2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
benim de ozel sigortam var; 590'dan 570e iniyormus allians indiriminiz ile dediler.
Canım biz tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştık hamile kaldıktan sonra. Muayene+Tahliller+Doğum bunların dışında çıkan şeyler içinde %50 indirimi var. O yüzden sanki misam da yaptırmıştı diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam...

benim yatarak ve ayakta limitsiz Allianz sigortam var ancak gebelik policem yoktu. bu sebeple jinekolojik muayenelerim ve dogum icin 50% indirim oluyor ama ona ragmen 20 tl fark verdi kiz fiyat icin :)))

Selam kızlar biraz önce uyandım çünkü gece uyumadım dişim çok ağrıyor birazdan hastaneye gitcm hepinizi öpüyorum küçük kuzularınızı da Eylül ün de selamı var

1cicek3bocek canım biz eşimle 3 yıl birliteydik zaten o zamanda d.bakırda okuyordum diğer ünimi :) o bana çok güveniyordu çünkü benim hareketlerime dikakt ettiğimi biliyordu ki ben sınıftan bi çocukla sırf masama izinsiz oturdugu için kavga etmiş insandım :) erkeklerin laubaliliğini sevmiyorum öküz olmayacak izin almadan benim masama oturmayacak :) yani eşimde benim bu hallerimi bildiği için güven tamdı karışmazdı e benim akşam gezmelerimde yoktu çünkü akşam dışarı çıkmaktan hep korkmuşumdur :)
evlendim geldim hala okul okuyorum :) 2 haftalık evliydim bu okula başladım :) burda da hepsi kardeşim gibi benden küçükler zaten eşim olmadan bi yere çok nadir gidiyorum samimi oldugum bi kız arkadaşım var bi tek onun evine giderim o da öğrenci evi zaten :) geriye kalan zamanım eşimle ya da ailesiyle ya da kendi ailemle geçtiği için kıskanacak bi şey yok ama dediğine göre bebişi kıskanacak :)) diyo sen o dogunca beni ihmal edeceksin :)

Ayy bende bugün pompa almak istiyorummm sezeryan olma ihtimalim var ,hangi marka almak daha makul ve mantıklı kizlar

Biz işin içinden çıkamadık Acaba anneler gününde falan yine indirime girermi?

kizlar bence bekleyin yani daha onumuzde 20-22 hafta var; hem daha detayli inceler, hem de belki indirime denk gelirsiniz?

benim yatarak ve ayakta limitsiz Allianz sigortam var ancak gebelik policem yoktu. bu sebeple jinekolojik muayenelerim ve dogum icin 50% indirim oluyor ama ona ragmen 20 tl fark verdi kiz fiyat icin :)))
Canım işte demekki sigortadan sigortaya, hastaneden hastaneye değişiyor. Neyse bebişlerimiz iyi olsun da onlar için elimizden ne gelirse yapacağız. Bu arada oğluşun ameliyat olcaktı yanlış hatırlamıyorsam. Şimdiden acil şifalar diliyorum çabuk atlatıyorlar çocuklar. Benim oğlum 2 kez geniz eti ameliyatı oldu çok şükür artık iyi...

Ben kayınvalidemi görmediğim için hani bilemiyorum aslında bana da böyle davranır mı davranmaz mı Bir daha bir araya gelirsek sorayım dur

Manuel ya da elektrikli konusundaki düşünceni de öğrenebilir miyim ? :))

Ahahaha ay o da bi alem ya demek ki içinde bir kıskanç erkek yatıyormuş :)arada iyidir bayıltmadığı sürece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…