- 11 Eylül 2015
- 620
- 471
- 23
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.121
Erkek olduğu net mi bari artık :)hayır canım 16.haftada başka doktora gidince öyle söyledi, benimde kafam karışınca 3.doktora gittim :)
Bende o sevda da yok sadece bebek büyüsün diye tahin pekmez yiyorum kahvaltıda onun dışında tatlı çekmiyor canım demekki kaderimde varmış sismanlikBir kaç sayfa önce paylaşmıştım kilo takip çizelgesi bu tatlı yeme sevdasıyla devam edersem bende hızlanıcam
Al benden de o kadar cnm bende 6 kg almış biri olarak o çizelgeyi alır yırtarımHangi çizelge? Ben o çizelgeyi aşarım sanırsam6 kilo aldım ben 7 ye doğru hızla ilerliyorum
Keyfimize almıyoruz kii kuzucuklara değer :)Bende o sevda da yok sadece bebek büyüsün diye tahin pekmez yiyorum kahvaltıda onun dışında tatlı çekmiyor canım demekki kaderimde varmış sismanlik
Ben o çizelgeyi de yerimAl benden de o kadar cnm bende 6 kg almış biri olarak o çizelgeyi alır yırtarım
Canim hangi gun[/QUOTE][QUOTE"tommbik, post: 45111330, member: 653883"]İnşallah canım.
Benimki 9:40 canım karşılaşamayabiliriz. Haberleşelim mutlaka
Eki Görüntüle 1770570misam , tulaykavas , semurcan medela ile ilgili ürün açıklaması caydırıcı gibi
Benimki biraz keyfe giriyo amaKeyfimize almıyoruz kii kuzucuklara değer :)
Canım benim allah razi olsun, inş hepimiz istediğimiz gibi dogum yaparız ,esasında doğru söylüyorsun sağlıklı olsunlarda normal ,sezeryan farketmiyo işte biraz tecrübesizliğin verdiği korku vardı bende ya sütüm gelmezse diyeBen sonradan cogunun duzeliyo diye duydum. Insallah istedigin gibi normal dogum olur canim. Her sey nasip kismet sen oluruna birak Allah bilir hakkimizda hayirli olani. Saglikli olsun da sezeryan veya normal fark etmez.
İyidir canım merak erme zaten 5-7 hafta sonra hareketlerini de hissedersin rahatlarsınCanım benim yine de teşekkür ederim hatırlattıgin için :)ya ben çok evham yapıyorum kontroller yaklaştıkça bi de burdan bazı kişilerin bebeğinin kalbi bu haftalarda durmuştu ya insan çok tedirgin oluyor inşallah minigm iyidir
Mantıklı çıkar yolumuz var en azındanBenimki biraz keyfe giriyo amasoranlara bebetoş için aldım derim
Bana söyle ilk :)Ahahahaha çekeceğim var sendenEn son sana söyleyeceğim. Herkese özel mesaj atacağım sen göremeyeceksin İlk önce kime söyleyeceğimi de tahmin etmişsindir
hadi inşallah canım benimm bazen bebeğin tarafında böyle sızlama ve doluluk hissi oluyo ya diyorum oh süper :) hareket ediyo galiba ki sığamıyo yerine yavrum sızlatıyo :)İyidir canım merak erme zaten 5-7 hafta sonra hareketlerini de hissedersin rahatlarsın
İnşallah böyle devam eder canım.Hayırlı sabahlar hatunlar
K validem dün akşam geldi Şimdi mutfakta kahvaltı hazırlıyor Ben de uzandım kahvaltıyı beklerim
Yerimden kaldırmıyor saolsun İnşaallah böyle devam eder sorunsuz geçiririz beraber günlerimizi
Dün karnıma dokununca Bi atış hissettim sanırım yavRum idi
Ama dokunmadan hissedemiyorum henüz
Sizler de durum Nasıl
Dokunmadan hissedebiliyor Musunuz ???
Canım ben kullandım çokda memnundum. 9 yıl öncesinin teknolojisiyle şimdinin teknolojiside ilerlemiştir diye düşünüyorum. O zamanlar en iyi marka o idi. Şimdi onun üzerine bir sürü marka çıktı. Benim diğer markalar için tek aklıma takılan şey emiş gücü... Emiş gücü kuvvetliyse sorun olmaz diye düşünüyorum....Eki Görüntüle 1770570misam , tulaykavas , semurcan medela ile ilgili ürün açıklaması caydırıcı gibi
tulaycigim ben de 6 sene evvel kullanmistim; akmerkez jokerden almistik, en iyisi bu diye vermislerdi.Canım ben kullandım çokda memnundum. 9 yıl öncesinin teknolojisiyle şimdinin teknolojiside ilerlemiştir diye düşünüyorum. O zamanlar en iyi marka o idi. Şimdi onun üzerine bir sürü marka çıktı. Benim diğer markalar için tek aklıma takılan şey emiş gücü... Emiş gücü kuvvetliyse sorun olmaz diye düşünüyorum....
Snn ki sorunsuz cnm o herkeste var kılık kıyafete karışma olayı %90 erkek karışıyor bnm eşim yerine gore karışır büyüklerin içine gireceksek falan sadece o da doğru biryerde zaten çocuk olduktan sonra aşırı kısa giyemiyorsun çünkü dikkat edemiyor insan1cicek3bocek çim hemen yardımcı olayım ben 3 yıllık evliyim severek evlendikten Rabbim herkesin yuvasına dirlik düzen versin disarfaki etkenlerden korusun esimde evine bağlılık vardır çok sukur fakat aşırı bir kıskançlık yok tek gitme gelme gibilerinden nisanliykende öyleydi ve hiç olmadi evlenince karıştığı tek şey kılık kıyafetin oldu kısa elbiseler etekler taytlar degaje yakalar gardolaptan çıkarıldı onun dışı da sessiz bir insan dır birde saclarima çok karışır uzun olsun bakımlı olsun gibileri den başkada etliye sutluye karışmaz
Vakitsiz olunca üzülüyor insan ben anneannemi kaybettim çabuk geçti o durum yaşlıydı hastaydı gelinin eline bakıyordu Allah kurtardı ama işte genç olunca atamazsın bi süre sonra toparlanırsın hayatta insanlar herşeye alışıyor ölüme bileAyy canımm Allah dualarını kabul etsin, ne içten söyledin öyle.. Evet yaş genç olunca acısı da derin ama iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz, iyi düşünmeye çalışıyoruz..
Allah evlatlarımıza sağlıklı, uzun ömürler nasip etsin tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?