2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ya bebişlerinizin hareketi be durumda kızlar benim tembel dünden beri beni merakta bıraktı
En son 5 gün olmuştur oynayalı enerji patlaması yaşıyorum bazen yediklerim ile ama o yatmakta toto büyütmekte valla çok miskin bnm bebeğim erkek değil kesin kokma cnm düzenli olmuyor zaten yavaş yavaş düzene girecek mrk etme

Ya bebişlerinizin hareketi be durumda kızlar benim tembel dünden beri beni merakta bıraktı
En son 5 gün olmuştur oynayalı enerji patlaması yaşıyorum bazen yediklerim ile ama o yatmakta toto büyütmekte valla çok miskin bnm bebeğim erkek değil kesin kokma cnm düzenli olmuyor zaten yavaş yavaş düzene girecek mrk etme

Bu fikrini çok beğendim canim :) herkesin yaşadıkları deneyimlerini takip etmek çok keyifli oluyor. Normalde sayfalar birikince okuyamiyorum ama senin sorunu görunce canim ccikti okuyana kadar

1cicek3bocek canim bende paylasayim :)
Benim eşimin kıskançlıği çok yok. Yapı itibariyle açık kıyafetler,dikkat çekici makyajlar,mini etekler benim hayatımda yoktur. O sebeple onun kiskanacagi tek alan, bi ortamda yabancı bi adamin benimle muhabbet etme çabalarıdir. İstediğim zaman istediğim yere gitme konusunda hiç sıkıntı çıkmaz. Ama erkek akrabamın olduğu bir yerde yatılı kalmamı istemez. Ben aksine onun kadin iş arkadaşıyla karşılık sigara içerek muhabbet edeceği ortamı gorursem dellenirim :) şakalaştigini gorursem fururum ulaa

Imkanı yok onsuz bi yere gidemem gezerken sürekli kim baktı modunda bide oyle birine denk gelirse bi süre konusmaz siniri gecer öyle konusur.yalnız degilsin :)

@aryadeniz canım ben aksamlari yatınca hissediorum ama Gündüzleri hep ayaktayim ayakta hissedilmio henüz.ewde yat kendin i dinle akşam yemekten sonra hareketleniplar ve biz her hareketlerini hissetmiyoruz çünkü daha çok güçlü deliler daha büyüdükçe sertlesicek hareketleri.ben 13 haftalikken doktorda ultrasonda bakio o kadar hareketliydi ama ben hiç hissetmedim açıkçası.ki 12 haftalik algolamistim hareketleri o yüzden takma kafan a keyfi yerinde dir deniz beyefendi nin

1cicek3bocek

gvn kuzum simdi gordum sorunu.

biz cok uzun zaman ayri ulkelerde kaldik, bu sure zarfinda ben gorevimin basindaydim, yeri geldi 24 saat kaldigim da oldu gazete binasinda. hicbir zaman sikinti olmadi.

giyimime de hicbir zaman karismaz, taytimi sevmez ama nefretini platonik yasiyor bu konuda

ote yandan spor salonunda ben ozel hoca ile calisiyordum buraya tasinana dek, hocam erkek idi. onda da hic sikinti olmadi.

benimki sevmiyor mu acaba bak simdi beni

Benim minnak pipisini gösterdi teyzesi. Sizin kıza talip olmak isteriz babaları da uygun görürse

kızlar az önce karnımda çok değişik bi şi oldu bi şey vurdu gibi gaz değil eminiiiiim :) sanki böyle sıçradı çarptı gibiii sonra bi şi kaydı sanki içimde çok garipti hissedenler böyle mi hissediyo?

Evde hepimiz enn güzeliz :))) 3.dedin kız dedin ama ben insanbul dedigin icin hayirli olsun demedim neyse belli olmaz belki prenses haberi alirz bi kac yil sonra :)
Yaa sen bana gıcık olmak için bahane mi ariyosun bacım hayırlı olsun dememiş bide kizima ama ruyana girmişim ya o bana yeter

Ben ona çok bağlıyim şükür o da bana bağlı yani birbirimizden ayrı biyere gitmek gelmiyo pek içimizden mesela besiktasli eşim maça gitmek istiyo ama bebeğimiz olup biraz büyüyünce birlikte gideriz diyo :) Rabbim hepimizin esleriyle muhabbetini artırsin :) ben de her şeyi eşime yazıyorum akşam alsın diye ben çok üşengeç im ya market apartmanın altında bi de oraya bile inmeye useniyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla ben yoğurt yiyorum seviyo sanırım geceleri sıra üstü yatyrm yedikten sonra hiç durmuyo kıpırtısı ben ce sende dene tam sakin olmadığından ben öyle hissediyrm bi yat istersen şimdi müsaitsen
Sağ tarafıma yatınca pıtpıtlıyo evet rahatsız oluyo sanırım:)))ama şimdi yatamam çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…