2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ya aslinda benim gttgm hastane kendi hastalarina 100liraya yapiyor ben o parayi da vermek istemiyorum aynen randevu da zor aliniyor gitcem ben de 11.40a aldm belki karsilasiriz :) insallah memnun kaliriz

Ya aslinda benim gttgm hastane kendi hastalarina 100liraya yapiyor ben o parayi da vermek istemiyorum aynen randevu da zor aliniyor gitcem ben de 11.40a aldm belki karsilasiriz :) insallah memnun kaliriz
İnşallah canım.
Benimki 9:40 canım karşılaşamayabiliriz. Haberleşelim mutlaka

Ya benim kilomdan dolayi galiba ayak bacak agrilarim devam ama allahtan kramp geçti.daha ben artı olarak progestan ve troid ilaci kullaniyorum toplam 6 ilaç

Bence hiç arayi açma bebekcağız ilk adımı atmış annesi maşallah ona
Bunları hep ekran resmi olarak alıp kaydedicem okutucam büyüyünce topigin diline düsürdün beni dicem buarada seni rüyamda gördüm simdi aklıma geldi :) okuldayım annemin yanına gitmişim sınıfına girdim baska biri vardı megerse senmissin o tipin nası bilmiyorum ama sacların uzun acık kumraldı gözlük vardı gözünde kemikli bi yüzün vardı yani yüz hatlarn belirgindi. Ay cok nettin bide adını söylemedin ben insanbul dedin o kadarını biliyorum dedim sadece güldün gıcık oldum sana asıl bomba 3.ye hamileyim dedin bana

[QUOTE"tommbik, post: 45111330, member: 653883"]İnşallah canım.
Benimki 9:40 canım karşılaşamayabiliriz. Haberleşelim mutlaka[/QUOTE]
Canim hangi gun

kalinkam canım bi sorun yoktur inşallah yazının başını okuyamadım
Canim birkac sikinti birden var aslinda kisaca ozetliyim rahimde kanama alani bebege giden uterin arter damarlarin birinde centik bobreklerde genislik ve birsey daha dedi ama ben anlamadim bunlar ilerleyen gunlrde ne durumda olacak bakalim haftaya carsambaya perinatolojiden randevu aldim insallah icimi rahatlatacak bir muayne olur bu hafta bana biraz zor gececek

Kızlar ben sürekli agliyorum kardeşim askere gidecek diye agliyorum babam hasta diye agliyorum bunlar bilindik seylerdi ama ben bu aralar bu durumlara takılıp agliyorum elimde değilmiş gibi yaşlar akıyor öyle işte neyse iyi geceler

Çok sevindim tatlımm, ilk iletişiminiz sonuçta, bağınız kuvvetli olsun :))

Hahahaaa ay ne guldum beni bayağı doğurgan yavşan yaptım sen ya kızım ben gizemli kadınım bak rüyanda bile soylememisim adımı :)) dur profile resmimi koyayim bak bakalım benziyo muyum ruyandaki doğurgan gıcık kadına sonra kaldircam resmi ama ha. KV felan görür kadın aktif

kizlar ben bir konuda bilginizi rica ediyorum; detayli ultrason nasil oluyor? yani bu uc boyutlu ultrasin gibi mi?
Evet canim. Bütün organlarına uzun uzun her ayrıntısına bakıyorlar. Parmaklarını sayıyorlar,kalp odaciklarina bakıyorlar, damarlarını inceliyorlar. Bütün organları o haftalarda gelişmiş olduğu için en net sonuçları bu detaylıda alabiliyorsun. İnşallah hepimiz sağlıkla atlatiriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…