- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.021
çooook teşekkür ederiiiiim :)Günaydınnnnn güzel anneler ve melekleri...interiorarchitect canım kontrol öncesi evhamı hepimiz yaşıyoruz, kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali seni azcık olsun teselli edelim. İnşallah Allahın izniyle bebişini kıpır kıpır görürsün... Dualarımız seninle ve tüm hamişlerle...
oyyy ben ısırırım o totoyuuuu :):) hadi güzel haberlerle gel :)Bugun saat 2 de kuzummmm çok heycanlıyım inşallah iyidir ya şuan 16+1 im buda 13+3 te çekilmiş ultrosonu:) kıçı dönük sıpanın:)
bana da 4 hafta sonra dedi ben pazarlıga oturdum doktorumlaMerak etme jindam o annesinin karnında nasıl huzurlu, nasıl güvenli ... Aynı sorun hepimizde var maalesef hepimiz bir sonraki randevuda evham yapıyoruz. Bana doktorum 6 hafta sonra gel dedi ben ne yapayım :)
kizlar ben bir konuda bilginizi rica ediyorum; detayli ultrason nasil oluyor? yani bu uc boyutlu ultrasin gibi mi?
yicem yicem canımmm hem çikolata yicem hem vişne suyu içcemmm doping almış gibi zıplasın çucugum
simdi benim 15inde kontrolum var istanbuldaki doktorumla. kararsiz kaldim bunu mu yaptiralim 4lu testi mi istanbulda?
Günaydın ballı fındıklı fıstıklı cevizli çıtır hamişler
Bugün okulu ektim :) aslında hiç ekmek istemiyordum devamsızlık olmaması açısından ama doktorum bu rutin yapılan testlere daha bu hafta bakacak bende eskisini götürmek istemedim çünkü üstünden 8 hafta geçti vücudum aynı kalmamıştır ki dimi?
Yarın kontrol var ve ben evham yapıyorum yinebenim için dua edin olur mu bebeğimı kıpır kıpır göreyim o ekranda annesine güzel anlar yaşatsin :)
Hepinizi çok seviyorummm kocamanda öpüyorummm :)
Hayırlı sabahlar hatunlar
K validem dün akşam geldi Şimdi mutfakta kahvaltı hazırlıyor Ben de uzandım kahvaltıyı beklerim
Yerimden kaldırmıyor saolsun İnşaallah böyle devam eder sorunsuz geçiririz beraber günlerimizi
Dün karnıma dokununca Bi atış hissettim sanırım yavRum idi
Ama dokunmadan hissedemiyorum henüz
Sizler de durum Nasıl
Dokunmadan hissedebiliyor Musunuz ???
canım bakmasa bile evde bir ses olur sana bende kanamalı bir gebelik geciriyorum her seferinde doktor yatak istiharati veriyor yanımda kalacak kimse yok diye işe geliyorum burada birileri yanımda olur diye.Ay henüz evi terk edecek raddeye gelmedim umarım da gelmem
Hayırlısıyla gelsin gitsin bakalım Zaman güzel geçsin inşaallah
Kızlar göğüs pompası almayı düşünüyormusunuz? Ben kararsız kaldım, şuan çalışmıyorum ama sadece çalışanlar kullanmıyormuş süt verimini arttırmak için vs. kullanılıyormuş. Oğlumda sütüm boldu hatta taşardı sürekli ama 8. ayda kesildi... Ne önerirsiniz bugün E Bebek'te indirim varken alsammı?
valla canım olabilir ismini tam bilmiyorum ama bu bebeğin kafasında doktor dedi sen ilk oluştuğunda sende de vardı belki ama kafa tası büyüdükçe kayboluyor dedi bunu bu ara tüm doktorlar yeni bir olay gibi abartıyor ama bu olup kaybolan birşey söyleyen olursa takma kafanaduamnur polikistik olmasin o? o da anne ile ilgili bisi bende de var.
Ben de panik olmaya başladım. Kendimi yürüyüşe vericem :))))Şuan için.panik yapmıyorum önümüzdeki aydan sonra umutsuzum
Kızlar göğüs pompası almayı düşünüyormusunuz? Ben kararsız kaldım, şuan çalışmıyorum ama sadece çalışanlar kullanmıyormuş süt verimini arttırmak için vs. kullanılıyormuş. Oğlumda sütüm boldu hatta taşardı sürekli ama 8. ayda kesildi... Ne önerirsiniz bugün E Bebek'te indirim varken alsammı?
canım bu hafta burun kemiğine ense kalınlıgına bakılcak aslında sık değildi 3 hafta geçmiş olması gerekiyordu ama görümcemi götürünce doktoruma bakmıştık bebişeGünaydın güzel hamişler
semurcan detaylıyı yaptır canım, bu, o tanı testlerinden daha önemli. 4 boyutlu olması gerekmiyor makinenin. Ama perinatologlar tarafından yapılıyor ve tüm organları detaylıca inceleniyor.
interiorarchitect cığım sen çok mu kontrole gidiyorsun yoksa bana mı öyle geliyor. Fazla ultrasona girmek de iyi değil sanki. Kanıtlanmış bir durum yok ama yurt dışında hamilelik boyunca 3 kereden fazla sokmuyorlarmış.
Sahihuban maşaAllah diyelim de nazar değmesin kayınvalidene :)
büyüdü valla fındık :) inşallah güzel güzel pozlar verir evlatceğizim :)anam seninki de büyüdü de kıpraşıyo kuzum benim :) güzel fotoğraf getir teyzelerine
Aynen canım ya bir iki yorum alsak ona göre değerlendirirdik.Sadece bugün indirimi var çünkü...ben lansinoh ikiliye bakıyorum 190 TLCanım aynısına ben bakıyordum bugün inan ama kararsız kaldım, aslında çalışıyorum ve çok işime yarar ama karar veremedim. Bir iki kişi olumlu yazsa da alsam :)
canım benim de dün çok hareketliydi bugün hiç bir tepki yok yatıyordur diye ümit ediyorum çünkü dün çok yorucuydu oda yorulmuştur.Ya ben dünden beri bebişin hareketlerini hissedemiyorum ondan önceki gün çok hareketliydi saatte iki üç kere pıtpıtlıyodu:)dünden beri hissedememem normal mi
Aynen canım ya bir iki yorum alsak ona göre değerlendirirdik.Sadece bugün indirimi var çünkü...ben lansinoh ikiliye bakıyorum 190 TL
elektrikli pompam var şimdi aventin gögüs kalkanını aldım biriken süt israf olmasın
Kizlarbu haftalarda boyle oluyor cok takmayin biraz daha buyuyunce surekli hissetmeye baslibaslio insancanım benim de dün çok hareketliydi bugün hiç bir tepki yok yatıyordur diye ümit ediyorum çünkü dün çok yorucuydu oda yorulmuştur.
canım bakmasa bile evde bir ses olur sana bende kanamalı bir gebelik geciriyorum her seferinde doktor yatak istiharati veriyor yanımda kalacak kimse yok diye işe geliyorum burada birileri yanımda olur diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?