- 10 Nisan 2015
- 256
- 270
- 18
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.241
ahahahaahhah beni sağacaklar mıBen mi sağacağım yoksa beni sağacaklar mıahaha tek başıma yapabilirim di mi ?
Oğluma hamileyken de ben hep öyle yazıları okumuştum ama ben hiç o kadar sık hissetmiyordum. Benimki gece olunca kuduruyordu. Merak etme canim öyle yazsa bile her bebek aynı değil. Seninki de sakin kalmayı seviyor belki çok memnun yumuşak yerinden :)Ben sürekli ayaküstüyümbi Dr un sitesinde okumuştum 20.haftadan itibaren saatte 2kez hissedilir yazıyodu Telaş yaptım
Hakikaten dimi ben cvp verilmeyecek kadın mıyım:))tekme diyorum canım ya dünden beri hissetmiyorum önce kıpır kıpırdı düzenli olması gerekmiyo mu 20.haftadaARKADAŞLAR GERÇEKTEN ÇOK AYIP EDİYORSUNUZ ! NEDEN CEVAP VERMİYORSUNUZ L Light Of God E ??
Bana sor canım ben ilgileneceğim seninle
gvnnnn ay ben parcalarim
biz 5 yil flort ettik, bu sure icinde esim yurtdisi gorevdeydi. ben basin mensubuyum gece de, gunduz de calistim. o hicbir zaman karismadi ama karissaydi da tepkim su idi;
- Beni ordunun icine girecek sekilde yetistirdi annem
simdi bizimki tayta takik ama ben de hayatim boyunca tayt uzerine uzun gomlek ve binici cizme giyen biriyim; uniformam gibi bu benim. dedim tayttan gecmem senden gecerim
Ultrason da kıpır kıpır kaç Dr a girtiysem çok hareketli bi bebek dedi.bende mi problem var Göbek yağlarımdan dolayı mı hissedemiyorum bilemedim:)Oğluma hamileyken de ben hep öyle yazıları okumuştum ama ben hiç o kadar sık hissetmiyordum. Benimki gece olunca kuduruyordu. Merak etme canim öyle yazsa bile her bebek aynı değil. Seninki de sakin kalmayı seviyor belki çok memnun yumuşak yerinden :)
Kuzum seninki yine iyi hissettirmiş kendini benim miskinden hala tık yok...Ay inşallah canım 20.haftadan itibaren düzenli hissetmemiz gerekiyor diye biliyorum iki gün önce filan çok güzeldi sürekli hissediyodum dünden beri yokuyuyo mu napıyo:))Uyandığında bari pıtpıtlasa bücür
işte o da o keyifli anların yarıda kalacağını bildiğinden dolayı kıskanıyo ama bende ona diyorum bi bakarsın senin kucagından düşmez :) bu sefer ben sizi kıskanırım diye :) rabbim hepimizin yuvasından gülücükleri eksik etmesinnn hep tatlı güzel anlar yaşayalım :)Bebiş daha çok bağlar sizi merak etme tabi snn ilgin ister istemez azalacak ne yazık ki oluyor bazen tam keyif yapacaksınız kocanla ya film izleyeceksiniz ya biraz birbirinize sarılıp uzanmak tam o zamanlarda uyanıyo sıpalar :)e tabi biz anneler hemen sarıp sarmalıyoruz bebişlerimizi :) o yüzden kocişler biraz mağdur oluyor :) ama tatlı şeyler bunlar bakarsın sen kıskanırsın ondan kızın olursa babasına duskun olur bideAllah mutluluğunuzu daim etsin balım
Canim senin su kakao yağı aldığın siteyi bi zengin edebilir miyimRahat ol yaa uyuyodur sıpa
Senin haftandayken bende de öyleydi canım merak etmeKuzum seninki yine iyi hissettirmiş kendini benim miskinden hala tık yok...
Canim senin su kakao yağı aldığın siteyi bi zengin edebilir miyimadı neydi ben bulamadım buradaki aktarlardan.
Sayende meşhur oldular,bence sana bedava ürünler gondermeliler :))
Hakikaten dimi ben cvp verilmeyecek kadın mıyım:))tekme diyorum canım ya dünden beri hissetmiyorum önce kıpır kıpırdı düzenli olması gerekmiyo mu 20.haftada
İnşallah canım. Oğlum ilk ameliyatını 3,5 yaşında oldu. Kreşe başladığımız sene çok hasta oldu o yüzden de doktor genizeti ve bademciklerini aldırdı. Sonra okula başladığı yıl tekrar büyümüştü o zamanda hidrosel ve genizeti ameliyatı oldu kuzucuğum. Siz biraz daha şanslısınız oğlun büyük, büyüdükçe tekrarlama ihtimali azalıyor.cok tesekkur ederim :)))
oyleymis, insallah ikinci keze gerek kalmaz bizde de.
Ben mi sağacağım yoksa beni sağacaklar mıahaha tek başıma yapabilirim di mi ?
Enişte bayağı kıskanç çıkmış şansına :) annesine geri verip tadilat yaptırabiliyor musun acaba, bi düzeltsinler de versinlerImkanı yok onsuz bi yere gidemem gezerken sürekli kim baktı modunda bide oyle birine denk gelirse bi süre konusmaz siniri gecer öyle konusur.yalnız degilsin :)
Adamlar birden şaşıracak kako yağına bu kadar ilgi nerden çıktı diyedoa kozmetik
Ayarı var canım ilk başta yavaş yavaş yaparsın. Alıştıkca en üst seviyede kullanırsın zaten. Ne kadar çok çekim gücü o kadar SÜTEmiş gücü falan korktum ben, acıtıyor mu sağarken ?
Varsa öyle bi yeteneğin bi sor bakalım pipili miymiş kukulu muymuş??bizimle neden dalga geçiyomuş ne severmiş yiyeceklerden artık benim sesimle babasının sesini duyup tanıyabiliyormuymuş?keyfi yerinde miymiş:)))kime benziyormuş:)))Ben konuşur hallederim canım sen üzme tatlı canını. Denizdi di mi? Not alıyorum en yakın zamanda konuşacağım, şimdi diğer bebeklerle konuşuyorum yoğunum bu aralarAma sen dediğim gibi hiç merak etme o iş bende, bakalım neymiş beyefendinin derdi.
çok güldüm... Tabi ki kendin sağacaksın....
Evet canim anlık bisey zaten. Hadi bakalım hızlı çıktı minnak ya :)kızlar az önce karnımda çok değişik bi şi oldu bi şey vurdu gibi gaz değil eminiiiiim :) sanki böyle sıçradı çarptı gibiii sonra bi şi kaydı sanki içimde çok garipti hissedenler böyle mi hissediyo?
Varsa öyle bi yeteneğin bi sor bakalım pipili miymiş kukulu muymuş??bizimle neden dalga geçiyomuş ne severmiş yiyeceklerden artık benim sesimle babasının sesini duyup tanıyabiliyormuymuş?keyfi yerinde miymiş:)))kime benziyormuş:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?