2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
çooook teşekkür ederiiiiim :)
inşallah hayırlsıyla sağlıkla kucaklarımızı doldurur bebecikler de bu hallerimize güleriz :)

Merak etme jindam o annesinin karnında nasıl huzurlu, nasıl güvenli ... Aynı sorun hepimizde var maalesef hepimiz bir sonraki randevuda evham yapıyoruz. Bana doktorum 6 hafta sonra gel dedi ben ne yapayım :)
bana da 4 hafta sonra dedi ben pazarlıga oturdum doktorumla 3 haftaya indirdik tabi ben bu arada görümcemi doktora götrdüğümde göründüm :) yani 2 hafta oluyo aslında görmeyeli ama sanki 2 ay oldu :) sen 6 hafta nasıl dayancan rabbim sabır versin

kizlar ben bir konuda bilginizi rica ediyorum; detayli ultrason nasil oluyor? yani bu uc boyutlu ultrasin gibi mi?

Semurcanım radyoloji bölümünde perinatolog tarafından normal ultrason görüntüsünde yani siyah beyaz şekilde yaklaşık yarım saat sürüyor. Bebeğin tüm kan damarları (temiz, kirli kan akışı, pıhtı ya da tıkanık var mı ), tüm organların ölçümleri, beyin ölçümü, ve uzuvların kemik ölçümleri orantıları vs bakılıyor. Daha sonra cihaz uygunsa 3D ya da 4D olarak bebeğin genel görünüşünün, net yakalaybilirse de yüzünü gösteriyorlar sana. Yaptırdığın yere göre de cd ve fotoğraflar veriyorlar.

Günaydın güzel hamişler

simdi benim 15inde kontrolum var istanbuldaki doktorumla. kararsiz kaldim bunu mu yaptiralim 4lu testi mi istanbulda?

semurcan detaylıyı yaptır canım, bu, o tanı testlerinden daha önemli. 4 boyutlu olması gerekmiyor makinenin. Ama perinatologlar tarafından yapılıyor ve tüm organları detaylıca inceleniyor.

interiorarchitect cığım sen çok mu kontrole gidiyorsun yoksa bana mı öyle geliyor. Fazla ultrasona girmek de iyi değil sanki. Kanıtlanmış bir durum yok ama yurt dışında hamilelik boyunca 3 kereden fazla sokmuyorlarmış.

Sahihuban maşaAllah diyelim de nazar değmesin kayınvalidene :)

Ay henüz evi terk edecek raddeye gelmedim umarım da gelmem

Hayırlısıyla gelsin gitsin bakalım Zaman güzel geçsin inşaallah
canım bakmasa bile evde bir ses olur sana bende kanamalı bir gebelik geciriyorum her seferinde doktor yatak istiharati veriyor yanımda kalacak kimse yok diye işe geliyorum burada birileri yanımda olur diye.

Ahh canım ya benimde ilk 3 ay dolar tasarı sonra yavaş yavaş kesilmeye başladı 9.ayda tam kesildi inşallah bu bebeklerimizi daha uzun ve kaliteli emziririz göğüs pompası sütü artırıyorsa alalım valla

duamnur polikistik olmasin o? o da anne ile ilgili bisi bende de var.
valla canım olabilir ismini tam bilmiyorum ama bu bebeğin kafasında doktor dedi sen ilk oluştuğunda sende de vardı belki ama kafa tası büyüdükçe kayboluyor dedi bunu bu ara tüm doktorlar yeni bir olay gibi abartıyor ama bu olup kaybolan birşey söyleyen olursa takma kafana

Canım aynısına ben bakıyordum bugün inan ama kararsız kaldım, aslında çalışıyorum ve çok işime yarar ama karar veremedim. Bir iki kişi olumlu yazsa da alsam :)

canım bu hafta burun kemiğine ense kalınlıgına bakılcak aslında sık değildi 3 hafta geçmiş olması gerekiyordu ama görümcemi götürünce doktoruma bakmıştık bebişe

Canım aynısına ben bakıyordum bugün inan ama kararsız kaldım, aslında çalışıyorum ve çok işime yarar ama karar veremedim. Bir iki kişi olumlu yazsa da alsam :)
Aynen canım ya bir iki yorum alsak ona göre değerlendirirdik.Sadece bugün indirimi var çünkü...ben lansinoh ikiliye bakıyorum 190 TL

Ya ben dünden beri bebişin hareketlerini hissedemiyorum ondan önceki gün çok hareketliydi saatte iki üç kere pıtpıtlıyodu:)dünden beri hissedememem normal mi
canım benim de dün çok hareketliydi bugün hiç bir tepki yok yatıyordur diye ümit ediyorum çünkü dün çok yorucuydu oda yorulmuştur.

Aynen canım ya bir iki yorum alsak ona göre değerlendirirdik.Sadece bugün indirimi var çünkü...ben lansinoh ikiliye bakıyorum 190 TL

Benimde hep aklımda o vardı ama kraftı baya bir övmüşler; lansinohun çekiş gücü iyi değil diyorlar. Her ürünün işte olumlu, olumsuz yorumu var aslında bakalım, bugünü kaçırmasak bari fiyatlar baya iyi çünkü

canım bakmasa bile evde bir ses olur sana bende kanamalı bir gebelik geciriyorum her seferinde doktor yatak istiharati veriyor yanımda kalacak kimse yok diye işe geliyorum burada birileri yanımda olur diye.

Geçmiş olsun
Kesinlikle bi ses Bi yardımcı..

Senin kanama nedenin ne

Benimde kanamam oldu geçen hafta hastanede kaldım iki gün
Ve lekelenme devam ediyor hep

İşte zor olmuyor mu
Uzanacaksın wc dışı kalkmak yasak dediler dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…