- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.281
Ay canim ya geçmiş olsun. Kiyamam. İlaç olarak hiç bilmiyorum en iyi ne gelir. Ama inşallah su felan toplamaz. Soğuk komprese devam et. Başka bisey gerek kalmaz inşallah. Biraz sizlarYa kızlar oğlum elini yaktı fırına yemek koyacaktım teli içinde unutmuşum teli çıkardım taşa koydum tepsiyi koymak için buda gelip elini sürdü eli kızardı biraz buz tutuyorum hep ama mızırdanıyor kocada maslağa gitti napsam ne sürsem geçer hastane uzak bana merhem falan ne iyi gelir
Ben hiç süt sağmadım ki:) benim oğlan midesine stokladi hep :)
Ben de sorularını yanitlamam o zaman,yakında bebeği de kendimiz mi dogurcaz diye sorarsın
Bepanthol iyi geliyo die biliyrm her türlü yanığaYa kızlar oğlum elini yaktı fırına yemek koyacaktım teli içinde unutmuşum teli çıkardım taşa koydum tepsiyi koymak için buda gelip elini sürdü eli kızardı biraz buz tutuyorum hep ama mızırdanıyor kocada maslağa gitti napsam ne sürsem geçer hastane uzak bana merhem falan ne iyi gelir
Çok geçmiş olsun cnm benim Evet eczacı daha iyi önerileri de bulunurKızlar önerilere sağolun insanbul cnm su toplamaz gibi geliyor ama acıyor diyor bepanten olabilir aslında ama en iyisi ben eczaneye gideyim alıp onlar uygun bişi verir sağolun canlarım
Yerli kadınlar kendileri yapıyor izlemistim ben bi keresinde kiiCidden ha en önemli soru o ama onun cevabını biliyorum, kendimiz yapamıyoruz
Yerli kadınlar kendileri yapıyor izlemistim ben bi keresinde kiipsikonojim corto fonto
En iyisi onlar verir uygun olanı. Şifa olsun inşallah. Öperim onun o minik elini ben.Kızlar önerilere sağolun insanbul cnm su toplamaz gibi geliyor ama acıyor diyor bepanten olabilir aslında ama en iyisi ben eczaneye gideyim alıp onlar uygun bişi verir sağolun canlarım
bize de 3'5 yasinda demisti alalim diye, 10 gun acibademde yatmisti. ama biz kucuk diye korkmustuk narkozdan. ileride sunnet ile beraber yatar olur demistik. simdi nefes alamiyor uykuda diye panik olduk, gelmisken ciksin aradan da dedik. prof ismet aslan yapacak ameliyatini.İnşallah canım. Oğlum ilk ameliyatını 3,5 yaşında oldu. Kreşe başladığımız sene çok hasta oldu o yüzden de doktor genizeti ve bademciklerini aldırdı. Sonra okula başladığı yıl tekrar büyümüştü o zamanda hidrosel ve genizeti ameliyatı oldu kuzucuğum. Siz biraz daha şanslısınız oğlun büyük, büyüdükçe tekrarlama ihtimali azalıyor.
Ya kızlar oğlum elini yaktı fırına yemek koyacaktım teli içinde unutmuşum teli çıkardım taşa koydum tepsiyi koymak için buda gelip elini sürdü eli kızardı biraz buz tutuyorum hep ama mızırdanıyor kocada maslağa gitti napsam ne sürsem geçer hastane uzak bana merhem falan ne iyi gelir
Canim geçmiş olsun oglusun ameliyat mi olacak. İnşallah kolaylıkla atlatır. Bu geniz eti dikkat dağınıklığı da yapıyormuş.bize de 3'5 yasinda demisti alalim diye, 10 gun acibademde yatmisti. ama biz kucuk diye korkmustuk narkozdan. ileride sunnet ile beraber yatar olur demistik. simdi nefes alamiyor uykuda diye panik olduk, gelmisken ciksin aradan da dedik. prof ismet aslan yapacak ameliyatini.
http://www.livhospital.com/doktorlarimiz/prof-dr-ismet-aslan-/112
Yarenin ne demek oldugunu biliyorum canim da, Kur-an ı Kerim'de geçip geçmediği hakkında bilgim yok demek istemiştim
Canim geçmiş olsun oglusun ameliyat mi olacak. İnşallah kolaylıkla atlatır. Bu geniz eti dikkat dağınıklığı da yapıyormuş.
Canim geçmiş olsun oglusun ameliyat mi olacak. İnşallah kolaylıkla atlatır.
Estağfurullah canım deme öyle engin mengin... Bi garip oldumAnnenin karnında öğrendin di mi süt sağmayıSana da inekler öğretmiştir Hem ben tulaykavas ın engin tecrübesinden yararlanırım senin değil
Yaaa gülmesene ben küçücüğümmtek başıma sağabilir miyim ki bilmiyorum daha önce hiç süt sağmadım
Canım üzülme sende yanıtla sorularını DraconianX in. Kırma onu. Hem bak senin oğlan ne kadar şanslıymış hep emmiş. Benim oğlum o kadar şanslı değildi 4 aylık bıraktım işe başladım...Ben hiç süt sağmadım ki:) benim oğlan midesine stokladi hep :)
Ben de sorularını yanitlamam o zaman,yakında bebeği de kendimiz mi dogurcaz diye sorarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?