2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bir kaç sayfa önce paylaşmıştım kilo takip çizelgesi bu tatlı yeme sevdasıyla devam edersem bende hızlanıcam
Bende o sevda da yok sadece bebek büyüsün diye tahin pekmez yiyorum kahvaltıda onun dışında tatlı çekmiyor canım demekki kaderimde varmış sismanlik

Ben sonradan cogunun duzeliyo diye duydum. Insallah istedigin gibi normal dogum olur canim. Her sey nasip kismet sen oluruna birak Allah bilir hakkimizda hayirli olani. Saglikli olsun da sezeryan veya normal fark etmez.
Canım benim allah razi olsun, inş hepimiz istediğimiz gibi dogum yaparız ,esasında doğru söylüyorsun sağlıklı olsunlarda normal ,sezeryan farketmiyo işte biraz tecrübesizliğin verdiği korku vardı bende ya sütüm gelmezse diye

İyidir canım merak erme zaten 5-7 hafta sonra hareketlerini de hissedersin rahatlarsın

İnşallah böyle devam eder canım.
Üzülme ama bence o gaz. Çünkü bebek küçük ancak derinden hissediliyo dışardan anlaşılmıyo şuan

Eki Görüntüle 1770570 misam , tulaykavas , semurcan medela ile ilgili ürün açıklaması caydırıcı gibi
Canım ben kullandım çokda memnundum. 9 yıl öncesinin teknolojisiyle şimdinin teknolojiside ilerlemiştir diye düşünüyorum. O zamanlar en iyi marka o idi. Şimdi onun üzerine bir sürü marka çıktı. Benim diğer markalar için tek aklıma takılan şey emiş gücü... Emiş gücü kuvvetliyse sorun olmaz diye düşünüyorum....

tulaycigim ben de 6 sene evvel kullanmistim; akmerkez jokerden almistik, en iyisi bu diye vermislerdi.

Snn ki sorunsuz cnm o herkeste var kılık kıyafete karışma olayı %90 erkek karışıyor bnm eşim yerine gore karışır büyüklerin içine gireceksek falan sadece o da doğru biryerde zaten çocuk olduktan sonra aşırı kısa giyemiyorsun çünkü dikkat edemiyor insan

Vakitsiz olunca üzülüyor insan ben anneannemi kaybettim çabuk geçti o durum yaşlıydı hastaydı gelinin eline bakıyordu Allah kurtardı ama işte genç olunca atamazsın bi süre sonra toparlanırsın hayatta insanlar herşeye alışıyor ölüme bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…