2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım biraz geç gördüm. Geçmiş olsun. Silverdin yada hematen varsa sür diyeceğim ama geç kaldım sanırım.

Kızlar önerilere sağolun insanbul cnm su toplamaz gibi geliyor ama acıyor diyor bepanten olabilir aslında ama en iyisi ben eczaneye gideyim alıp onlar uygun bişi verir sağolun canlarım

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Merhem ismi de bilmiyorum gerçi eczaneye gitmişsindir. Ama yumurtanın beyazı yanıklara iyi geliyor diye okumuştum.

http://www.hurriyetaile.com/sizin-icin/kampanyalar-duyurular/yumurta-aki-mucizesi_11155.html

Teyzoşlar sağolun eczane bepanten sür dedi zaten biraz da hafifledi mızırdanması yok şuan sık yıkadık önden bide buz koymuştuk ileri değildi sanırım acıyor demiyor şuan sevdiği şeyleri aldım birazda marketten :) iyiyiz şükür Allah beterinden saklasın bnm hatamdı üzüldüm çok iyi ki su toplamadı evlat can ya bnm ciğerim söküldü sanki o acıyor dedikçe

Bu topiğin hatunları ne fena aaaa direk saç yoluyonuz anam duamnur da yoluyordu da koca tırsıp kaçmış

Canım emin ol benden çıkan hergün 1 yeni fikir için de eşim, gereksiz diye bakıyor ama özeniyorum istiyorum yapacağım :)

Canım emin ol benden çıkan hergün 1 yeni fikir için de eşim, gereksiz diye bakıyor ama özeniyorum istiyorum yapacağım :)

biz evlenirken de - paris'te evlendik biz - ayni tepkileri verdi, gosteris vs olmuyor mu diye; dedim, alakasi yok. nitekim chanel'de makyaj - louvre'da foto cekimi

simdi tabii hastane kosullarimiz ne olacak bilmiyorum, hayirlisini yasariz insallah.

Uff geçmiş olsun canımm, görünmez kaza olur öyle şeyler, silverdin ya da hametan çok iyi geliyor. Bir de evde aloe Vera bulundurmanı tavsiye ederim. Yanık, kızarık, alerjik her ne varsa iyi geliyo

Hayırlı akşamlar arkadaşlar ...

İkindin maalesef yine kanamam oldu ve koştur koştur hastaneye gittik...

Çok şükür bebeğim iyi..eşiğim aşağı da olduğu için kanamam olmuş..korkma dedi dr...

Hiç kalkmayacağım bol dinlenme...

Çok korktum ama çok şükür halimize...

Rabb im cümlemizi korusun inşaallah..evlatlarımızı korusun..

Dualarınızı beklerim

Allah cümlemizden razı olsun inşaallah

canııım geçmiş olsun rabbim size şifa versinn bebişin sımsıkı tutunsun inşallah bi an önce iyi olup ayağa kalkarsın inşallah..

Canım çok çok geçmiş olsun dinlenmen yatman gerekiyor kalkma zorunlu Şeyler dışında bebişin önce Allah'a sonra sana emanet ona iyi bak

Ben bu Beşik olayına takıldım.internette çok güzel görünüyor bugün e bebek e gittim hiç beğenmedim internette beğendiğim modeli.çilek mobilyaya bakıcam modelleri güzel görünüyor netten.

Ayyy öpseydin benim için paşamı:)))selam söyleseydin:))benim diğer adım evham

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…