2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
cok tesekkur ederim :)))

oyleymis, insallah ikinci keze gerek kalmaz bizde de.

Ben bir süre çok aktif olamıcam canım ama tabi ki nasıl isterseniz öyle yapalım. Bence haftalık olarak sınırlamamak lazım soruları. İsteyen istediği an sorsun seve seve cevap veririz.
Topiğimizin aktifliği açısından iyi olur diye düşündüm :) keyifli de oluyor gülüyoruz arada

Şekerparelerim arada hayata dair sorular soralım genel olarak ev iş çocuklar aileler keyifli bir sohbet ortamı olur en azından hadi inşallah güzel sonuçlar alırız

Hahaha ne güzel işte ne istiyorsun Allah tan baymasın daha hayırlı şimdi gider evde kavga edermişsin

Manuel ya da elektrikli konusundaki düşünceni de öğrenebilir miyim ? :))
Manuel kullanmadım bilmiyorum ama elektrikli büyük kolaylık. Hele ki çalışan bir anneysen. Çok hızlı ve pratik. O yüzden daha öncede dediğim gibi emiş gücü iyi olmalı. İyi çekmezse saatlerce onu beklemek zulüm olur herhalde. Ama evde olanlar için manuel olabilir bilemiyorum.

Emiş gücü falan korktum ben, acıtıyor mu sağarken ?

Ben mi sağacağım yoksa beni sağacaklar mı ahaha tek başıma yapabilirim di mi ?
elektrikli makinayi ben takiyordum fise, yastik ile de biberonu sabitliyordum; o sagiyordu ben tez yaziyodum :)))

ama manuel oyle degil el ile pompa yapman gerek hem cok yorucu hem de sutu benim gibi az gelen annelerde yeteri kadar sagma yapamiyor. eletrikli sutu de arttiriyor ceke ceke.

bu arada kesinlikle sagarken vita malt iciyoruz.

L Light Of God tatlımben ddün gece ilk defa hissettim oda iki kez saniyleik pitlatdi daha tik yok. Çoğunlukta uyuyorlar telaşetme ccanım herşeyyolunda ddır insalh
Ay inşallah canım 20.haftadan itibaren düzenli hissetmemiz gerekiyor diye biliyorum iki gün önce filan çok güzeldi sürekli hissediyodum dünden beri yokuyuyo mu napıyo:))Uyandığında bari pıtpıtlasa bücür

Bebiş daha çok bağlar sizi merak etme tabi snn ilgin ister istemez azalacak ne yazık ki oluyor bazen tam keyif yapacaksınız kocanla ya film izleyeceksiniz ya biraz birbirinize sarılıp uzanmak tam o zamanlarda uyanıyo sıpalar :)e tabi biz anneler hemen sarıp sarmalıyoruz bebişlerimizi :) o yüzden kocişler biraz mağdur oluyor :) ama tatlı şeyler bunlar bakarsın sen kıskanırsın ondan kızın olursa babasına duskun olur bide Allah mutluluğunuzu daim etsin balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…