2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ohhh şükürler olsun :)) iyiyim dediğini duyduk yandaşa ne olsun :)
Sonuçların da çok güzel çıkacak bilesin

Kayınvaliden mi ? Anneni kastettin sanırım. Hayır canlandıramadım gözümde bir an gelinine kahvaltı hazırlayıp yatağına getiren bir kayınvalide
Aaaaa lütfen her kayınvalide bir değil... Bazılarına kötüsü denk gelmiş o kadar... Benim kayınvalidemden de Allah razı olsun bir araya geldik mi beni yerimden kaldırmaz. Ben kalkarım tabi ki durmam da herşeyine yardım ederim. Ama kötü olduğumda da herşeyimi yapar Allah razı olsun.

Allah sefkatli lnsanlar ile karşılaştırsin
Anlayissiz lnsan zor
Saolsun k validem geldi de destek oluyor

Gerci annem bu sehlrde ancak o da babamdi evdi uğraşır.

Iyi insanlar iyi ki var

Canm cok gecmis olsun bende dekolman yasadim daha onceki gebeligimde sen ne zaman yasadin birz anlatirmisin nasil bi surecden gectin

Benim doktoruma gorede 20. Haftaya kadar 1 kilo almalıymışım ben 2.5 aldım bu çizelgeyi görünce iyi gidiyorum aslında diye kendimi teselli ediyorum

Canım ben zayıftım hamile kaldığımda doktorum ilk 3 ay almana gerek yok, sonrada her ay 1,5 kilo dedi. Ama tabi son kontrolde 1 haftada 1 kilo fazla çıkınca çekti kulağımı :)

Hayırlı olsun canım Benimde hastahanemde ayrı radyoloji bölümünde yapılıyor; bakalım3 hafta var çok merak ediyorum şimdiden

Benim öyle bir şansımda yok 5 yaşında kızım var birde çocuğu hasta etmemek için cikamayacagim
günlerimiz aynı sayılır, benimde 4 yaşında kızım var.
cinsiyet öğrenmedinmi? merak ettim baktım yoktu listede, Allah gönlüne göre versin.

Aynen evde daha zor yapmak..
Hayirlisi ile bebisler saglikla gelsin insaallah...

Bencede sadece çalışanlara özgü birşey değil almalısınız. Ben oğlumda medella kullandım ve çok memnundum ama ablamdan almıştım geri verdim. Şimdi alayım diyorum ama marka konusunda medella ilk sırda tabiki, Lansinoh duydum iyimidir bilmiyorum. Bir araştır bakalım canım. Bende faydalanayım fikirlerden...

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Böyle bir durumda yalnız olmak zor. Ailenden kimse yok mu canım yakınlarinda?

hayırlı sabahlar hamişler nasılsınız. benim haftalarımda olupta hala kusan var mı yaaa bu sabah ta dün sabahtaa.. artık bu bulantı hissini yaşamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…