- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.921
Bence hiç arayi açma bebekcağız ilk adımı atmış annesibugün ilk defa bebişi çok net hissettim ya çok güzeldi pıt pıtlarııı ♥ biz barıştık galiba cinsiyet öğrenmeye gitsem gösterirmiki
Ya aslinda benim gttgm hastane kendi hastalarina 100liraya yapiyor ben o parayi da vermek istemiyorum aynen randevu da zor aliniyor gitcem ben de 11.40a aldm belki karsilasiriz :) insallah memnun kalirizCanım ben 16. hafta ayrıntılı ultrasona girdim.çok şükür bebek iyiymiş. Organlarda vs sorun yok. Beyin gelişimi için gidecektim 21. hafta. Sırf beynine bakmak için tekrar 320 lita vermiyim dedim zeynep kamile randevu aldım. Açıkçası genel olarak iyi derse bana yeter.
Ay çok şükür düşündüğüm gibi değilmiş. Kız ödüm koptu aklımdan neler neler geçti çarpıntı başladı sen öyle yazınca. Ne bilim bebekte sorun var diyim özel muayenehanesine falan çağırıyo para koparmak için amniyosentez yapıyo falan aboeww ne hikayeler ne teoriler...
Bi de randevuyu iptal edersem başka doktora randevu almam falan baya uğraştıracak beni. Cesaret edemem iptal etmeye.
Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
İnşallah canım.Ya aslinda benim gttgm hastane kendi hastalarina 100liraya yapiyor ben o parayi da vermek istemiyorum aynen randevu da zor aliniyor gitcem ben de 11.40a aldm belki karsilasiriz :) insallah memnun kaliriz
Jellyfish_ canim tebrikler :) prenses geliyormuş :) hiç bir kafa karışıklığı olmadan net bir sonuç aldin :))
Tamam canim haber veririm sana insallah hersey yolundadirİnşallah canım.
Benimki 9:40 canım karşılaşamayabiliriz. Haberleşelim mutlaka
İnşallah canımTamam canim haber veririm sana insallah hersey yolundadir
Ya benim kilomdan dolayi galiba ayak bacak agrilarim devam ama allahtan kramp geçti.daha ben artı olarak progestan ve troid ilaci kullaniyorum toplam 6 ilaçMagnezyum mucize oldu benim için, senelerdir geceleri huzursuz bacak sendromu diye tabir edilir ya o bacaklarımı bir yere sığdıramıyordum; doktor hastahaneden de nefret ederim gitmedim. Doktora söyledim hemen magnezyum verdi, 10 gündür rahat uyuyorum :) Canım bende gyno ferrol kullanıyorum her gün, bir de arada IMOM alıyorum 3 günde 1 falan...
Bunları hep ekran resmi olarak alıp kaydedicem okutucam büyüyünce topigin diline düsürdün beni dicemBence hiç arayi açma bebekcağız ilk adımı atmış annesimaşallah ona
Canim birkac sikinti birden var aslinda kisaca ozetliyim rahimde kanama alani bebege giden uterin arter damarlarin birinde centik bobreklerde genislik ve birsey daha dedi ama ben anlamadim bunlar ilerleyen gunlrde ne durumda olacak bakalim haftaya carsambaya perinatolojiden randevu aldim insallah icimi rahatlatacak bir muayne olur bu hafta bana biraz zor gececekkalinkam canım bi sorun yoktur inşallah yazının başını okuyamadım
Yazdıktan sonra farkeden dikkatsiz ben :))) sağol Canımmİsimler var canım listede. Söyleyenleri yazıyorum
Çok sevindim tatlımm, ilk iletişiminiz sonuçta, bağınız kuvvetli olsun :))Biseyler vardır da anlamıyosundur muhtemelen kuzum. Bi 10gün önce falan konusu acılmıstı bi yerde tarif etmistm böyle biseyler oluyo gazdır heralde demistim yok bebek hareketini anlatysn sen demislerdi ama bugun tereddütsüz bebek dedim ilk defa.seninkide yakındır belli eder kendini ♥
Amiiinn :) hepimizinki insallah canımmm :)Çok sevindim tatlımm, ilk iletişiminiz sonuçta, bağınız kuvvetli olsun :))
Çok geçmiş olsun inşallah bi an önce sağlığına kavuşur♥
Hahahaaa ay ne guldumBunları hep ekran resmi olarak alıp kaydedicem okutucam büyüyünce topigin diline düsürdün beni dicembuarada seni rüyamda gördüm simdi aklıma geldi :) okuldayım annemin yanına gitmişim sınıfına girdim baska biri vardı megerse senmissin o tipin nası bilmiyorum ama sacların uzun acık kumraldı gözlük vardı gözünde kemikli bi yüzün vardı yani yüz hatlarn belirgindi. Ay cok nettin bide adını söylemedin ben insanbul dedin o kadarını biliyorum dedim sadece güldün gıcık oldum sana asıl bomba 3.ye hamileyim dedin bana
Evet canim. Bütün organlarına uzun uzun her ayrıntısına bakıyorlar. Parmaklarını sayıyorlar,kalp odaciklarina bakıyorlar, damarlarını inceliyorlar. Bütün organları o haftalarda gelişmiş olduğu için en net sonuçları bu detaylıda alabiliyorsun. İnşallah hepimiz sağlıkla atlatiriz.kizlar ben bir konuda bilginizi rica ediyorum; detayli ultrason nasil oluyor? yani bu uc boyutlu ultrasin gibi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?