2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım ben zayıftım hamile kaldığımda doktorum ilk 3 ay almana gerek yok, sonrada her ay 1,5 kilo dedi. Ama tabi son kontrolde 1 haftada 1 kilo fazla çıkınca çekti kulağımı :)
Benimde büyükler çekiyor hic şişmedin boyle 5 aylık hamile.mi olur az kilo al falan bir sorun bakalım ben almak istiyormuyum zor durduruyorum kendimi tatlı görünce zaten birde kız bebek güya

Canım aynısına ben bakıyordum bugün inan ama kararsız kaldım, aslında çalışıyorum ve çok işime yarar ama karar veremedim. Bir iki kişi olumlu yazsa da alsam :)
Canım çalışıyorsan kesin al. Ben doğum izninden sonra hemen işe geri dönmeyi planlıyorum bir aksilik olmazsa. O yüzden gün içerisinde sütümü sağıp eve götürüyordum. Ertesi gün kayınvalidem garibim kaşık kaşık içiriyordu(Benim sıpa oğlum biberon almadı da)

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Böyle bir durumda yalnız olmak zor. Ailenden kimse yok mu canım yakınlarinda?
canım annemler bir saat mesafedeler ilçedeler ama babam rahatsız onu tek bırakamıyor gel desem her an gelir ama babamın sağlık problemi var kıyamam hafta sonları yemek yapıyor getiriyor sağolsun iki gün kalıyor tekrar dönüyor görümcem 1 aydır burada daha 1 kere gelmedi işte yarın bunlar evlense insanlık bekleyecekler ve bende sonuna kadar yaparım herşeylerini salağım çünkü.

Açıkçası ben de öyle düşünüyorum herşeyi düşünmek lazım, hastalık olur emzirmeyi engelleyecek bişey olur , bi de dediğim gibi özellikle ilk iki ay çok dolduğu için akıyor boşa diye almak istiyorum. E Bebek'te lansinoh için çok güzel yorumlar yapılmış sadece biraz sesli olduğu konusunda olumsuz görüş var. Ameda diye bir markayı da çok övmüşler ama fiyatı çok yüksek indirimli 390 TL... O yüzden sanırım alırsam lansinoh alıcam...

Benimde büyükler çekiyor hic şişmedin boyle 5 aylık hamile.mi olur az kilo al falan bir sorun bakalım ben almak istiyormuyum zor durduruyorum kendimi tatlı görünce zaten birde kız bebek güya

Aynen ya nasıl savaşıyorum kendimle, bir de ne kadar normalde yemediğim abur cubur varsa canım istiyor

Canım aynen çalışıyorum ama home office olduğu için bir nevi kendi işim gibi o yüzden doğum izni vs kullanmayacağım.Son dakikaya kadar çalışıp, doğumdan sonrada hemen işin başına dönmeyi düşünüyorum. Bebek hep yanımda olacak ama iş yoğun olur; dışarı çıkmam gerekir vs diye alacağım büyük rahatlık diyorlar...

Aynen ya nasıl savaşıyorum kendimle, bir de ne kadar normalde yemediğim abur cubur varsa canım istiyor
Sorma :) benimde kola zaafım vardır en çok o zorluyor beni geçenler de eşimi yalvar yakar ikna ettim içine seker atıp verdi bana yinede nasıl güzel geldi o bana

Canım benim sağolasin söylediklerin icime su serpti rabbim sanada evladını saglikla kucağına almayı nasip etsin inş hiçbir tecrübe olmayinca insan hemen ürküyo, üzülüyo nolcak diye allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…