- 17 Kasım 2015
- 1.780
- 2.181
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.001
Hayırlı sabahlar hatunlar
K validem dün akşam geldi Şimdi mutfakta kahvaltı hazırlıyor Ben de uzandım kahvaltıyı beklerim
Yerimden kaldırmıyor saolsun İnşaallah böyle devam eder sorunsuz geçiririz beraber günlerimizi
Dün karnıma dokununca Bi atış hissettim sanırım yavRum idi
Ama dokunmadan hissedemiyorum henüz
Sizler de durum Nasıl
Dokunmadan hissedebiliyor Musunuz ???
Biz de senii ve o cinsiyeti henüz belli olmamış limon kılıklı bebeni yeriz
Ay tamam çok sevgi dolu olduk yeter
Son haftaya kadar 11-15 kilo alabilirsin diyor, sen geçtin o sınırı di mi canım 17.haftandaİstersen ödünç sayılar verebilirim sana
Canımm benim Allah razı olsun.. Ablamı kaybettik..
Şuan için.panik yapmıyorum önümüzdeki aydan sonra umutsuzumdaralmayacak gibi mi yaaaNe biçim de sayılar var orda
Hayırlı haberlerle gelin inşallah...Bu son olsun bu songünaydınnn ballı lokmalı annelerrrrr ayyy çok heycanlıyım 16+1 bugun 2 de randevum var sağlıklımı cinsiyet gödterirmi diye hemde 5. doktoruma gidiyo olmanın gergibliği var umarım iyi geçer ve bu doktorda devam ederiz sağlıkla gelsin kuzuşlarrrr buarada pıtpıtları hissediyorum bende bi şoka giriyorum ana vurdumu yoksa başka bişeymi diye algılayamıyorum allahım isteyen herkese yaşatsın bu mucizeyi çok şükür halimize
Hm ben günde bir ile devam
Her dr un bilgisi farklı işte
Günaydın kızlar
İstanbulda bugün ne kadar iç karartıcı bir hava var resmen daraldım.
@kayacans Canım maşallah o ne güzel kaynana öyleBenim kaynana da bana her gittiğimde ben hamileyken kömür taşırdım 4 kat aşağıdan kömür sobası yakardım aaah ah diye dert yanıyo , Evlenirken eşya alırkende bizim ilk evlendiğimizde 4 tane tabağımız vardı diye anlatıyodu nasıl bi mesaj vermeye çalışıyo ne demek istiyosa artık
Allah gönlünüze göre versin inş. sağlıklı olsunlar en önemlisi o. bende dr. konusunda kararsızım kendi dr. özel muanane açtı onunla mı devam etsem aynı hastanede başka dr. la karar veremiyomgünaydınnn ballı lokmalı annelerrrrr ayyy çok heycanlıyım 16+1 bugun 2 de randevum var sağlıklımı cinsiyet gödterirmi diye hemde 5. doktoruma gidiyo olmanın gergibliği var umarım iyi geçer ve bu doktorda devam ederiz sağlıkla gelsin kuzuşlarrrr buarada pıtpıtları hissediyorum bende bi şoka giriyorum ana vurdumu yoksa başka bişeymi diye algılayamıyorum allahım isteyen herkese yaşatsın bu mucizeyi çok şükür halimize
Benim gibi merak edenler varsa yardımcı olur belki
Günaydınnnn
Tmm çikolata kahve ne varsa yiyip gidicem allahım inş sağlıklıdır inş gösterir bu sefer :)))
Günaydın ballı fındıklı fıstıklı cevizli çıtır hamişler
Bugün okulu ektim :) aslında hiç ekmek istemiyordum devamsızlık olmaması açısından ama doktorum bu rutin yapılan testlere daha bu hafta bakacak bende eskisini götürmek istemedim çünkü üstünden 8 hafta geçti vücudum aynı kalmamıştır ki dimi?
Yarın kontrol var ve ben evham yapıyorum yinebenim için dua edin olur mu bebeğimı kıpır kıpır göreyim o ekranda annesine güzel anlar yaşatsin :)
Hepinizi çok seviyorummm kocamanda öpüyorummm :)
Canımm benim Allah razı olsun.. Ablamı kaybettik..
Babaannem aklıma geldi :)) o da dizim ağrıyor diye sızlanırdı ama iş gezmeye gelince 4. kattan merdivenle inip en önden giderdiHahahahha ben de geçen anneme gittiğimde hep yattım; annem senin zamanında hamile olmak varmış dedi :) Ben çok nazlıyım canım ya görmen lazım en ufak şeyde hemen uzanıyorum; ama gezmeye gelince en önce ben hazırlanıyorum
Hahahahha ben de geçen anneme gittiğimde hep yattım; annem senin zamanında hamile olmak varmış dedi :) Ben çok nazlıyım canım ya görmen lazım en ufak şeyde hemen uzanıyorum; ama gezmeye gelince en önce ben hazırlanıyorum
yicem yicem canımmm hem çikolata yicem hem vişne suyu içcemmm doping almış gibi zıplasın çucugumGünaydın canimmmOyyy bebisini gör ama bişiler ye ben çikolata yemistim 15 dk önce kıpır ve zipirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?