2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Benim eşim kıskançtı eskiden. Özellikle bazı erkeklere karşı resmen beni arkadaş çekiştirirdi konuşurken. Bir de kıyafetime çok karışırdı sütyen askın göründü yok sardı yok yakası açık falan diye kaç kere git üstünü değiştir gel dedi bana.
Tabi yıllar yıllar beni de değiştirdi. Daha çok eşimin sevdiği şekilde giyinmeye başladım kıyafetleri beraber almaya başladık. Ama ola ki eski açık kıyafetleri giyeyim şimdi kıskanmak yerine beğeniyo hatta daha çok dokunmak öpmek istiyo.
İnsanlar konusunda da kıskançlık kalmadı evlendikten sonra. Belki çevrem azaldı yada ortak oldu ondandır. İşte de aşırı profesyonelim kıskanması mümkün değil.
Kısacası benim eşim baya rahat olmaya başladı. Ama ortam koşullarından mı oldu ben mi değiştim o mu değişti bilmiyorum. Belki hepsi etken oldu.

Ay ne hoşsunuz bunlar güzel şeyler şizofreni boyutuna getirenler olunca iş zor oluyordur sanırım çok şükür diyelim böyle şeyler evliliğe heyecan verir arada kıskanmalıda ama bayıltmamalı

Değişmekte güzeldir sen değil o değişmiş o değil sen değişmişsin zaten kimse kimse için değişmemeli bu içten gelen bişeydir diye düşünüyorum Allah huzurunuzu bozmasın canım ne mutlu size ki kendi iradenizle aşmışsınız herşeyi

Ay ne hoşsunuz bunlar güzel şeyler şizofreni boyutuna getirenler olunca iş zor oluyordur sanırım çok şükür diyelim böyle şeyler evliliğe heyecan verir arada kıskanmalıda ama bayıltmamalı
Hastalik boyutuna getiren tek erkek diye dusunmuyorum ben kadin erkegin dediginin tersini yapmayi ozgurluk zannederse erkek de bu durumu hastaliga cevirebilir tabi istisnalar kaideyi bozmaz... Tabi herkesin görüşü farklı bu bazılarını rahatsız edebilir ama beni hiç etmedi etmiyor da şükür :) kiskanmazsa üzülürüm sanırım ben bu durumu seviyorum onu kırmadan istediğimi de yapıyorum önemli olan ılımlı davranmak her konuda

Ahahah gözü kara hatun ben sevgili iken felaket idim telefon dokumanlarını inceler tek tek arardım özelden bayan no varmı diye hey gidi günler diyorum şimdi ne cahilmişim diyorum çok kıskançtım bir kere kıskançlık krizine girdim saçımı başımı yoldum.resmen aştım ama çok şükür :) snn olay fenaymış ama ya

O da değişti ben de değiştim ortam değişti koşullar değişti. Sonuç olarak zamanla herkes değişti orta yolda buluştuk

benimde şimdi umrumda değil artık insan birbirini tanıdıkça güven artıyor insanın tahamülü kalmıyor kavgaya gürültüye

Buna şiddetle katılıyorum bak yeni evliydim bilmediğim bir semte gelin oldum iyi bir yer aslında elit kesim hep. Evimin yan tarafı market eşim izin vermezdi çok zorda kalıp inerdim tel açık kalırdı düşünsene ne kötü bir durum yani. O alır getirirdi 40 kere şu lazım desem alır gelirdi ben çok üstüne gitmedim sabrettim oğlum doğdu şimdi o dereden çok sular aktı gitti o diyor şimdide al gidin gezin burger e gidin bilmem nereye gidin falan yani sabrın sonu selamettir bnm adam çok değişti uzak yerlere yollamasıda zaman alacak çocuklar biraz daha büyüsün oda olacak ben sabırlıyım zaten 2 çocukla uzağa gidecek cesaretim yok ta o yüzden bu konuda çok katılıyorum bazen kadınlar da inat edip o boyuta getirebiliyor

Ben işe devam yine okurum severek okuyorum yazılarınızı canlarım arada böyle her hafta bir arkadaş haftanın sorusu diye sorsa çok güzel olur matsiyahoje te katılırsa bu düşünceme ben sohbeti çok seviyorum :)

gvnnnn ay ben parcalarim

biz 5 yil flort ettik, bu sure icinde esim yurtdisi gorevdeydi. ben basin mensubuyum gece de, gunduz de calistim. o hicbir zaman karismadi ama karissaydi da tepkim su idi;

- Beni ordunun icine girecek sekilde yetistirdi annem

simdi bizimki tayta takik ama ben de hayatim boyunca tayt uzerine uzun gomlek ve binici cizme giyen biriyim; uniformam gibi bu benim. dedim tayttan gecmem senden gecerim

Sorma :) benimde kola zaafım vardır en çok o zorluyor beni geçenler de eşimi yalvar yakar ikna ettim içine seker atıp verdi bana yinede nasıl güzel geldi o bana

Canım arada kaçamak yapıyorum ya asla yemediğim birşey yok, doktorum da aynısını söyledi zaten. Çok canım isterse bir yudum bir kaşık neyse artık alıyorum

Hahaha napcan yavrum ya zamanla yontuldu yontulacakta o ışık var ben işliyorum alttan alttan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…