2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ay canim ya geçmiş olsun. Kiyamam. İlaç olarak hiç bilmiyorum en iyi ne gelir. Ama inşallah su felan toplamaz. Soğuk komprese devam et. Başka bisey gerek kalmaz inşallah. Biraz sizlar

Bepanthol iyi geliyo die biliyrm her türlü yanığa

Kızlar önerilere sağolun insanbul cnm su toplamaz gibi geliyor ama acıyor diyor bepanten olabilir aslında ama en iyisi ben eczaneye gideyim alıp onlar uygun bişi verir sağolun canlarım

Kızlar önerilere sağolun insanbul cnm su toplamaz gibi geliyor ama acıyor diyor bepanten olabilir aslında ama en iyisi ben eczaneye gideyim alıp onlar uygun bişi verir sağolun canlarım
En iyisi onlar verir uygun olanı. Şifa olsun inşallah. Öperim onun o minik elini ben.

bize de 3'5 yasinda demisti alalim diye, 10 gun acibademde yatmisti. ama biz kucuk diye korkmustuk narkozdan. ileride sunnet ile beraber yatar olur demistik. simdi nefes alamiyor uykuda diye panik olduk, gelmisken ciksin aradan da dedik. prof ismet aslan yapacak ameliyatini.

http://www.livhospital.com/doktorlarimiz/prof-dr-ismet-aslan-/112

canim evde bepanten var ise hemen onu sur. silverdin yanik kremi al eczane yakinsa. soguk suya tut.

Canim geçmiş olsun oglusun ameliyat mi olacak. İnşallah kolaylıkla atlatır. Bu geniz eti dikkat dağınıklığı da yapıyormuş.

Yaaa gülmesene ben küçücüğümm tek başıma sağabilir miyim ki bilmiyorum daha önce hiç süt sağmadım

Ben pek küçük sayılmam ama ben de daha önce hiç süt sağmadım. Lakin iş yerinde sağanları görüyorum. Pek öyle acı çeker bir halleri yok :) Dayanabileceğimiz güçte sağarız

Ben hiç süt sağmadım ki:) benim oğlan midesine stokladi hep :)
Ben de sorularını yanitlamam o zaman,yakında bebeği de kendimiz mi dogurcaz diye sorarsın
Canım üzülme sende yanıtla sorularını DraconianX in. Kırma onu. Hem bak senin oğlan ne kadar şanslıymış hep emmiş. Benim oğlum o kadar şanslı değildi 4 aylık bıraktım işe başladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…