- 5 Kasım 2015
- 2.178
- 2.610
- 53
- 39
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.161
Hahahanapcan yavrum ya zamanla yontuldu yontulacakta o ışık var ben işliyorum alttan alttan
Ha değil yavrum eminimİnşallah böyle devam eder canım.
Üzülme ama bence o gaz. Çünkü bebek küçük ancak derinden hissediliyo dışardan anlaşılmıyo şuan
Ben bir süre çok aktif olamıcam canım ama tabi ki nasıl isterseniz öyle yapalım. Bence haftalık olarak sınırlamamak lazım soruları. İsteyen istediği an sorsun seve seve cevap veririz.Ben işe devam yine okurum severek okuyorum yazılarınızı canlarım arada böyle her hafta bir arkadaş haftanın sorusu diye sorsa çok güzel olurmatsiyahoje te katılırsa bu düşünceme ben sohbeti çok seviyorum :)
kizlar bu arada cok komik, ibrahim bey'in kendi muayenehanesinden randevu aldim simdi, 325 tl dediler.
O da değişti ben de değiştim ortam değişti koşullar değişti. Sonuç olarak zamanla herkes değişti orta yolda buluştuk
Ben bir süre çok aktif olamıcam canım ama tabi ki nasıl isterseniz öyle yapalım. Bence haftalık olarak sınırlamamak lazım soruları. İsteyen istediği an sorsun seve seve cevap veririz.
Canm cok gecmis olsun bende dekolman yasadim daha onceki gebeligimde sen ne zaman yasadin birz anlatirmisin nasil bi surecden gectin
Ayyy kızlar heyecandan randevuya 1 saat önce gelmişim beklemek ne zor teyzem gelicek yanıma şimdi açlıktan ölmüşüm haberl yok oturdum tost yiyorum bi yandanda okuyorum benim eşim niye kıskanç değil ya bak buna takıcam şimdibiz 7 sene çıktık 1,5 sene nişanlı 3,5 yıldır evliyiz 12 sene olmuş toplam yuhhh kıskanmaz tabi
Canım kurs ders sınav tez iş güç vs derken yoğunum bu ara. Çok şükür kötü bişey yok biraz yoğunluğum var sadece.Tombikçim hayırdır? sıkıntı yok değil mi?
Ayyy kızlar heyecandan randevuya 1 saat önce gelmişim beklemek ne zor teyzem gelicek yanıma şimdi açlıktan ölmüşüm haberl yok oturdum tost yiyorum bi yandanda okuyorum benim eşim niye kıskanç değil ya bak buna takıcam şimdibiz 7 sene çıktık 1,5 sene nişanlı 3,5 yıldır evliyiz 12 sene olmuş toplam yuhhh kıskanmaz tabi
Kendine dikkat et kolay gelsin başarılar çok öptüm aktif baybCanım kurs ders sınav tez iş güç vs derken yoğunum bu ara. Çok şükür kötü bişey yok biraz yoğunluğum var sadece.
Canım kurs ders sınav tez iş güç vs derken yoğunum bu ara. Çok şükür kötü bişey yok biraz yoğunluğum var sadece.
canım annemler bir saat mesafedeler ilçedeler ama babam rahatsız onu tek bırakamıyor gel desem her an gelir ama babamın sağlık problemi var kıyamam hafta sonları yemek yapıyor getiriyor sağolsun iki gün kalıyor tekrar dönüyor görümcem 1 aydır burada daha 1 kere gelmedi işte yarın bunlar evlense insanlık bekleyecekler ve bende sonuna kadar yaparım herşeylerini salağım çünkü.
Canım iyi yapmışsın araştır; ben de medicanaya gidiyorum 450 TL dedi. Başka bir yerde 250tl'ye buldum ona gideceğim.
@gvn1907semurcan Anlatayım da gülün; Benim eşim hiçbirşeye karışmaz ne kıyafetime, ne görüştüğüm insanlara vs ki işim lojistik yani hep erkeklerle muhattap oluyorum... Neyse 1 aydır evde doğum fotoğrafçısı muhabbeti var ona inanılmaz karşı; önce özenti dedi sonra ne gerek var çocuğu doğumhanede kanlı kanlı çekmeye dedi hep bir bahane buldu vs. Neyse dün akşam yine ig da doğum fotolarını, videolarını gösteriyorum alışsın diye bir anda aaa fotoğrafçı kadın mı dedi ? Niye sordun ki dedim? Ya ne bileyim hep erkek olur ya ben sandım ki seninle doğumhaneye girecek; heryerini görecek diye rahatsız olmuştum dedi
kuzum corba icmeyi dene. corba cok rahatlatiyor.semurcan Ohh ye tostlari afet olsun kuzuna yarasin.benkm iki gündür sabah kusmalari var yine ve midem aşırı yanıo gaviscon aldım inşallah iyi gelir hiç bisi yemek istemiorum yakıo midemi doye korkudan
aynen özelden yaz canim bnm 24 haftalikdi kaybettimMerhaba canım istersen özelden yazayım burada kızlar etkilenmesin bebeğin hayatta mi ben 39.haftada yaşadım bu arada
Canım iyi yapmışsın araştır; ben de medicanaya gidiyorum 450 TL dedi. Başka bir yerde 250tl'ye buldum ona gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?