- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.061
Ayy hadi gözün aydın cnm sağlıkla gelsin inşallah minik kuzun :)Hanimlar doktora gittim yüz üstü yattım karnım acıyo diye şükür bebeğim iyi :) :) :) benim doktor dogumdaymis başka bir doktora muayene oldum o da kız dedi kesin mj dedim iyice baktı baktı kesin kız dedi :) :)
canım benim 5.gebeliğim bana diyor sen en azından içinde hissediyorsun ben hiç yaşamadım o duyguyu aslında diğerlerin de böyle değildi ultrasyona bile kavga ile giderdik şimdi adamın tahamülü kalmamış.Ay yazik kız içi istiyor adamın demek ki bi saha gidince onuda gotur iyi biyerde girde bnm koca kucağına alana kdr anlamaz bişi bebekten hevesi olmaz yani kucağına aldımıda felaket bağlanır oğluma aşık resmen çok düşkün arada bnm hırpaladığım olur o asla kızmaz bile o yüzden babamız evdeyken çocuk huy değişiyor ona güvenip :) hazırlıklı ol cnm tek aşkı dünyaya gelecek kocanın az kaldı
medela elektrikli süt sağma makinası çalıştığım için elektrikli almıştım. manuel çok yoruyordu çünkü o yüzden elektrikli almıştım. ama benim yaramaz 7. ayda bıraktı emmeyi bu ikinci hamileliğim bunda çok istiyorum emmesini inş. oğluşum emer.Canım hangi marka kullandın?
Canımm çok sağol..Başın sağolsun canım
Allah evlat eksikliği yaşatmasın kimseye eşin çok düşkün olur bu bebeğe zor olmuş birde kaç bebekten sonra Allah sağlıkla kucağınıza versin bacım içinde de bizlere inşallahcanım benim 5.gebeliğim bana diyor sen en azından içinde hissediyorsun ben hiç yaşamadım o duyguyu aslında diğerlerin de böyle değildi ultrasyona bile kavga ile giderdik şimdi adamın tahamülü kalmamış.
canım çok kıskanmaz arada tutuncada burnumdan getirir bende kızla üst üste görsem önce kızın saçını elime dolarım bir güzel döverim sonra yanlışlık oldu pardon deyip eşimi yerden kaldırırım.:)Niye kıskanıyorsun bana güvenmiyor musun diyince de tipik cevap ben sana değil ortama güvenmiyorum diyor bazen haklıda neler oluyor haberler de görüyoruz aslında Allah kötülerden korusun onlar iç dünyalarında ne yaşar bilemeyiz ben eşime o kdr güvenirim ki kadının tekiyle üst üste görsem yanlışlıkla düşmüş derim o derece
amin cümlemizi sağlıkla kavustursunAllah evlat eksikliği yaşatmasın kimseye eşin çok düşkün olur bu bebeğe zor olmuş birde kaç bebekten sonra Allah sağlıkla kucağınıza versin bacım içinde de bizlere inşallah
Ayy canımm Allah dualarını kabul etsin, ne içten söyledin öyle.. Evet yaş genç olunca acısı da derin ama iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz, iyi düşünmeye çalışıyoruz..Ofs üzüldüm cnm Allah rahmet eylesin tekrar sorgu sualinde yardımcı olsun kalanlara ömürler versin rabbim üzülme bebişinde etkilenir
Biz sevgili ve nisanliyken is dolayısıyla eşimle farklı kentlerdeydik o zamanlar okuldan eve evden okula gitmemi isterdiBugün sizlere bir soru içinden gelen herkes cevaplarsa sevinirim ben birçoğunuzu yaşantınızı kocişlerinizle olan hal ve hareketlerinizi çok merak ediyorum
Sıra soruda: Birçoğumuz 2. Veya 3. Kez anne oluyor bir o kdrda ilk bebişi olanlar var çalışan ev hanımı olanda var. Eşleriniz size karşı kıskanç mı hala uçan kuştan kıskanır mı bnm eşim mesela flört döneminde aşırı idi dışarıda gözü benden çok başkalarındaydı acaba biri bana bakıyor mu diye şimdilerde yendik tabi biraz. Bir diğer konuda uzak mesafeli yerlere yollamıyor kendi semtinde akşama kdr gezsek oğlumla sorun etmez ama otobüse binip bi avm gitsem musade etmez değişik Bi adam bende aslında onsuz gitmem belkide onunla zaman geçirmek hoşuma gidiyor. Sizler de durum nedir rahatmıdır eşleriniz yoksa daha korumacı mıdır ?
Çoook teşekkür ederiz ablasıAyy hadi gözün aydın cnm sağlıkla gelsin inşallah minik kuzun :)
Doğru tabi ki doğal olmayan Bişiler giriyor vücuda maalesef...
Aslında iş yerine giderken meyveni cevizini fındığını suyunu al yanına iki saat arayla ye iç
Ben öyle yapıyordum rapordan önce
Şimdi evde daha az dikkat ediyorum desem yeridir
valla canım olabilir ismini tam bilmiyorum ama bu bebeğin kafasında doktor dedi sen ilk oluştuğunda sende de vardı belki ama kafa tası büyüdükçe kayboluyor dedi bunu bu ara tüm doktorlar yeni bir olay gibi abartıyor ama bu olup kaybolan birşey söyleyen olursa takma kafana
canım devlette almıyorlar doktorun insafı tutarsa öyleduamnur kuzum kiz yazikkk cocugun babasini niye iceriye almiyolar biz herdefasinda beraber gireriz fotomuzuda babamiz eline dr. Ozellikle verir :)
Çok yorma kendini canımm :))) kolay gelsinGünaydın kuzuşlar hava ne kasvetli bugün temizliğe vurucam kendimi ancak öyle zaman geçer:)
hemen arayip soruyorum hastaneyi :))Semurcanım radyoloji bölümünde perinatolog tarafından normal ultrason görüntüsünde yani siyah beyaz şekilde yaklaşık yarım saat sürüyor. Bebeğin tüm kan damarları (temiz, kirli kan akışı, pıhtı ya da tıkanık var mı ), tüm organların ölçümleri, beyin ölçümü, ve uzuvların kemik ölçümleri orantıları vs bakılıyor. Daha sonra cihaz uygunsa 3D ya da 4D olarak bebeğin genel görünüşünün, net yakalaybilirse de yüzünü gösteriyorlar sana. Yaptırdığın yere göre de cd ve fotoğraflar veriyorlar.
canım onu biliyor bende de vardı hatta ameliyat bile oldum ondan bu ayrı birşey bebeğin kafasında oluşan su kistiymişpolikistik over ile bebegin alakasi yok, o vakit sana dedigi sey bambaska. tez zamanda hayir haberler almani umarim. polikistik over denilen sey yumurtalikta olusan mini mini kistmerdir ve regl olusumu ile hamile kalmayi zorlastirmaya yarar.
Bugün sizlere bir soru içinden gelen herkes cevaplarsa sevinirim ben birçoğunuzu yaşantınızı kocişlerinizle olan hal ve hareketlerinizi çok merak ediyorum
Sıra soruda: Birçoğumuz 2. Veya 3. Kez anne oluyor bir o kdrda ilk bebişi olanlar var çalışan ev hanımı olanda var. Eşleriniz size karşı kıskanç mı hala uçan kuştan kıskanır mı bnm eşim mesela flört döneminde aşırı idi dışarıda gözü benden çok başkalarındaydı acaba biri bana bakıyor mu diye şimdilerde yendik tabi biraz. Bir diğer konuda uzak mesafeli yerlere yollamıyor kendi semtinde akşama kdr gezsek oğlumla sorun etmez ama otobüse binip bi avm gitsem musade etmez değişik Bi adam bende aslında onsuz gitmem belkide onunla zaman geçirmek hoşuma gidiyor. Sizler de durum nedir rahatmıdır eşleriniz yoksa daha korumacı mıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?