- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.961
Oyy sesli güldüm
Günaydın Canımmm, şu kontrol öncesi evhamları ne Zaman atlatacağız acaba :))) al seni vur bize :)
Bebişler tekme şova başladığında belki geçer içimizdeki pipirizm
Ultrasona girmeden bi çikolata at ağzına, ayakta karşılasın seni, bizimki en son kahve içer gibi oturuyodu, sonra başladı spor yapmaya
Eller kollar hop bir kiii üçç
Günaydın canimmmGünaydın ballı fındıklı fıstıklı cevizli çıtır hamişler
Bugün okulu ektim :) aslında hiç ekmek istemiyordum devamsızlık olmaması açısından ama doktorum bu rutin yapılan testlere daha bu hafta bakacak bende eskisini götürmek istemedim çünkü üstünden 8 hafta geçti vücudum aynı kalmamıştır ki dimi?
Yarın kontrol var ve ben evham yapıyorum yinebenim için dua edin olur mu bebeğimı kıpır kıpır göreyim o ekranda annesine güzel anlar yaşatsin :)
Hepinizi çok seviyorummm kocamanda öpüyorummm :)
bugünlük sana eşlik edicem dışarda işlerim var. Kalın giyin aman hasta olmaGünaydın tatlımm, İstanbul'da hava buzzz ve yağmurlu, evden battaniyeyle çıkmak istiyorum o derece
Buz dolabının keyfini çıkar
Ben ımom u günde Bi defa içiyorum
Sana dr mı dedi 3 günde 1 diye şaşırdım vallla
Canım dün uyuyakalmışım şimdi uyandımm günaydınnn:)
Günaydın deniz Hanım'ın annesi:)))Günaydınnnn günaydınnn günaydınnnn :)
Bugun saat 2 de kuzummmm çok heycanlıyım inşallah iyidir ya şuan 16+1 im buda 13+3 te çekilmiş ultrosonu:) kıçı dönük sıpanın:)Bi sonraki kontrolün ne zaman canımmm
Ne güzel işte yormuyor annesini keyfi yerinde demekki :)))Yok anam bu uyuz oğlan tembel miskin bişey çıktı...son 3-4 kontrolde de uyuyordu zaten miskin şey
Tmm çikolata kahve ne varsa yiyip gidicem allahım inş sağlıklıdır inş gösterir bu sefer :)))İnşallah öğrenirsin Can'ım kahve iç kafein uyarıyor kontrol öncesi yanında da bisküvi falan ye hareketlenir..
Günaydın deniz Hanım'ın annesi:)))
Geç de olsa biz de uyandık ne olmuş yani havanız kime ? Günaydın
Günaydınnnnn dil çıkarma edepsizz
Kendine çekidüzen verme kararı mı aldın kızın olacak diye hayırdır sen ?
Aynen öyle hanım hanımcık bir insan olacağım bundan sonra kızıma örnekk hahahhahahs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?