2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Aman aman
Maşaallah
Dilimizi ısıralım

canım sen kaçıncı haftadaydın

Doğru tabi ki doğal olmayan Bişiler giriyor vücuda maalesef...

Aslında iş yerine giderken meyveni cevizini fındığını suyunu al yanına iki saat arayla ye iç

Ben öyle yapıyordum rapordan önce

Şimdi evde daha az dikkat ediyorum desem yeridir

Kayınvaliden mi ? Anneni kastettin sanırım. Hayır canlandıramadım gözümde bir an gelinine kahvaltı hazırlayıp yatağına getiren bir kayınvalide
Saolsun öyledir

İnsancıl saolsun

Kalktı geldi başka şehirden

Az destek olsun

Çok şükür iyi anlaşırız inşaallah da sıkıntımız olmaz diye dua ediyorum

Geçmiş olsun
Kesinlikle bi ses Bi yardımcı..

Senin kanama nedenin ne

Benimde kanamam oldu geçen hafta hastanede kaldım iki gün
Ve lekelenme devam ediyor hep

İşte zor olmuyor mu
Uzanacaksın wc dışı kalkmak yasak dediler dr
canım benim 2 hafta olmuyor 1 hafta olmuyordu nedeni yok iki kere büyük parça düşürdüm doktor içerde pıhtı varsa vücut onu atmaya çalışıyor dedi en son 1 ay önce oldu öyle normal bir kanamada değil bildiğin pembe ve aşırı oldu doktor yat kalkma dedi ben kimi aradıysam gelmedi yanıma evde kalamam dedim kanamam olursa panik atağım tutar daha kötü olurum dedim ve işe geliyorum çok şükür rabbim yanımda yardım etti 1 aydır olmadı kanamam.bunun için diyorum yanına gelecek biri var en azından çok şükür.benim görümcem şubat tatilinde gel bizde kal dedim benim başka işim var sen başka birini bul dedi.

Bugün sizlere bir soru içinden gelen herkes cevaplarsa sevinirim ben birçoğunuzu yaşantınızı kocişlerinizle olan hal ve hareketlerinizi çok merak ediyorum
Sıra soruda: Birçoğumuz 2. Veya 3. Kez anne oluyor bir o kdrda ilk bebişi olanlar var çalışan ev hanımı olanda var. Eşleriniz size karşı kıskanç mı hala uçan kuştan kıskanır mı bnm eşim mesela flört döneminde aşırı idi dışarıda gözü benden çok başkalarındaydı acaba biri bana bakıyor mu diye şimdilerde yendik tabi biraz. Bir diğer konuda uzak mesafeli yerlere yollamıyor kendi semtinde akşama kdr gezsek oğlumla sorun etmez ama otobüse binip bi avm gitsem musade etmez değişik Bi adam bende aslında onsuz gitmem belkide onunla zaman geçirmek hoşuma gidiyor. Sizler de durum nedir rahatmıdır eşleriniz yoksa daha korumacı mıdır ?

benimde cumartesi randevum var detaylı ultrasyon sonucunu doktoruma gösterecem dün eşimi almadılar içeri diyor cumartesi doktor ultrasyona bırakır mı bende görseydim.dün doktordan çıktım diyor hani dedim baktı bitti dedi eee ben görmedim dedim bunlar babaya göstermiyor zavallım diyor resimde mi vermedi dedim hiçbirşey yok.

benim eşim normal derece kıskanç biri.heryere giderim gece arkadaşlarımla çıkarım ama onun eve gelme saatine kadar ben ondan 2 saat önce çıkarım o 2 saatte istediğimi yaparım ama işten çıktığı gibi arar eve geçiyorum gel diye.fakat bu 2 haftadı adama birşey oldu içindeki canavar uyandı akşam işten çıkıyorum arıyor nerdesin arabaya bin eve geç diyor soruncada bebeğin sağlığı için hatta geçen hafta öyle bir kavga ettikçi sonra sebebi belli oldu ki iş yerinde ki elemanı kıskanıyor şuan eşimin ruh hali ne bilmiyorum

Ay yazik kız içi istiyor adamın demek ki bi saha gidince onuda gotur iyi biyerde girde bnm koca kucağına alana kdr anlamaz bişi bebekten hevesi olmaz yani kucağına aldımıda felaket bağlanır oğluma aşık resmen çok düşkün arada bnm hırpaladığım olur o asla kızmaz bile o yüzden babamız evdeyken çocuk huy değişiyor ona güvenip :) hazırlıklı ol cnm tek aşkı dünyaya gelecek kocanın az kaldı

Niye kıskanıyorsun bana güvenmiyor musun diyince de tipik cevap ben sana değil ortama güvenmiyorum diyor bazen haklıda neler oluyor haberler de görüyoruz aslında Allah kötülerden korusun onlar iç dünyalarında ne yaşar bilemeyiz ben eşime o kdr güvenirim ki kadının tekiyle üst üste görsem yanlışlıkla düşmüş derim o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…