2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ben sürekli ayaküstüyüm bi Dr un sitesinde okumuştum 20.haftadan itibaren saatte 2kez hissedilir yazıyodu Telaş yaptım
Oğluma hamileyken de ben hep öyle yazıları okumuştum ama ben hiç o kadar sık hissetmiyordum. Benimki gece olunca kuduruyordu. Merak etme canim öyle yazsa bile her bebek aynı değil. Seninki de sakin kalmayı seviyor belki çok memnun yumuşak yerinden :)

ARKADAŞLAR GERÇEKTEN ÇOK AYIP EDİYORSUNUZ ! NEDEN CEVAP VERMİYORSUNUZ L Light Of God E ??
Bana sor canım ben ilgileneceğim seninle
Hakikaten dimi ben cvp verilmeyecek kadın mıyım:))tekme diyorum canım ya dünden beri hissetmiyorum önce kıpır kıpırdı düzenli olması gerekmiyo mu 20.haftada

benimki de Tayta bi şey demez saç bandıma karışır makyaj a karışır beni guzel yapan seylerden hoslanmiyo pek demekki Tayt bana yakışmıyor

Ultrason da kıpır kıpır kaç Dr a girtiysem çok hareketli bi bebek dedi.bende mi problem var Göbek yağlarımdan dolayı mı hissedemiyorum bilemedim:)

Kuzum seninki yine iyi hissettirmiş kendini benim miskinden hala tık yok...

işte o da o keyifli anların yarıda kalacağını bildiğinden dolayı kıskanıyo ama bende ona diyorum bi bakarsın senin kucagından düşmez :) bu sefer ben sizi kıskanırım diye :) rabbim hepimizin yuvasından gülücükleri eksik etmesinnn hep tatlı güzel anlar yaşayalım :)

Canim senin su kakao yağı aldığın siteyi bi zengin edebilir miyim adı neydi ben bulamadım buradaki aktarlardan.

Sayende meşhur oldular,bence sana bedava ürünler gondermeliler :))

Adamlar birden şaşıracak kako yağına bu kadar ilgi nerden çıktı diye doa kozmetik

Hakikaten dimi ben cvp verilmeyecek kadın mıyım:))tekme diyorum canım ya dünden beri hissetmiyorum önce kıpır kıpırdı düzenli olması gerekmiyo mu 20.haftada

Ben konuşur hallederim canım sen üzme tatlı canını. Denizdi di mi? Not alıyorum en yakın zamanda konuşacağım, şimdi diğer bebeklerle konuşuyorum yoğunum bu aralar Ama sen dediğim gibi hiç merak etme o iş bende, bakalım neymiş beyefendinin derdi.

cok tesekkur ederim :)))

oyleymis, insallah ikinci keze gerek kalmaz bizde de.
İnşallah canım. Oğlum ilk ameliyatını 3,5 yaşında oldu. Kreşe başladığımız sene çok hasta oldu o yüzden de doktor genizeti ve bademciklerini aldırdı. Sonra okula başladığı yıl tekrar büyümüştü o zamanda hidrosel ve genizeti ameliyatı oldu kuzucuğum. Siz biraz daha şanslısınız oğlun büyük, büyüdükçe tekrarlama ihtimali azalıyor.

Imkanı yok onsuz bi yere gidemem gezerken sürekli kim baktı modunda bide oyle birine denk gelirse bi süre konusmaz siniri gecer öyle konusur.yalnız degilsin :)
Enişte bayağı kıskanç çıkmış şansına :) annesine geri verip tadilat yaptırabiliyor musun acaba, bi düzeltsinler de versinler

Varsa öyle bi yeteneğin bi sor bakalım pipili miymiş kukulu muymuş??bizimle neden dalga geçiyomuş ne severmiş yiyeceklerden artık benim sesimle babasının sesini duyup tanıyabiliyormuymuş?keyfi yerinde miymiş:)))kime benziyormuş:)))

Evet canim anlık bisey zaten. Hadi bakalım hızlı çıktı minnak ya :)

Üzgünüm ama tek bir soru hakkın var Hem bebişini yormak olmaz hem de ne kadar soru o kadar para

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…