- 11 Eylül 2015
- 620
- 471
- 23
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.101
Benimde büyükler çekiyor hic şişmedin boyle 5 aylık hamile.mi olur az kilo al falan bir sorun bakalım ben almak istiyormuyum zor durduruyorum kendimi tatlı görünce zaten birde kız bebek güyaCanım ben zayıftım hamile kaldığımda doktorum ilk 3 ay almana gerek yok, sonrada her ay 1,5 kilo dedi. Ama tabi son kontrolde 1 haftada 1 kilo fazla çıkınca çekti kulağımı :)
Yok canım oy kullandım aslında cinsiyetimiz kız :) rabbim hepimizin gönlüne gore versin senin nedirgünlerimiz aynı sayılır, benimde 4 yaşında kızım var.
cinsiyet öğrenmedinmi? merak ettim baktım yoktu listede, Allah gönlüne göre versin.
Hangi çizelge? Ben o çizelgeyi aşarım sanırsamBenim doktoruma gorede 20. Haftaya kadar 1 kilo almalıymışım ben 2.5 aldım bu çizelgeyi görünce iyi gidiyorum aslında diye kendimi teselli ediyorum
banada önce kız sonra erkek dediler canım, sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallahYok canım oy kullandım aslında cinsiyetimiz kız :) rabbim hepimizin gönlüne gore versin senin nedir
amin amin canım beniiimmmInsaallah yavrum
Cok sukur
Darisi cunlemize
Daha guzel gunlere insaallah
Canım ikiliye çok gerek yok bence. Ben tekli kullandım çokda güzel işimi gördü...Aynen canım ya bir iki yorum alsak ona göre değerlendirirdik.Sadece bugün indirimi var çünkü...ben lansinoh ikiliye bakıyorum 190 TL
Canım çalışıyorsan kesin al. Ben doğum izninden sonra hemen işe geri dönmeyi planlıyorum bir aksilik olmazsa. O yüzden gün içerisinde sütümü sağıp eve götürüyordum. Ertesi gün kayınvalidem garibim kaşık kaşık içiriyordu(Benim sıpa oğlum biberon almadı da)Canım aynısına ben bakıyordum bugün inan ama kararsız kaldım, aslında çalışıyorum ve çok işime yarar ama karar veremedim. Bir iki kişi olumlu yazsa da alsam :)
canım annemler bir saat mesafedeler ilçedeler ama babam rahatsız onu tek bırakamıyor gel desem her an gelir ama babamın sağlık problemi var kıyamam hafta sonları yemek yapıyor getiriyor sağolsun iki gün kalıyor tekrar dönüyor görümcem 1 aydır burada daha 1 kere gelmedi işte yarın bunlar evlense insanlık bekleyecekler ve bende sonuna kadar yaparım herşeylerini salağım çünkü.Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Böyle bir durumda yalnız olmak zor. Ailenden kimse yok mu canım yakınlarinda?
Amin insallah .. ayrıntılı da mı belli oldubanada önce kız sonra erkek dediler canım, sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah
Açıkçası ben de öyle düşünüyorum herşeyi düşünmek lazım, hastalık olur emzirmeyi engelleyecek bişey olur , bi de dediğim gibi özellikle ilk iki ay çok dolduğu için akıyor boşa diye almak istiyorum. E Bebek'te lansinoh için çok güzel yorumlar yapılmış sadece biraz sesli olduğu konusunda olumsuz görüş var. Ameda diye bir markayı da çok övmüşler ama fiyatı çok yüksek indirimli 390 TL... O yüzden sanırım alırsam lansinoh alıcam...Bencede sadece çalışanlara özgü birşey değil almalısınız. Ben oğlumda medella kullandım ve çok memnundum ama ablamdan almıştım geri verdim. Şimdi alayım diyorum ama marka konusunda medella ilk sırda tabiki, Lansinoh duydum iyimidir bilmiyorum. Bir araştır bakalım canım. Bende faydalanayım fikirlerden...
Benimde büyükler çekiyor hic şişmedin boyle 5 aylık hamile.mi olur az kilo al falan bir sorun bakalım ben almak istiyormuyum zor durduruyorum kendimi tatlı görünce zaten birde kız bebek güya
Bir kaç sayfa önce paylaşmıştım kilo takip çizelgesi bu tatlı yeme sevdasıyla devam edersem bende hızlanıcamHangi çizelge? Ben o çizelgeyi aşarım sanırsam6 kilo aldım ben 7 ye doğru hızla ilerliyorum
Canım çalışıyorsan kesin al. Ben doğum izninden sonra hemen işe geri dönmeyi planlıyorum bir aksilik olmazsa. O yüzden gün içerisinde sütümü sağıp eve götürüyordum. Ertesi gün kayınvalidem garibim kaşık kaşık içiriyordu(Benim sıpa oğlum biberon almadı da)
Sorma :) benimde kola zaafım vardır en çok o zorluyor beni geçenler de eşimi yalvar yakar ikna ettim içine seker atıp verdi bana yinede nasıl güzel geldi o banaAynen ya nasıl savaşıyorum kendimle, bir de ne kadar normalde yemediğim abur cubur varsa canım istiyor
hayır canım 16.haftada başka doktora gidince öyle söyledi, benimde kafam karışınca 3.doktora gittim :)Amin insallah .. ayrıntılı da mı belli oldu
Canım benim sağolasin söylediklerin icime su serpti rabbim sanada evladını saglikla kucağına almayı nasip etsin inş hiçbir tecrübe olmayinca insan hemen ürküyo, üzülüyo nolcak diye allah razi olsunBenimde ayakta olduğum günün ertesi gün olmuştu canım benim aşırı kanama olmuştu ama.yani fazla kan normal doğum yaparsan diye yoksa sezeryan da sıkıntı yok canım üzme kendini doktor korkutmus seni ama başına gelmiş biri olarak söyliyim korkucak bişi yok Allahın izniyle bişi olmaz her kontrolünde bakicak yukarı cikmismi diye ona göre doğumunu planlicaksiniz sıkıntı yapma bişi olsa bana olurdu o kanama yla inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?