- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.025
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.081
hayirla kurtulalim :/canım onu biliyor bende de vardı hatta ameliyat bile oldum ondan bu ayrı birşey bebeğin kafasında oluşan su kistiymiş
Ohhh şükürler olsun :)) iyiyim dediğini duyduk yandaşa ne olsun :)Günaydin kizlarrrrr musmutlu sağlıklı gununuz olsun bugün kendimi çok daha iyi hissediyorum kontrolü olanlar hayırlı haberle dönsünler bende cumartesi günü uclu test sonucumu alicam insalhh bir skinti yoktur şimdiden heyecan basti
gunaydiiinCanım dün uyuyakalmışım şimdi uyandımm günaydınnn:)
hemen arayip soruyorum hastaneyi :))
Deniz analarıyız bizz:))Size de günaydın Deniz Bey'in annesii
İnşallah Öyledir canım bende bekliyorum pıtpıtlarıcanım benim de dün çok hareketliydi bugün hiç bir tepki yok yatıyordur diye ümit ediyorum çünkü dün çok yorucuydu oda yorulmuştur.
Benim doktoruma gorede 20. Haftaya kadar 1 kilo almalıymışım ben 2.5 aldım bu çizelgeyi görünce iyi gidiyorum aslında diye kendimi teselli ediyorumÇizelgeye göre az almışım , ama doktoruma göre sınırdayım
Aaaaa lütfen her kayınvalide bir değil... Bazılarına kötüsü denk gelmiş o kadar... Benim kayınvalidemden de Allah razı olsun bir araya geldik mi beni yerimden kaldırmaz. Ben kalkarım tabi ki durmam da herşeyine yardım ederim. Ama kötü olduğumda da herşeyimi yapar Allah razı olsun.Kayınvaliden mi ? Anneni kastettin sanırım. Hayır canlandıramadım gözümde bir an gelinine kahvaltı hazırlayıp yatağına getiren bir kayınvalide
Allah sefkatli lnsanlar ile karşılaştırsincanım benim 2 hafta olmuyor 1 hafta olmuyordu nedeni yok iki kere büyük parça düşürdüm doktor içerde pıhtı varsa vücut onu atmaya çalışıyor dedi en son 1 ay önce oldu öyle normal bir kanamada değil bildiğin pembe ve aşırı oldu doktor yat kalkma dedi ben kimi aradıysam gelmedi yanıma evde kalamam dedim kanamam olursa panik atağım tutar daha kötü olurum dedim ve işe geliyorum çok şükür rabbim yanımda yardım etti 1 aydır olmadı kanamam.bunun için diyorum yanına gelecek biri var en azından çok şükür.benim görümcem şubat tatilinde gel bizde kal dedim benim başka işim var sen başka birini bul dedi.
Benim öyle bir şansımda yok 5 yaşında kızım var birde çocuğu hasta etmemek için cikamayacagimBen de panik olmaya başladım. Kendimi yürüyüşe vericem :))))
Canm cok gecmis olsun bende dekolman yasadim daha onceki gebeligimde sen ne zaman yasadin birz anlatirmisin nasil bi surecden gectinTeşekkür ederim canım yaş 28 şehirde istanbul ama ben büyük ihtimal haziran sonu dogururum :) ama gitmem bu gruptan :) ben dekolman plesenta yaşadım yani bebeğim plesentadan ayrilmisti şansliyiz ikimizde hayatta olduğumuz için,hiç bir problemim olmadı gebelik boyunca sadece doğum anında kötü bir tecrübe yaşadım çok şükür bin şükür ikimizde 2 gün sonra hastaneden çıktık.benim toparlanmam çok uzun sürdü burda da eşimin ve annemin desteğiyle atlattim
Insaallah yavrummaşallah canııım :) hissediyomuşsun ya o yüzden sordummm :) inşallah bende erkenden hissederim :)
Benim doktoruma gorede 20. Haftaya kadar 1 kilo almalıymışım ben 2.5 aldım bu çizelgeyi görünce iyi gidiyorum aslında diye kendimi teselli ediyorum
ben aradim simdi Liv'i. Benim doktorum yapmiyormis, ibrahim kalelioglu diye ayri bir doktor yapiyormus detayliyi. sadece parsembe gunleri aksam 18 ile 20 arasi, bir de cumartesi sabahi 9 ile 11 arasi bu islemi gerceklestiriyormus. 570 tl fiyatiymis. Aldik randevuyu, hadi hayirlisi.
günlerimiz aynı sayılır, benimde 4 yaşında kızım var.Benim öyle bir şansımda yok 5 yaşında kızım var birde çocuğu hasta etmemek için cikamayacagim
Aynen evde daha zor yapmak..Canım ben home office çalışıyorum ama tam zamanlı sadece sabah kalkıp işe gitmiyorum,evde de dediğin gibi birazdan yerim birazdan yerim diye diye gün bitiyor. Genelde önüme alıyorum işte duruyor aklıma geldikçe yiyorum
Bencede sadece çalışanlara özgü birşey değil almalısınız. Ben oğlumda medella kullandım ve çok memnundum ama ablamdan almıştım geri verdim. Şimdi alayım diyorum ama marka konusunda medella ilk sırda tabiki, Lansinoh duydum iyimidir bilmiyorum. Bir araştır bakalım canım. Bende faydalanayım fikirlerden...Kızlar göğüs pompası almayı düşünüyormusunuz? Ben kararsız kaldım, şuan çalışmıyorum ama sadece çalışanlar kullanmıyormuş süt verimini arttırmak için vs. kullanılıyormuş. Oğlumda sütüm boldu hatta taşardı sürekli ama 8. ayda kesildi... Ne önerirsiniz bugün E Bebek'te indirim varken alsammı?
canım benim 2 hafta olmuyor 1 hafta olmuyordu nedeni yok iki kere büyük parça düşürdüm doktor içerde pıhtı varsa vücut onu atmaya çalışıyor dedi en son 1 ay önce oldu öyle normal bir kanamada değil bildiğin pembe ve aşırı oldu doktor yat kalkma dedi ben kimi aradıysam gelmedi yanıma evde kalamam dedim kanamam olursa panik atağım tutar daha kötü olurum dedim ve işe geliyorum çok şükür rabbim yanımda yardım etti 1 aydır olmadı kanamam.bunun için diyorum yanına gelecek biri var en azından çok şükür.benim görümcem şubat tatilinde gel bizde kal dedim benim başka işim var sen başka birini bul dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?