- 17 Kasım 2015
- 1.780
- 2.181
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.981
Bebeğimin cinsiyeti henüz belli olmadığı için ben rahatımTadını çıkarayım öğrenene kadar
Şimdi seni dert edindim kendime zaten hadi öğren ne zaman öğrencen? hı? Ne zaman gidiyon doktora?
Tmm çikolata kahve ne varsa yiyip gidicem allahım inş sağlıklıdır inş gösterir bu sefer :))) tabiki sağlıklı olması en önemlisi...inşallah gösterir de öğrenirsin cinsiyetini...
Ahahahaha çekeceğim var sendenEn son sana söyleyeceğim. Herkese özel mesaj atacağım sen göremeyeceksin İlk önce kime söyleyeceğimi de tahmin etmişsindir
Benim gibi merak edenler varsa yardımcı olur belki
Hm ben günde bir ile devamAynen normalde de balık yemiyorum yani 2 haftada 1 falan, ceviz vs tüketiyorum ama her gün. İlk doktorum aman aksatma hergün 1 tane demişti, ama şimdiki doktorum hergün içmene gerek yok dedi.
Vaaay beee! Ben de öyle yaptım çünkü demi. Kırdın beni god damn it kırdın!
Neden ki :)Ruhum daraldı
Sıkışınca hemen acıtasyon yapıyor senin bu annen Deniz, sen bakma ona tamam mı sen babaya benze anneye değil.Çok akıllı, uslu, hanım hanımcık bir kız olacakmış Deniz
bende günde 1 içiyorum.Hm ben günde bir ile devam
Her dr un bilgisi farklı işte
Hm ben günde bir ile devam
Her dr un bilgisi farklı işte
Evet çünkü annesi ben olduğum için tam olarak da öyle bir kız olacak elbette!
Neden ki :)
bende günde 1 içiyorum.
Ben de her gün içiyorum canım
Hayırlı sabahlar hatunlar
K validem dün akşam geldi Şimdi mutfakta kahvaltı hazırlıyor Ben de uzandım kahvaltıyı beklerim
Yerimden kaldırmıyor saolsun İnşaallah böyle devam eder sorunsuz geçiririz beraber günlerimizi
Dün karnıma dokununca Bi atış hissettim sanırım yavRum idi
Ama dokunmadan hissedemiyorum henüz
Sizler de durum Nasıl
Dokunmadan hissedebiliyor Musunuz ???
Bi an ben de sorun mu var demiştim ama yalnız değilmişim
Seni de yerim Deniz'i de yerim baaaak !!!
daralmayacak gibi mi yaaaNe biçim de sayılar var orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?