- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.901
Ayyy inanmıyorum ben boyut atladımiçine doğmuş kızzz doğru tahminn
Yok canım sadece burun kemiği ve ense kalınlığına bakılacak kan vermicem test için çünkü çok evham yapıyorum bebek konusunda.. Bebeğime kıyamam da bi şeyi varsa bile.. O yüzden yapmıcam canımCanım senin ikili testin vakti geldi yaptırcan mı kontrolde?
Ayyy inanmıyorum ben boyut atladımteorilerden sonra kalp gözüm açıldı sanırım
Canım ben geçen gün sana soru sormuştum ya neredeydin diye ben cevap yazmadım sana dimi çok özür dilerim benim kafam çok fenaBu haftanda söylenene pek inanma dicem canım ama tereciye tere satmak gibi olur bu
Senin bi tahminin vardır illaki :))
Yeri rahattır tabi, pozitif bi anneciği var kuzunun
Acaba 3. Üniversiteyi de okusam mi benden iyi bi kadın doğumcu çıkarAştın sen aştın
ZEYNEP KAMİL ERBİL BEY e bugun gittim baktı ama 20 dk surdu organları hakkında bılgı vermedı zaten %70 guvenırlıklı bı ultrason dedı oyle mavılı kırmızılı bırseylerede 5 sn anca baktı memnun kalmadm demis bir arkadas, ben de yine de herseyini inceledi dimi dedim o da sunu yazmisYok araştırmadım canım hayırdır ne duydun??? Endişelendim bak şimdi
Çok geçmiş olsun inşallah bi an önce sağlığına kavuşur♥tabii 18inde ameliyat olacak
Jellyfish_ yazdım güzel kızını. Adı deniz mi olacak? Galiba bnm kızın da adı deniz olacak.
Ooohhhh maşallahhh canımm darısı başıma ya ben de hissetmek istiyorum tık yok ya da ben anlamıyorumbugün ilk defa bebişi çok net hissettim ya çok güzeldi pıt pıtlarııı ♥ biz barıştık galiba cinsiyet öğrenmeye gitsem gösterirmiki
Tamam canım yaptırmıcaksan sıkıntı yok yaptırcaksan süresi geçmesin diye hatırlattım ben. Hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz sendenYok canım sadece burun kemiği ve ense kalınlığına bakılacak kan vermicem test için çünkü çok evham yapıyorum bebek konusunda.. Bebeğime kıyamam da bi şeyi varsa bile.. O yüzden yapmıcam canım
Canımm Allah razı olsun.. Ben de çok dile getirmiyorum zaten çok büyük bi yıkım oldu ailemize.. En duygusal zamanımda.. Kelime bulamıyorum tarif edecek.. O yüzden kendimi en güzel hissettiğim bi yere, buraya atıyorum. Burada yorumları, soruları, sorunları okudukça iyi hissediyorum kendimi..Canım ben geçen gün sana soru sormuştum ya neredeydin diye ben cevap yazmadım sana dimi çok özür dilerim benim kafam çok fenaçok unutkan oldum... basın sağolsun canım rabbim yerinde rahat ettirsin... Fatiha mi da okudum ruhuna gitsin inşallah...
Benim tahminim teoriye göre kız olduğu yönde ama çevremde o kadar çok erkek diyen var ki ben bile kıllandim :)
Küçük çocuklara soruyorum sadece 1 ı kız dedi diğerleri erkek :) rabbim sağlıkla kucağımiza versin de prens prenses farketmez o anne babasının kuzusu olacak yeter ki rabbim nasip etsin... Sadece bi an once bi parçada olsa bi şeyler almaya başlamak istiyorum... O gelene kadar onları seveyim :)
Biseyler vardır da anlamıyosundur muhtemelen kuzum. Bi 10gün önce falan konusu acılmıstı bi yerde tarif etmistm böyle biseyler oluyo gazdır heralde demistim yok bebek hareketini anlatysn sen demislerdi ama bugun tereddütsüz bebek dedim ilk defa.seninkide yakındır belli eder kendini ♥Ooohhhh maşallahhh canımm darısı başıma ya ben de hissetmek istiyorum tık yok ya da ben anlamıyorum
Olabilir çok zayıfım ben 48 kiloyum şu An yesem de bebeğe gidiyo heralde o 2 hafta önde gidiyo ben gerildim resmen hiç bi değişiklik yok
Ben de bazen hareketsiz yapıp hareket etmesini beklyrm korkyrm hareket etmeyince son aylarda hareket etmesini nasıl korkarım allah bilir
Canım ben 16. hafta ayrıntılı ultrasona girdim.çok şükür bebek iyiymiş. Organlarda vs sorun yok. Beyin gelişimi için gidecektim 21. hafta. Sırf beynine bakmak için tekrar 320 lira vermiyim dedim zeynep kamile randevu aldım. Açıkçası genel olarak iyi derse bana yeter.ZEYNEP KAMİL ERBİL BEY e bugun gittim baktı ama 20 dk surdu organları hakkında bılgı vermedı zaten %70 guvenırlıklı bı ultrason dedı oyle mavılı kırmızılı bırseylerede 5 sn anca baktı memnun kalmadm demis bir arkadas, ben de yine de herseyini inceledi dimi dedim o da sunu yazmis
valla canım bilemicem.. hiç içime sinmedi baska doktor bakıyorum su an özel güngörene giden cok kişi var memnunlar fiyatıda uygun ama ben bakırkoyde ersan alp e gıtmek ıstıyorum oda 350 tl :
İsimler var canım listede. Söyleyenleri yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?