2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Cumleten iyi geceler canlrim umarım keyifler yerindedir bebislerde iyidir insalh aklım.burda ama baş ağrısından telin ışığına bakamiyorum oyuzden biraz uzak kaldım öncelikle bugün bebegimin ilk hareketini hissettim hatta 15 dakika önce gobegimin 4/ parmak altında sol tarafa yakın iki kez vurdu bağırsak hareketi diyorlar ya çok çok bariz ayırt edilebilir çünkü hareket çok derinden geliyor pıt pıt çok güzeldi insalh darısı bekleyen annelere olsun ayrıca fikri olan arkadaslarimdan yardım istiyorum kizima isim olarak yaren dusunuyorum kuranda geçiyor diye biliyorum.nette baktım bir var bir yok gösteriyor bende kuranda geçsin istiyorum bilgisi olan yardımcı olabilirmi

Kuzum başınız sağolsun ben kaçırmışım ya neyin vefat etti Allah rahmet eylesin kuzum

Rüyamdaki cirkinmis be :) ne güzel hatunsun sen öyleee aman doguruver bi tane daha nolcak sanki :)

simdi benim 15inde kontrolum var istanbuldaki doktorumla. kararsiz kaldim bunu mu yaptiralim 4lu testi mi istanbulda?

Aynı baş ağrısı bende de var canim. Her gün ćekiyorum. semurcan sağolsun kahve önerdi. Denedim inan hafifletti gerçekten.
Yaren ismi hakkında bilgim yok. Ama çok naif. Annesine de ben burdayim demiş. Gözün aydın.

insanbuL canım cevabın için tesekkur ederim ayrıca sanada geçmiş olsun kan basıncı arttığı için Dr. normal diyor kahveyi hiç denemedim yarın ilk isim kahve içmek olucak tatlım insalhh senin minnakinda kendisini gösterir annesine

Kizlar randevu aldigim doktor kimmis diye baktim docent mis perinatolog..birde gece yaisindan sonra sistem acilinca bir gun ioncrsine bir randevu bosalmis hemen 17 sini iptal edip 16 sina aldim yani sali gidecegim bir gun daha eksildi cok sukur

kizlar ben bir konuda bilginizi rica ediyorum; detayli ultrason nasil oluyor? yani bu uc boyutlu ultrasin gibi mi?
Günaydın, ben arkadaşımın detaylı ultrasonuna girmiştim, Bebek kime benziyo diye meraktan :))
Doktor baya milim milim inceledi bebeği, kalp odacıklarını, böbreklerini, dudaklarını teker teker parmaklarını, kan dolaşımını vs.. Bir de tabi boyutlu görüntü olduğu için bize sarkık tombiş yanakları bile sevdirdi ekrandan. Sonra bu çekimin tamamını cd halinde verdi.
Çok duygulanmıştım

Ayyy canim benim inşallah önemli bi şey yoktur gönlün ferahlamis bi şekilde dönersin inşallah

Tamam canım yaptırmıcaksan sıkıntı yok yaptırcaksan süresi geçmesin diye hatırlattım ben. Hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz senden
Canım benim yine de teşekkür ederim hatırlattıgin için :) ya ben çok evham yapıyorum kontroller yaklaştıkça bi de burdan bazı kişilerin bebeğinin kalbi bu haftalarda durmuştu ya insan çok tedirgin oluyor inşallah minigm iyidir

Canım benim rabbim sabır versin... Bebeğin yüzünü her daim güldürsun inşallah...
Aynen canım bizim topigimiz çok minnos bebişlerle daha da şenlencek inşallah :)

Günaydın ballı fındıklı fıstıklı cevizli çıtır hamişler

Bugün okulu ektim :) aslında hiç ekmek istemiyordum devamsızlık olmaması açısından ama doktorum bu rutin yapılan testlere daha bu hafta bakacak bende eskisini götürmek istemedim çünkü üstünden 8 hafta geçti vücudum aynı kalmamıştır ki dimi?
Yarın kontrol var ve ben evham yapıyorum yine benim için dua edin olur mu bebeğimı kıpır kıpır göreyim o ekranda annesine güzel anlar yaşatsin :)
Hepinizi çok seviyorummm kocamanda öpüyorummm :)

Günaydın Canımmm, şu kontrol öncesi evhamları ne Zaman atlatacağız acaba :))) al seni vur bize :)
Bebişler tekme şova başladığında belki geçer içimizdeki pipirizm
Ultrasona girmeden bi çikolata at ağzına, ayakta karşılasın seni, bizimki en son kahve içer gibi oturuyodu, sonra başladı spor yapmaya
Eller kollar hop bir kiii üçç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…