- 17 Kasım 2015
- 1.780
- 2.181
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.221
Ay inşallah canım 20.haftadan itibaren düzenli hissetmemiz gerekiyor diye biliyorum iki gün önce filan çok güzeldi sürekli hissediyodum dünden beri yokuyuyo mu napıyo:))Uyandığında bari pıtpıtlasa bücür
En son 5 gün olmuştur oynayalıYa bebişlerinizin hareketi be durumda kızlar benim tembel dünden beri beni merakta bıraktı
Bizimki de dün çok hareketliydi. Bugün annesi gibi tembellik yapiyor heralde diyE ses etmiyorum bendeYa bebişlerinizin hareketi be durumda kızlar benim tembel dünden beri beni merakta bıraktı
En son 5 gün olmuştur oynayalıYa bebişlerinizin hareketi be durumda kızlar benim tembel dünden beri beni merakta bıraktı
Bu fikrini çok beğendim canim :) herkesin yaşadıkları deneyimlerini takip etmek çok keyifli oluyor. Normalde sayfalar birikince okuyamiyorum ama senin sorunu görunce canim ccikti okuyana kadarTopiğimizin aktifliği açısından iyi olur diye düşündüm :) keyifli de oluyor gülüyoruz arada
Şekerparelerim arada hayata dair sorular soralım genel olarak ev iş çocuklar aileler keyifli bir sohbet ortamı olur en azından hadi inşallah güzel sonuçlar alırız
Imkanı yok onsuz bi yere gidemem gezerken sürekli kim baktı modunda bide oyle birine denk gelirse bi süre konusmaz siniri gecer öyle konusur.yalnız degilsin :)Bugün sizlere bir soru içinden gelen herkes cevaplarsa sevinirim ben birçoğunuzu yaşantınızı kocişlerinizle olan hal ve hareketlerinizi çok merak ediyorum
Sıra soruda: Birçoğumuz 2. Veya 3. Kez anne oluyor bir o kdrda ilk bebişi olanlar var çalışan ev hanımı olanda var. Eşleriniz size karşı kıskanç mı hala uçan kuştan kıskanır mı bnm eşim mesela flört döneminde aşırı idi dışarıda gözü benden çok başkalarındaydı acaba biri bana bakıyor mu diye şimdilerde yendik tabi biraz. Bir diğer konuda uzak mesafeli yerlere yollamıyor kendi semtinde akşama kdr gezsek oğlumla sorun etmez ama otobüse binip bi avm gitsem musade etmez değişik Bi adam bende aslında onsuz gitmem belkide onunla zaman geçirmek hoşuma gidiyor. Sizler de durum nedir rahatmıdır eşleriniz yoksa daha korumacı mıdır ?
Annesi var onun sana bana bakar mi yaffNereye ya sensiz olmazBuradan @batideniz e de sesleniyorum yok ne zamandır ya da denk gelmiyorum
Benim minnak pipisini gösterdi teyzesi. Sizin kıza talip olmak isteriz babaları da uygun görürseinsanbuL canım cevabın için tesekkur ederim ayrıca sanada geçmiş olsun kan basıncı arttığı için Dr. normal diyor kahveyi hiç denemedim yarın ilk isim kahve içmek olucak tatlım insalhh senin minnakinda kendisini gösterir annesine
Yarenin ne demek oldugunu biliyorum canim da, Kur-an ı Kerim'de geçip geçmediği hakkında bilgim yok demek istemiştimyaren dost - arkadas demek.
Ben sürekli ayaküstüyümBizimki de dün çok hareketliydi. Bugün annesi gibi tembellik yapiyor heralde diyE ses etmiyorum bendemerak etme canim bazen hissedemiyoruz ayak ustundeyken felan.
Yaa sen bana gıcık olmak için bahane mi ariyosun bacımEvde hepimiz enn güzeliz :))) 3.dedin kız dedin ama ben insanbul dedigin icin hayirli olsun demedimneyse belli olmaz belki prenses haberi alirz bi kac yil sonra :)
Ne uykucu çıktı yaa kime çektiyse:))))Rahat ol yaa uyuyodur sıpa
İşte saatte iki kere hissedilir 20.haftada diye okumuştum bi yerde ondan Telaş yaptımkuzum ne zaman yazdin, gormedim hic?
tekme olayi mi?
benim ki bu hafta hareketlenmeye basladi ama oyle her an vs degil.
Ben ona çok bağlıyim şükür o da bana bağlı yani birbirimizden ayrı biyere gitmek gelmiyo pek içimizden mesela besiktasli eşim maça gitmek istiyo ama bebeğimiz olup biraz büyüyünce birlikte gideriz diyo :) Rabbim hepimizin esleriyle muhabbetini artırsin :) ben de her şeyi eşime yazıyorum akşam alsın diye ben çok üşengeç im yaBuna şiddetle katılıyorum bak yeni evliydim bilmediğim bir semte gelin oldum iyi bir yer aslında elit kesim hep. Evimin yan tarafı market eşim izin vermezdi çok zorda kalıp inerdim tel açık kalırdı düşünsene ne kötü bir durum yani. O alır getirirdi 40 kere şu lazım desem alır gelirdi ben çok üstüne gitmedim sabrettim oğlum doğdu şimdi o dereden çok sular aktı gitti o diyor şimdide al gidin gezin burger e gidin bilmem nereye gidin falan yani sabrın sonu selamettir bnm adam çok değişti uzak yerlere yollamasıda zaman alacak çocuklar biraz daha büyüsün oda olacak ben sabırlıyım zaten 2 çocukla uzağa gidecek cesaretim yok ta o yüzden bu konuda çok katılıyorum bazen kadınlar da inat edip o boyuta getirebiliyor
Sağ tarafıma yatınca pıtpıtlıyo evet rahatsız oluyo sanırım:)))ama şimdi yatamam çalışıyorumValla ben yoğurt yiyorum seviyo sanırım geceleri sıra üstü yatyrm yedikten sonra hiç durmuyo kıpırtısı ben ce sende dene tam sakin olmadığından ben öyle hissediyrm bi yat istersen şimdi müsaitsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?