- 4 Kasım 2015
- 734
- 1.088
- 43
- 46
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.301
Canım biraz geç gördüm. Geçmiş olsun. Silverdin yada hematen varsa sür diyeceğim ama geç kaldım sanırım.Ya kızlar oğlum elini yaktı fırına yemek koyacaktım teli içinde unutmuşum teli çıkardım taşa koydum tepsiyi koymak için buda gelip elini sürdü eli kızardı biraz buz tutuyorum hep ama mızırdanıyor kocada maslağa gitti napsam ne sürsem geçer hastane uzak bana merhem falan ne iyi gelir
Kızlar önerilere sağolun insanbul cnm su toplamaz gibi geliyor ama acıyor diyor bepanten olabilir aslında ama en iyisi ben eczaneye gideyim alıp onlar uygun bişi verir sağolun canlarım
medicanada mı canım? benim paket1 yani sadece doğum içindemisam canım senin sigortan yok muydu? Ben sordum hastaneye sigortam olduğu için %50 indirim yapıyorlar 125 TL dediler. Bir araştır istersen.
Hafifledi teyzesi sağ olasın aklımızda bulunsun bu da :)Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Merhem ismi de bilmiyorum gerçi eczaneye gitmişsindir. Ama yumurtanın beyazı yanıklara iyi geliyor diye okumuştum.
http://www.hurriyetaile.com/sizin-icin/kampanyalar-duyurular/yumurta-aki-mucizesi_11155.html
Bu topiğin hatunları ne fena aaaa1cicek3bocek canim bende paylasayim :)
Benim eşimin kıskançlıği çok yok. Yapı itibariyle açık kıyafetler,dikkat çekici makyajlar,mini etekler benim hayatımda yoktur. O sebeple onun kiskanacagi tek alan, bi ortamda yabancı bi adamin benimle muhabbet etme çabalarıdir. İstediğim zaman istediğim yere gitme konusunda hiç sıkıntı çıkmaz. Ama erkek akrabamın olduğu bir yerde yatılı kalmamı istemez. Ben aksine onun kadin iş arkadaşıyla karşılık sigara içerek muhabbet edeceği ortamı gorursem dellenirim :) şakalaştigini gorursem fururum ulaa
yolarım affetmemBu topiğin hatunları ne fena aaaadirek saç yoluyonuz anam duamnur da yoluyordu da koca tırsıp kaçmış
ahahahaha
bizim ailede hastane odasi susleme, oncesinde baby shozer ve dogum fotocusu kulturu var. esimin ailesinde yok. o kendi cevresinde hic gormemis; yani garip degil mi semur gormemis gibi diyodu, simdi diyo ben karismiyorum ne halin varsa gor
isin eglencesi bir yana; fotocu erkekmis vs gibi takintilari hic yok, onun tek derdi insanlara gosteris gibi gelecek seyler yapilmamasi.
Canım emin ol benden çıkan hergün 1 yeni fikir için de eşim, gereksiz diye bakıyor ama özeniyorum istiyorum yapacağım :)
bizim icin de gezinnnnKociş erken geldi bi havalar alıp gelelim bizede lazım. :)
Estağfurullah canım deme öyle engin mengin... Bi garip oldumvalla... Benim nacizane fikirlerim bunlar...
Uff geçmiş olsun canımm, görünmez kaza olur öyle şeyler, silverdin ya da hametan çok iyi geliyor. Bir de evde aloe Vera bulundurmanı tavsiye ederim. Yanık, kızarık, alerjik her ne varsa iyi geliyoYa kızlar oğlum elini yaktı fırına yemek koyacaktım teli içinde unutmuşum teli çıkardım taşa koydum tepsiyi koymak için buda gelip elini sürdü eli kızardı biraz buz tutuyorum hep ama mızırdanıyor kocada maslağa gitti napsam ne sürsem geçer hastane uzak bana merhem falan ne iyi gelir
canııım geçmiş olsun rabbim size şifa versinn bebişin sımsıkı tutunsun inşallah bi an önce iyi olup ayağa kalkarsın inşallah..Hayırlı akşamlar arkadaşlar ...
İkindin maalesef yine kanamam oldu ve koştur koştur hastaneye gittik...
Çok şükür bebeğim iyi..eşiğim aşağı da olduğu için kanamam olmuş..korkma dedi dr...
Hiç kalkmayacağım bol dinlenme...
Çok korktum ama çok şükür halimize...
Rabb im cümlemizi korusun inşaallah..evlatlarımızı korusun..
Dualarınızı beklerim
Allah cümlemizden razı olsun inşaallah
Canım çok çok geçmiş olsun dinlenmen yatman gerekiyor kalkma zorunlu Şeyler dışında bebişin önce Allah'a sonra sana emanet ona iyi bakHayırlı akşamlar arkadaşlar ...
İkindin maalesef yine kanamam oldu ve koştur koştur hastaneye gittik...
Çok şükür bebeğim iyi..eşiğim aşağı da olduğu için kanamam olmuş..korkma dedi dr...
Hiç kalkmayacağım bol dinlenme...
Çok korktum ama çok şükür halimize...
Rabb im cümlemizi korusun inşaallah..evlatlarımızı korusun..
Dualarınızı beklerim
Allah cümlemizden razı olsun inşaallah
Ayyy öpseydin benim için paşamı:)))selam söyleseydin:))benim diğer adım evhamDiyooor ki; ''Annem beni merak etmesin ben gayet iyi ve sağlıklıyım. Ben hareket ettim fakat kendisi o sırada hareket halinde olduğu için hissedemedi.''
Gördün mü bak merak edilecek bir şey yokmuş. Çok fazla dinleme kendini, evham yapma. Öpüyoree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?