- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.181
benim de ozel sigortam var; 590'dan 570e iniyormus allians indiriminiz ile dediler.@misam canım senin sigortan yok muydu? Ben sordum hastaneye sigortam olduğu için %50 indirim yapıyorlar 125 TL dediler. Bir araştır istersen.
Canım biz tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştık hamile kaldıktan sonra. Muayene+Tahliller+Doğum bunların dışında çıkan şeyler içinde %50 indirimi var. O yüzden sanki misam da yaptırmıştı diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam...benim de ozel sigortam var; 590'dan 570e iniyormus allians indiriminiz ile dediler.
Canım biz tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştık hamile kaldıktan sonra. Muayene+Tahliller+Doğum bunların dışında çıkan şeyler içinde %50 indirimi var. O yüzden sanki misam da yaptırmıştı diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam...
gecmis olsun, sifa olsun tez vakitteSelam kızlar biraz önce uyandım çünkü gece uyumadım dişim çok ağrıyor birazdan hastaneye gitcm hepinizi öpüyorum küçük kuzularınızı da Eylül ün de selamı var
Ayy bende bugün pompa almak istiyorummm sezeryan olma ihtimalim var ,hangi marka almak daha makul ve mantıklı kizlarEki Görüntüle 1770570 @misam ,tulaykavas , semurcan medela ile ilgili ürün açıklaması caydırıcı gibi
Biz işin içinden çıkamadıkAyy bende bugün pompa almak istiyorummm sezeryan olma ihtimalim var ,hangi marka almak daha makul ve mantıklı kizlar
Ayy bende bugün pompa almak istiyorummm sezeryan olma ihtimalim var ,hangi marka almak daha makul ve mantıklı kizlar
Biz işin içinden çıkamadıkAcaba anneler gününde falan yine indirime girermi?
Canım işte demekki sigortadan sigortaya, hastaneden hastaneye değişiyor. Neyse bebişlerimiz iyi olsun da onlar için elimizden ne gelirse yapacağız. Bu arada oğluşun ameliyat olcaktı yanlış hatırlamıyorsam. Şimdiden acil şifalar diliyorum çabuk atlatıyorlar çocuklar. Benim oğlum 2 kez geniz eti ameliyatı oldu çok şükür artık iyi...benim yatarak ve ayakta limitsiz Allianz sigortam var ancak gebelik policem yoktu. bu sebeple jinekolojik muayenelerim ve dogum icin 50% indirim oluyor ama ona ragmen 20 tl fark verdi kiz fiyat icin :)))
Ben medela diyorum canım. Kullandım çokda memnundum.Ayy bende bugün pompa almak istiyorummm sezeryan olma ihtimalim var ,hangi marka almak daha makul ve mantıklı kizlar
Bana söyle ilk :)
Aaaaa lütfen her kayınvalide bir değil... Bazılarına kötüsü denk gelmiş o kadar... Benim kayınvalidemden de Allah razı olsun bir araya geldik mi beni yerimden kaldırmaz. Ben kalkarım tabi ki durmam da herşeyine yardım ederim. Ama kötü olduğumda da herşeyimi yapar Allah razı olsun.
benim ablamda medela kullandı memnundu ikizlerine süt yeiştiriyordu onunla :) sonra yengeme verdi o da ikzielrine süt yetiştirdi :)Ben medela diyorum canım. Kullandım çokda memnundum.
Haklısın Can'ım öyle yapıcam, kafam çok karıştı zaten...kizlar bence bekleyin yani daha onumuzde 20-22 hafta var; hem daha detayli inceler, hem de belki indirime denk gelirsiniz?
Bencede sadece çalışanlara özgü birşey değil almalısınız. Ben oğlumda medella kullandım ve çok memnundum ama ablamdan almıştım geri verdim. Şimdi alayım diyorum ama marka konusunda medella ilk sırda tabiki, Lansinoh duydum iyimidir bilmiyorum. Bir araştır bakalım canım. Bende faydalanayım fikirlerden...
Yani mantığı yok doğruyok liv ayni doktor icin 600 dedi. hayir ayni doktor ise niye fark odeyeyim :)))
Ahahaha1cicek3bocek semurcan Anlatayım da gülün; Benim eşim hiçbirşeye karışmaz ne kıyafetime, ne görüştüğüm insanlara vs ki işim lojistik yani hep erkeklerle muhattap oluyorum... Neyse 1 aydır evde doğum fotoğrafçısı muhabbeti var ona inanılmaz karşı; önce özenti dedi sonra ne gerek var çocuğu doğumhanede kanlı kanlı çekmeye dedi hep bir bahane buldu vs. Neyse dün akşam yine ig da doğum fotolarını, videolarını gösteriyorum alışsın diye bir anda aaa fotoğrafçı kadın mı dedi ? Niye sordun ki dedim? Ya ne bileyim hep erkek olur ya ben sandım ki seninle doğumhaneye girecek; heryerini görecek diye rahatsız olmuştum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?