2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hahaha napcan yavrum ya zamanla yontuldu yontulacakta o ışık var ben işliyorum alttan alttan

@gvn1907 semurcan Anlatayım da gülün; Benim eşim hiçbirşeye karışmaz ne kıyafetime, ne görüştüğüm insanlara vs ki işim lojistik yani hep erkeklerle muhattap oluyorum... Neyse 1 aydır evde doğum fotoğrafçısı muhabbeti var ona inanılmaz karşı; önce özenti dedi sonra ne gerek var çocuğu doğumhanede kanlı kanlı çekmeye dedi hep bir bahane buldu vs. Neyse dün akşam yine ig da doğum fotolarını, videolarını gösteriyorum alışsın diye bir anda aaa fotoğrafçı kadın mı dedi ? Niye sordun ki dedim? Ya ne bileyim hep erkek olur ya ben sandım ki seninle doğumhaneye girecek; heryerini görecek diye rahatsız olmuştum dedi

İnşallah böyle devam eder canım.
Üzülme ama bence o gaz. Çünkü bebek küçük ancak derinden hissediliyo dışardan anlaşılmıyo şuan
Ha değil yavrum eminim
Elimi koyup hafif bastırdığım Zaman hissettim attığını

Ama değilse de böyle hissetmek bile çok güzel Rabb im cümlemize nasip eylesin inşaallah

Ben bir süre çok aktif olamıcam canım ama tabi ki nasıl isterseniz öyle yapalım. Bence haftalık olarak sınırlamamak lazım soruları. İsteyen istediği an sorsun seve seve cevap veririz.

Ayyy kızlar heyecandan randevuya 1 saat önce gelmişim beklemek ne zor teyzem gelicek yanıma şimdi açlıktan ölmüşüm haberl yok oturdum tost yiyorum bi yandanda okuyorum benim eşim niye kıskanç değil ya bak buna takıcam şimdi biz 7 sene çıktık 1,5 sene nişanlı 3,5 yıldır evliyiz 12 sene olmuş toplam yuhhh kıskanmaz tabi

Ben bir süre çok aktif olamıcam canım ama tabi ki nasıl isterseniz öyle yapalım. Bence haftalık olarak sınırlamamak lazım soruları. İsteyen istediği an sorsun seve seve cevap veririz.

Tombikçim hayırdır? sıkıntı yok değil mi?

Canm cok gecmis olsun bende dekolman yasadim daha onceki gebeligimde sen ne zaman yasadin birz anlatirmisin nasil bi surecden gectin

Merhaba canım istersen özelden yazayım burada kızlar etkilenmesin bebeğin hayatta mi ben 39.haftada yaşadım bu arada

HHAHHA aynen, biz de öyleyiz canım 5 sene sevgiliydik ama ikili ilişkilerden çok bizimkisi hayat mücadelesi ile geçti; o 5 sene içinde tayini nereye çıksa orada iş bulup ben de taşındım. O yüzden hiç kıskanma, Allah korusun aldatma vs gibi sorunlarla uğraşmadık vaktimizde olmadı :)

Benim eşimde pek kıskanç değildir ki

Ne telimi karıştırır ne onunla niye konuştun der ne de başka şey
Ki hiç Bi erkek arkadaşım yok görüştüğüm iş yerindekiler hariç

Ada'm full güveniyor sanırım be de kişiliği bu

Ben kıskancım mesela

Bizim de 7,5 yıl oldu ama elim baştan beri BÖyle

Allah sana sağlık sıhhat versin inş. Boşver sen yine yap iyiliğini balık bilmezse Halik bilir demişler. Hep bu dünyaya değil ya yaptıklarımız

semurcan Ohh ye tostlari afet olsun kuzuna yarasin.benkm iki gündür sabah kusmalari var yine ve midem aşırı yanıo gaviscon aldım inşallah iyi gelir hiç bisi yemek istemiorum yakıo midemi doye korkudan

ahahahaha

bizim ailede hastane odasi susleme, oncesinde baby shozer ve dogum fotocusu kulturu var. esimin ailesinde yok. o kendi cevresinde hic gormemis; yani garip degil mi semur gormemis gibi diyodu, simdi diyo ben karismiyorum ne halin varsa gor

isin eglencesi bir yana; fotocu erkekmis vs gibi takintilari hic yok, onun tek derdi insanlara gosteris gibi gelecek seyler yapilmamasi.

semurcan Ohh ye tostlari afet olsun kuzuna yarasin.benkm iki gündür sabah kusmalari var yine ve midem aşırı yanıo gaviscon aldım inşallah iyi gelir hiç bisi yemek istemiorum yakıo midemi doye korkudan
kuzum corba icmeyi dene. corba cok rahatlatiyor.

dikakt et, stres yapma; bende de ogurtu cok oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…