2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ultrason da kıpır kıpır kaç Dr a girtiysem çok hareketli bi bebek dedi.bende mi problem var Göbek yağlarımdan dolayı mı hissedemiyorum bilemedim:)
Ultrason da her hareketi görüyorlar canim ama bebeğin her hareketini biz hissedemiyoruz. Belki şuan içinde taklalar aşıyordur ama o bacak kol güçlenecek ki vurdum mu bize hissettirecekler yakında

O zaman en önemli soruyu sormak Lazım.sor bakalım tekme olayına ne diyo:)

Diyooor ki; ''Annem beni merak etmesin ben gayet iyi ve sağlıklıyım. Ben hareket ettim fakat kendisi o sırada hareket halinde olduğu için hissedemedi.''
Gördün mü bak merak edilecek bir şey yokmuş. Çok fazla dinleme kendini, evham yapma. Öpüyoree

KIIIIIIZZ BANA BAK ALDIĞIN YAĞLARIN YARISINI BANA GÖNDERİYORSUN ! SİPARİŞİ VERDİM, PARAYI GERİ YATIRMIŞLAR HESABIMA ÇÖNKÖ ELLERİNDE YAĞ KALMAMIŞ !!!!!!11111BİR!!!

hahahaha banane be acele eden kapar hemen bitmiş topictekiler sessiz ssessiz stok mu yaptı naptı hahaha

Annenin karnında öğrendin di mi süt sağmayı Sana da inekler öğretmiştir Hem ben tulaykavas ın engin tecrübesinden yararlanırım senin değil
Ben hiç süt sağmadım ki:) benim oğlan midesine stokladi hep :)
Ben de sorularını yanitlamam o zaman,yakında bebeği de kendimiz mi dogurcaz diye sorarsın

Ya kızlar oğlum elini yaktı fırına yemek koyacaktım teli içinde unutmuşum teli çıkardım taşa koydum tepsiyi koymak için buda gelip elini sürdü eli kızardı biraz buz tutuyorum hep ama mızırdanıyor kocada maslağa gitti napsam ne sürsem geçer hastane uzak bana merhem falan ne iyi gelir

Cok gecmis olsun.. Anestol krem acisini alir fakar cocuklarda kullaniliyor mu hic bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…