- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.201
cok tesekkur ederim :)))Canım işte demekki sigortadan sigortaya, hastaneden hastaneye değişiyor. Neyse bebişlerimiz iyi olsun da onlar için elimizden ne gelirse yapacağız. Bu arada oğluşun ameliyat olcaktı yanlış hatırlamıyorsam. Şimdiden acil şifalar diliyorum çabuk atlatıyorlar çocuklar. Benim oğlum 2 kez geniz eti ameliyatı oldu çok şükür artık iyi...
kesinlikle elektrikli. ben ilk manuel almistim hastaneye giderken, bir kere kullanamadan - cekemedi sut - hemen gidip elektrikli aldik, oburu de cope gitmisti.Manuel ya da elektrikli konusundaki düşünceni de öğrenebilir miyim ? :))
Topiğimizin aktifliği açısından iyi olur diye düşündüm :) keyifli de oluyor gülüyoruz aradaBen bir süre çok aktif olamıcam canım ama tabi ki nasıl isterseniz öyle yapalım. Bence haftalık olarak sınırlamamak lazım soruları. İsteyen istediği an sorsun seve seve cevap veririz.
Sağolasin canım bende öyle yapcam artıkkizlar bence bekleyin yani daha onumuzde 20-22 hafta var; hem daha detayli inceler, hem de belki indirime denk gelirsiniz?
Ben bir süre çok aktif olamıcam canım ama tabi ki nasıl isterseniz öyle yapalım. Bence haftalık olarak sınırlamamak lazım soruları. İsteyen istediği an sorsun seve seve cevap veririz.
Ahahahaay o da bi alem ya demek ki içinde bir kıskanç erkek yatıyormuş :)arada iyidir bayıltmadığı sürece
HahahaAyyy kızlar heyecandan randevuya 1 saat önce gelmişim beklemek ne zor teyzem gelicek yanıma şimdi açlıktan ölmüşüm haberl yok oturdum tost yiyorum bi yandanda okuyorum benim eşim niye kıskanç değil ya bak buna takıcam şimdibiz 7 sene çıktık 1,5 sene nişanlı 3,5 yıldır evliyiz 12 sene olmuş toplam yuhhh kıskanmaz tabi
Fikrin için sağol canım benimBen medela diyorum canım. Kullandım çokda memnundum.
Manuel kullanmadım bilmiyorum ama elektrikli büyük kolaylık. Hele ki çalışan bir anneysen. Çok hızlı ve pratik. O yüzden daha öncede dediğim gibi emiş gücü iyi olmalı. İyi çekmezse saatlerce onu beklemek zulüm olur herhalde. Ama evde olanlar için manuel olabilir bilemiyorum.Manuel ya da elektrikli konusundaki düşünceni de öğrenebilir miyim ? :))
kesinlikle elektrikli. ben ilk manuel almistim hastaneye giderken, bir kere kullanamadan - cekemedi sut - hemen gidip elektrikli aldik, oburu de cope gitmisti.
Manuel kullanmadım bilmiyorum ama elektrikli büyük kolaylık. Hele ki çalışan bir anneysen. Çok hızlı ve pratik. O yüzden daha öncede dediğim gibi emiş gücü iyi olmalı. İyi çekmezse saatlerce onu beklemek zulüm olur herhalde. Ama evde olanlar için manuel olabilir bilemiyorum.
elektrikli makinayi ben takiyordum fise, yastik ile de biberonu sabitliyordum; o sagiyordu ben tez yaziyodum :)))Ben mi sağacağım yoksa beni sağacaklar mıahaha tek başıma yapabilirim di mi ?
Ay inşallah canım 20.haftadan itibaren düzenli hissetmemiz gerekiyor diye biliyorum iki gün önce filan çok güzeldi sürekli hissediyodum dünden beri yokL Light Of God tatlımben ddün gece ilk defa hissettim oda iki kez saniyleik pitlatdi daha tik yok. Çoğunlukta uyuyorlar telaşetme ccanım herşeyyolunda ddır insalh
Bebiş daha çok bağlar sizi merak etme tabi snn ilgin ister istemez azalacak ne yazık ki oluyor bazen tam keyif yapacaksınız kocanla ya film izleyeceksiniz ya biraz birbirinize sarılıp uzanmak tam o zamanlarda uyanıyo sıpalar :)e tabi biz anneler hemen sarıp sarmalıyoruz bebişlerimizi :) o yüzden kocişler biraz mağdur oluyor :) ama tatlı şeyler bunlar bakarsın sen kıskanırsın ondan kızın olursa babasına duskun olur bide1cicek3bocek canım biz eşimle 3 yıl birliteydik zaten o zamanda d.bakırda okuyordum diğer ünimi :) o bana çok güveniyordu çünkü benim hareketlerime dikakt ettiğimi biliyordu ki ben sınıftan bi çocukla sırf masama izinsiz oturdugu için kavga etmiş insandım :) erkeklerin laubaliliğini sevmiyorum öküz olmayacak izin almadan benim masama oturmayacak :) yani eşimde benim bu hallerimi bildiği için güven tamdı karışmazdı e benim akşam gezmelerimde yoktu çünkü akşam dışarı çıkmaktan hep korkmuşumdur :)
evlendim geldim hala okul okuyorum :) 2 haftalık evliydim bu okula başladım :) burda da hepsi kardeşim gibi benden küçükler zaten eşim olmadan bi yere çok nadir gidiyorum samimi oldugum bi kız arkadaşım var bi tek onun evine giderim o da öğrenci evi zaten :) geriye kalan zamanım eşimle ya da ailesiyle ya da kendi ailemle geçtiği için kıskanacak bi şey yok ama dediğine göre bebişi kıskanacak :)) diyo sen o dogunca beni ihmal edeceksin :)
Kimse bana neden cvp vermiyo
Valla ben yoğurt yiyorum seviyo sanırım geceleri sıra üstü yatyrm yedikten sonra hiç durmuyo kıpırtısı ben ce sende dene tam sakin olmadığından ben öyle hissediyrm bi yat istersen şimdi müsaitsenKimse bana neden cvp vermiyo
kuzum ne zaman yazdin, gormedim hic?Kimse bana neden cvp vermiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?