- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.261
ayyyy çok gariiiippptiiiii :):) şok oldum inşallah bi daha yapar :)Evet canim anlık bisey zaten. Hadi bakalım hızlı çıktı minnak ya :)
Ayarı var canım ilk başta yavaş yavaş yaparsın. Alıştıkca en üst seviyede kullanırsın zaten. Ne kadar çok çekim gücü o kadar SÜT
Haklısın tek başına olmaz bu defa da ineklerin bize yardım etmesi lazımYaaa gülmesene ben küçücüğümmtek başıma sağabilir miyim ki bilmiyorum daha önce hiç süt sağmadım
Haklısın tek başına olmaz bu defa da ineklerin bize yardım etmesi lazım
O zaman en önemli soruyu sormak Lazım.sor bakalım tekme olayına ne diyo:)Üzgünüm ama tek bir soru hakkın varHem bebişini yormak olmaz hem de ne kadar soru o kadar para
Ultrason da her hareketi görüyorlar canim ama bebeğin her hareketini biz hissedemiyoruz. Belki şuan içinde taklalar aşıyordur ama o bacak kol güçlenecek ki vurdum mu bize hissettirecekler yakındaUltrason da kıpır kıpır kaç Dr a girtiysem çok hareketli bi bebek dedi.bende mi problem var Göbek yağlarımdan dolayı mı hissedemiyorum bilemedim:)
Dur sen alışveriş yaparken ileti birakayim "Catmom olmasaydı siz bir hiçtiniz"diyeAdamlar birden şaşıracak kako yağına bu kadar ilgi nerden çıktı diyedoa kozmetik
O zaman en önemli soruyu sormak Lazım.sor bakalım tekme olayına ne diyo:)
Yakında senin konuşmam bile yetecek hareket etmesi için annesi :)ayyyy çok gariiiippptiiiii :):) şok oldum inşallah bi daha yapar :)
Ormandan inek getireyimde sana yardım etsin süt sagarken :)Gıcık MaşaBisikletine bin sen tura çık kaybol ormanda
Ormandan inek getireyimde sana yardım etsin süt sagarken :)
Allaha emanetttt, telasa meal yokİşte saatte iki kere hissedilir 20.haftada diye okumuştum bi yerde ondan Telaş yaptım
KIIIIIIZZ BANA BAK ALDIĞIN YAĞLARIN YARISINI BANA GÖNDERİYORSUN ! SİPARİŞİ VERDİM, PARAYI GERİ YATIRMIŞLAR HESABIMA ÇÖNKÖ ELLERİNDE YAĞ KALMAMIŞ !!!!!!11111BİR!!!
hahahaha banane be acele eden kapar hemen bitmiş topictekiler sessiz ssessiz stok mu yaptı naptı hahaha
Gece dene cnm bak görürsün nasıl oynar biz uyuyunca uyanıuolar gece 3 mesela bizimkinin saatiSağ tarafıma yatınca pıtpıtlıyo evet rahatsız oluyo sanırım:)))ama şimdi yatamam çalışıyorum
Ben hiç süt sağmadım ki:) benim oğlan midesine stokladi hep :)Annenin karnında öğrendin di mi süt sağmayıSana da inekler öğretmiştir Hem ben tulaykavas ın engin tecrübesinden yararlanırım senin değil
ayyy hadi inşallah o sağlıklı olsuuuunn yeterrr bana :)Yakında senin konuşmam bile yetecek hareket etmesi için annesi :)
Cok gecmis olsun..Ya kızlar oğlum elini yaktı fırına yemek koyacaktım teli içinde unutmuşum teli çıkardım taşa koydum tepsiyi koymak için buda gelip elini sürdü eli kızardı biraz buz tutuyorum hep ama mızırdanıyor kocada maslağa gitti napsam ne sürsem geçer hastane uzak bana merhem falan ne iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?