- 25 Mayıs 2013
- 14.033
- 20.742
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.041
Günaydın güzel hamişler
@semurcan detaylıyı yaptır canım, bu, o tanı testlerinden daha önemli. 4 boyutlu olması gerekmiyor makinenin. Ama perinatologlar tarafından yapılıyor ve tüm organları detaylıca inceleniyor.
interiorarchitect cığım sen çok mu kontrole gidiyorsun yoksa bana mı öyle geliyor. Fazla ultrasona girmek de iyi değil sanki. Kanıtlanmış bir durum yok ama yurt dışında hamilelik boyunca 3 kereden fazla sokmuyorlarmış.
Sahihuban maşaAllah diyelim de nazar değmesin kayınvalidene :)
canım sen kaçıncı haftadaydınHayırlı sabahlar hatunlar
K validem dün akşam geldi Şimdi mutfakta kahvaltı hazırlıyor Ben de uzandım kahvaltıyı beklerim
Yerimden kaldırmıyor saolsun İnşaallah böyle devam eder sorunsuz geçiririz beraber günlerimizi
Dün karnıma dokununca Bi atış hissettim sanırım yavRum idi
Ama dokunmadan hissedemiyorum henüz
Sizler de durum Nasıl
Dokunmadan hissedebiliyor Musunuz ???
Doğru tabi ki doğal olmayan Bişiler giriyor vücuda maalesef...Ya aslında yeni doktorum ilaca karşı, yani karaciğer enzimlerini yükseltiyor ya ilaçlar bundan dolayı en optimum şekilde kullandırmaya çalışıyor; 2-3 günde bir içmen yeterli gelir dedi. Daha çok gıdama dikkat etmemi söylüyor, çalışırken çok zor dikkat etmek ama elimden geldiğince günlük almam gerekenleri almaya çalışıyorum...
15+6 dayım evelallah ın izni ilecanım sen kaçıncı haftadaydın
Ofs üzüldüm cnm Allah rahmet eylesin tekrar sorgu sualinde yardımcı olsun kalanlara ömürler versin rabbim üzülme bebişinde etkilenirCanımm benim Allah razı olsun.. Ablamı kaybettik..
Saolsun öyledirKayınvaliden mi ? Anneni kastettin sanırım. Hayır canlandıramadım gözümde bir an gelinine kahvaltı hazırlayıp yatağına getiren bir kayınvalide
Varsa bir sorun bende vardır canımHer bünye aynı olmadığı üçün doktoru ne diyorsa onu yapmalı bence herkes.
Aaaa kv'ye gell :)))) Ay maşallah diyelim böylesini görmedim hahah
Geçmiş olsun
Kesinlikle bi ses Bi yardımcı..
Senin kanama nedenin ne
Benimde kanamam oldu geçen hafta hastanede kaldım iki gün
Ve lekelenme devam ediyor hep
İşte zor olmuyor mu
canım benim 2 hafta olmuyor 1 hafta olmuyordu nedeni yok iki kere büyük parça düşürdüm doktor içerde pıhtı varsa vücut onu atmaya çalışıyor dedi en son 1 ay önce oldu öyle normal bir kanamada değil bildiğin pembe ve aşırı oldu doktor yat kalkma dedi ben kimi aradıysam gelmedi yanıma evde kalamam dedim kanamam olursa panik atağım tutar daha kötü olurum dedim ve işe geliyorum çok şükür rabbim yanımda yardım etti 1 aydır olmadı kanamam.bunun için diyorum yanına gelecek biri var en azından çok şükür.benim görümcem şubat tatilinde gel bizde kal dedim benim başka işim var sen başka birini bul dedi.Uzanacaksın wc dışı kalkmak yasak dediler dr
aminnn inşşş canım hepimiz güzel haberler alalım inşallahhh :)oyyy ben ısırırım o totoyuuuu :):) hadi güzel haberlerle gel :)
maşallah canııım :) hissediyomuşsun ya o yüzden sordummm :) inşallah bende erkenden hissederim :)15+6 dayım evelallah ın izni ile
Çok şükür
benim eşim normal derece kıskanç biri.heryere giderim gece arkadaşlarımla çıkarım ama onun eve gelme saatine kadar ben ondan 2 saat önce çıkarım o 2 saatte istediğimi yaparım ama işten çıktığı gibi arar eve geçiyorum gel diye.fakat bu 2 haftadı adama birşey oldu içindeki canavar uyandı akşam işten çıkıyorum arıyor nerdesin arabaya bin eve geç diyor soruncada bebeğin sağlığı için hatta geçen hafta öyle bir kavga ettikçi sonra sebebi belli oldu ki iş yerinde ki elemanı kıskanıyor şuan eşimin ruh hali ne bilmiyorumBugün sizlere bir soru içinden gelen herkes cevaplarsa sevinirim ben birçoğunuzu yaşantınızı kocişlerinizle olan hal ve hareketlerinizi çok merak ediyorum
Sıra soruda: Birçoğumuz 2. Veya 3. Kez anne oluyor bir o kdrda ilk bebişi olanlar var çalışan ev hanımı olanda var. Eşleriniz size karşı kıskanç mı hala uçan kuştan kıskanır mı bnm eşim mesela flört döneminde aşırı idi dışarıda gözü benden çok başkalarındaydı acaba biri bana bakıyor mu diye şimdilerde yendik tabi biraz. Bir diğer konuda uzak mesafeli yerlere yollamıyor kendi semtinde akşama kdr gezsek oğlumla sorun etmez ama otobüse binip bi avm gitsem musade etmez değişik Bi adam bende aslında onsuz gitmem belkide onunla zaman geçirmek hoşuma gidiyor. Sizler de durum nedir rahatmıdır eşleriniz yoksa daha korumacı mıdır ?
Ay yazik kız içi istiyor adamın demek ki bi saha gidince onuda gotur iyi biyerde girde bnm koca kucağına alana kdr anlamaz bişi bebekten hevesi olmaz yani kucağına aldımıda felaket bağlanır oğluma aşık resmen çok düşkün arada bnm hırpaladığım olur o asla kızmaz bile o yüzden babamız evdeyken çocuk huy değişiyor ona güvenip :) hazırlıklı ol cnm tek aşkı dünyaya gelecek kocanın az kaldıbenimde cumartesi randevum var detaylı ultrasyon sonucunu doktoruma gösterecem dün eşimi almadılar içeri diyor cumartesi doktor ultrasyona bırakır mı bende görseydim.dün doktordan çıktım diyor hani dedim baktı bitti dedi eee ben görmedim dedim bunlar babaya göstermiyor zavallım diyor resimde mi vermedi dedim hiçbirşey yok.
Niye kıskanıyorsun bana güvenmiyor musun diyince de tipik cevap ben sana değil ortama güvenmiyorum diyor bazen haklıda neler oluyor haberler de görüyoruz aslında Allah kötülerden korusun onlar iç dünyalarında ne yaşar bilemeyiz ben eşime o kdr güvenirim ki kadının tekiyle üst üste görsem yanlışlıkla düşmüş derim o derecebenim eşim normal derece kıskanç biri.heryere giderim gece arkadaşlarımla çıkarım ama onun eve gelme saatine kadar ben ondan 2 saat önce çıkarım o 2 saatte istediğimi yaparım ama işten çıktığı gibi arar eve geçiyorum gel diye.fakat bu 2 haftadı adama birşey oldu içindeki canavar uyandı akşam işten çıkıyorum arıyor nerdesin arabaya bin eve geç diyor soruncada bebeğin sağlığı için hatta geçen hafta öyle bir kavga ettikçi sonra sebebi belli oldu ki iş yerinde ki elemanı kıskanıyor şuan eşimin ruh hali ne bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?