- 23 Ekim 2015
- 970
- 1.479
- 113
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.941
Kuzum başınız sağolsun ben kaçırmışım ya neyin vefat etti Allah rahmet eylesin kuzumCanımm Allah razı olsun.. Ben de çok dile getirmiyorum zaten çok büyük bi yıkım oldu ailemize.. En duygusal zamanımda.. Kelime bulamıyorum tarif edecek.. O yüzden kendimi en güzel hissettiğim bi yere, buraya atıyorum. Burada yorumları, soruları, sorunları okudukça iyi hissediyorum kendimi..
Prensesim geçirecek benim bulutlu günlerimi..
Çok doğru dedin, onlar bizim kuzumuz, sağlıkl gelsin hepsi.. Bizim topiğimiz en tatlı, en sağlıklı, en minnoş bebişleri dünyaya getirecek
Rüyamdaki cirkinmis be :) ne güzel hatunsun sen öyleeeHahahaaa ay ne guldumbeni bayağı doğurgan yavşan yaptım sen ya kızım ben gizemli kadınım bak rüyanda bile soylememisim adımı :)) dur profile resmimi koyayim bak bakalım benziyo muyum ruyandaki doğurgan gıcık kadına sonra kaldircam resmi ama ha. KV felan görür kadın aktif
Evet canim. Bütün organlarına uzun uzun her ayrıntısına bakıyorlar. Parmaklarını sayıyorlar,kalp odaciklarina bakıyorlar, damarlarını inceliyorlar. Bütün organları o haftalarda gelişmiş olduğu için en net sonuçları bu detaylıda alabiliyorsun. İnşallah hepimiz sağlıkla atlatiriz.
Aynı baş ağrısı bende de var canim. Her gün ćekiyorum.Cumleten iyi geceler canlrim umarım keyifler yerindedir bebislerde iyidir insalh aklım.burda ama baş ağrısından telin ışığına bakamiyorum oyuzden biraz uzak kaldım öncelikle bugün bebegimin ilk hareketini hissettim hatta 15 dakika önce gobegimin 4/ parmak altında sol tarafa yakın iki kez vurdu bağırsak hareketi diyorlar ya çok çok bariz ayırt edilebilir çünkü hareket çok derinden geliyor pıt pıt çok güzeldi insalh darısı bekleyen annelere olsun ayrıca fikri olan arkadaslarimdan yardım istiyorum kizima isim olarak yaren dusunuyorum kuranda geçiyor diye biliyorum.nette baktım bir var bir yok gösteriyor bende kuranda geçsin istiyorum bilgisi olan yardımcı olabilirmi
Sen bi de beni evde gorRüyamdaki cirkinmis be :) ne güzel hatunsun sen öyleeeaman doguruver bi tane daha nolcak sanki :)
İstanbulda paristekinden daha guvenilir kontrol geciririm diyorsan bence ayrıntılıyi yaptır canim. Bu daha önemli.simdi benim 15inde kontrolum var istanbuldaki doktorumla. kararsiz kaldim bunu mu yaptiralim 4lu testi mi istanbulda?
yaren dost - arkadas demek.Aynı baş ağrısı bende de var canim. Her gün ćekiyorum.semurcan sağolsun kahve önerdi. Denedim inan hafifletti gerçekten.
Yaren ismi hakkında bilgim yok. Ama çok naif. Annesine de ben burdayim demiş. Gözün aydın.
Evde hepimiz enn güzeliz :))) 3.dedin kız dedin ama ben insanbul dedigin icin hayirli olsun demedimSen bi de beni evde gortıpkı ruyandakiyim
Ben tembel hatunum. İkinciyi bile yaptigima sasiriyorum halen :))
Canımm benim Allah razı olsun.. Ablamı kaybettik..Kuzum başınız sağolsun ben kaçırmışım ya neyin vefat etti Allah rahmet eylesin kuzum
Günaydın tatlımm, İstanbul'da hava buzzz ve yağmurlu, evden battaniyeyle çıkmak istiyorum o dereceGünaydııınGözümü buzdolabının önünde açtım desem yeridir :)
Güzel haberli mutlu huzurlu bi gün olsun insallah :)
Günaydın, ben arkadaşımın detaylı ultrasonuna girmiştim, Bebek kime benziyo diye meraktan :))kizlar ben bir konuda bilginizi rica ediyorum; detayli ultrason nasil oluyor? yani bu uc boyutlu ultrasin gibi mi?
Ayyy canim benim inşallah önemli bi şey yoktur gönlün ferahlamis bi şekilde dönersin inşallahCanim birkac sikinti birden var aslinda kisaca ozetliyim rahimde kanama alani bebege giden uterin arter damarlarin birinde centik bobreklerde genislik ve birsey daha dedi ama ben anlamadim bunlar ilerleyen gunlrde ne durumda olacak bakalim haftaya carsambaya perinatolojiden randevu aldim insallah icimi rahatlatacak bir muayne olur bu hafta bana biraz zor gececek
Canım benim yine de teşekkür ederim hatırlattıgin için :)Tamam canım yaptırmıcaksan sıkıntı yok yaptırcaksan süresi geçmesin diye hatırlattım ben. Hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz senden
Canım benim rabbim sabır versin... Bebeğin yüzünü her daim güldürsun inşallah...Canımm Allah razı olsun.. Ben de çok dile getirmiyorum zaten çok büyük bi yıkım oldu ailemize.. En duygusal zamanımda.. Kelime bulamıyorum tarif edecek.. O yüzden kendimi en güzel hissettiğim bi yere, buraya atıyorum. Burada yorumları, soruları, sorunları okudukça iyi hissediyorum kendimi..
Prensesim geçirecek benim bulutlu günlerimi..
Çok doğru dedin, onlar bizim kuzumuz, sağlıkl gelsin hepsi.. Bizim topiğimiz en tatlı, en sağlıklı, en minnoş bebişleri dünyaya getirecek
Günaydın Canımmm, şu kontrol öncesi evhamları ne Zaman atlatacağız acaba :))) al seni vur bize :)Günaydın ballı fındıklı fıstıklı cevizli çıtır hamişler
Bugün okulu ektim :) aslında hiç ekmek istemiyordum devamsızlık olmaması açısından ama doktorum bu rutin yapılan testlere daha bu hafta bakacak bende eskisini götürmek istemedim çünkü üstünden 8 hafta geçti vücudum aynı kalmamıştır ki dimi?
Yarın kontrol var ve ben evham yapıyorum yinebenim için dua edin olur mu bebeğimı kıpır kıpır göreyim o ekranda annesine güzel anlar yaşatsin :)
Hepinizi çok seviyorummm kocamanda öpüyorummm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?