2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
canım benim 5.gebeliğim bana diyor sen en azından içinde hissediyorsun ben hiç yaşamadım o duyguyu aslında diğerlerin de böyle değildi ultrasyona bile kavga ile giderdik şimdi adamın tahamülü kalmamış.

Canım hangi marka kullandın?
medela elektrikli süt sağma makinası çalıştığım için elektrikli almıştım. manuel çok yoruyordu çünkü o yüzden elektrikli almıştım. ama benim yaramaz 7. ayda bıraktı emmeyi bu ikinci hamileliğim bunda çok istiyorum emmesini inş. oğluşum emer.

Allah evlat eksikliği yaşatmasın kimseye eşin çok düşkün olur bu bebeğe zor olmuş birde kaç bebekten sonra Allah sağlıkla kucağınıza versin bacım içinde de bizlere inşallah

canım çok kıskanmaz arada tutuncada burnumdan getirir bende kızla üst üste görsem önce kızın saçını elime dolarım bir güzel döverim sonra yanlışlık oldu pardon deyip eşimi yerden kaldırırım.:)

1cicek3bocek çim hemen yardımcı olayım ben 3 yıllık evliyim severek evlendikten Rabbim herkesin yuvasına dirlik düzen versin disarfaki etkenlerden korusun esimde evine bağlılık vardır çok sukur fakat aşırı bir kıskançlık yok tek gitme gelme gibilerinden nisanliykende öyleydi ve hiç olmadi evlenince karıştığı tek şey kılık kıyafetin oldu kısa elbiseler etekler taytlar degaje yakalar gardolaptan çıkarıldı onun dışı da sessiz bir insan dır birde saclarima çok karışır uzun olsun bakımlı olsun gibileri den başkada etliye sutluye karışmaz

Ofs üzüldüm cnm Allah rahmet eylesin tekrar sorgu sualinde yardımcı olsun kalanlara ömürler versin rabbim üzülme bebişinde etkilenir
Ayy canımm Allah dualarını kabul etsin, ne içten söyledin öyle.. Evet yaş genç olunca acısı da derin ama iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz, iyi düşünmeye çalışıyoruz..
Allah evlatlarımıza sağlıklı, uzun ömürler nasip etsin tatlım..

Biz sevgili ve nisanliyken is dolayısıyla eşimle farklı kentlerdeydik o zamanlar okuldan eve evden okula gitmemi isterdi ben de zaten çok gezme meraklısı değildim kısıtlanmis hissetmiyodum zaten çalıştığım okulun da iş yükü fazlaydi gezmeye gitsem isim aksiyodu yani. Evlendik şimdi doğal olarak aynı şehirdeyiz o işten eve evden ise şükür :) ben hala çok gezmeyi seven biri değilim bir de burasi benim için yabancı bir şehir pek de arkadaşım yok gezmeye gitsem 3 5 kişi gezebilirim onlar da hergün musait olup benle gezemez eşimle gezmeyi daha çok seviyorum ben de :) :) :) şimdilerde bebetoş sağ olsun uyku moduna aldı Annesini eşim 'biyere gitsek mj' dediğinde 'bence uyusak' cevabını alıyo gündüz derslerde yoruluyorum akşam da erkenden uykum geliyo:/ kıskançlık işine gelince derse giderken evde olup gorurse beni 'çok güzel olmuşsun çıkar onları başka şey giy' der saçima bant takar im genelde o da bantları bana çok yakistirir özellikle onlari takar kafaya o bant çok yakıştı onu takma der zaten hamileyim olmuşum duba diyorum 'olsun güzel olma der' bizim 3vde güzel görünmek suç teşkil ediyo

Canım ben home office çalışıyorum ama tam zamanlı sadece sabah kalkıp işe gitmiyorum,evde de dediğin gibi birazdan yerim birazdan yerim diye diye gün bitiyor. Genelde önüme alıyorum işte duruyor aklıma geldikçe yiyorum

1cicek3bocek dur sana bir anımı anlatayım gül benim eşim eskiden bankada güvenlikti sigara içmez ama gişedekiler içmeye çıkınca da yanların da kapıya çıkıp sohbet ederdi bende izin vermiyordum asla kızlarla kapıda durma derdim. benimde eşimin olduğu yere işim düşmüştü gittim karşıda ağaçlık bir yer var oraya saklandım kapıyı izliyorum baktım eşim kapıda duruyor gişede bir kızda sigara yaktı yanına geldi kızı tanıyorum eşimi telden aradım dedim ne yapıyorsun dedi kapıda duruyorum dedim iyi yanında kim var canan dedi dedim ben sana ne demiştim kapıda onların yanında durmayacaksın demedim mi eee dedi dedim ya 3 sn içinde içeri girersin yada geliyorum o kızın saçını yolmaya hiçbirşey umrumda değil tamam dedi dedim sayıyorum adam şok olmuş ama benim onu nereden izlediğimi anlamaya çalışıyor dedim halen herhangi bir giriş yok dedim son saniyen geliyorum adam bir içeri girdi bir daha da onu görmedim dışarda yapacaktımda yani kızı dövecektim o anki sinirle

polikistik over ile bebegin alakasi yok, o vakit sana dedigi sey bambaska. tez zamanda hayir haberler almani umarim. polikistik over denilen sey yumurtalikta olusan mini mini kistmerdir ve regl olusumu ile hamile kalmayi zorlastirmaya yarar.

hemen arayip soruyorum hastaneyi :))

polikistik over ile bebegin alakasi yok, o vakit sana dedigi sey bambaska. tez zamanda hayir haberler almani umarim. polikistik over denilen sey yumurtalikta olusan mini mini kistmerdir ve regl olusumu ile hamile kalmayi zorlastirmaya yarar.
canım onu biliyor bende de vardı hatta ameliyat bile oldum ondan bu ayrı birşey bebeğin kafasında oluşan su kistiymiş

Biz çook rahatız :)) Öyle de olması gerektiğini düşünürüm hep huzur için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…