi tahminin vardır illaki :))

Yeri rahattır tabi, pozitif bi anneciği var kuzunun
Canım ben geçen gün sana soru sormuştum ya neredeydin diye ben cevap yazmadım sana dimi çok özür dilerim benim kafam çok fena çok unutkan oldum... basın sağolsun canım rabbim yerinde rahat ettirsin... Fatiha mi da okudum ruhuna gitsin inşallah...

Benim tahminim teoriye göre kız olduğu yönde ama çevremde o kadar çok erkek diyen var ki ben bile kıllandim :)
Küçük çocuklara soruyorum sadece 1 ı kız dedi diğerleri erkek :) rabbim sağlıkla kucağımiza versin de prens prenses farketmez o anne babasının kuzusu olacak yeter ki rabbim nasip etsin... Sadece bi an once bi parçada olsa bi şeyler almaya başlamak istiyorum... O gelene kadar onları seveyim :)

Yok araştırmadım canım hayırdır ne duydun??? Endişelendim bak şimdi
ZEYNEP KAMİL ERBİL BEY e bugun gittim baktı ama 20 dk surdu organları hakkında bılgı vermedı zaten %70 guvenırlıklı bı ultrason dedı oyle mavılı kırmızılı bırseylerede 5 sn anca baktı memnun kalmadm demis bir arkadas, ben de yine de herseyini inceledi dimi dedim o da sunu yazmis
valla canım bilemicem.. hiç içime sinmedi baska doktor bakıyorum su an özel güngörene giden cok kişi var memnunlar fiyatıda uygun ama ben bakırkoyde ersan alp e gıtmek ıstıyorum oda 350 tl :

Yok canım sadece burun kemiği ve ense kalınlığına bakılacak kan vermicem test için çünkü çok evham yapıyorum bebek konusunda.. Bebeğime kıyamam da bi şeyi varsa bile.. O yüzden yapmıcam canım
Tamam canım yaptırmıcaksan sıkıntı yok yaptırcaksan süresi geçmesin diye hatırlattım ben. Hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz senden

Canımm Allah razı olsun.. Ben de çok dile getirmiyorum zaten çok büyük bi yıkım oldu ailemize.. En duygusal zamanımda.. Kelime bulamıyorum tarif edecek.. O yüzden kendimi en güzel hissettiğim bi yere, buraya atıyorum. Burada yorumları, soruları, sorunları okudukça iyi hissediyorum kendimi..
Prensesim geçirecek benim bulutlu günlerimi..
Çok doğru dedin, onlar bizim kuzumuz, sağlıkl gelsin hepsi.. Bizim topiğimiz en tatlı, en sağlıklı, en minnoş bebişleri dünyaya getirecek

Ooohhhh maşallahhh canımm darısı başıma ya ben de hissetmek istiyorum tık yok ya da ben anlamıyorum
Biseyler vardır da anlamıyosundur muhtemelen kuzum. Bi 10gün önce falan konusu acılmıstı bi yerde tarif etmistm böyle biseyler oluyo gazdır heralde demistim yok bebek hareketini anlatysn sen demislerdi ama bugun tereddütsüz bebek dedim ilk defa.seninkide yakındır belli eder kendini ♥

Olabilir çok zayıfım ben 48 kiloyum şu An yesem de bebeğe gidiyo heralde o 2 hafta önde gidiyo ben gerildim resmen hiç bi değişiklik yok

Ben de acık kiloluyum ondan biraz daha zaman alacak sanırım tam anlamıyla tekme falan hissetmem.

Ben de bazen hareketsiz yapıp hareket etmesini beklyrm korkyrm hareket etmeyince son aylarda hareket etmesini nasıl korkarım allah bilir

Benim de ödüm kopar sanırım. Eskiden öyle zırt bırt doktora da gitmiyorlarmis. Biz olsak dayanamaz gideriz hemen.

Canım ben 16. hafta ayrıntılı ultrasona girdim.çok şükür bebek iyiymiş. Organlarda vs sorun yok. Beyin gelişimi için gidecektim 21. hafta. Sırf beynine bakmak için tekrar 320 lira vermiyim dedim zeynep kamile randevu aldım. Açıkçası genel olarak iyi derse bana yeter.
Ay çok şükür düşündüğüm gibi değilmiş. Kız ödüm koptu aklımdan neler neler geçti çarpıntı başladı sen öyle yazınca. Ne bilim bebekte sorun var diyip özel muayenehanesine falan çağırıyo para koparmak için amniyosentez yapıyo falan aboww ne hikayeler ne teoriler...
Bi de randevuyu iptal edersem başka doktora randevu almam falan baya uğraştıracak beni. Cesaret edemem iptal etmeye.
Sen ne düşünüyorsun bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…