2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Enişte bayağı kıskanç çıkmış şansına :) annesine geri verip tadilat yaptırabiliyor musun acaba, bi düzeltsinler de versinler
Ay yoook annesine geri vermeyelim ayarları hepten bozulur falan ya bende onun tek başına bisey yapmasına izin vermem bazen hadi tamam diyrm sonra burnundan getiriyorum
Rüyama tesrif ettigin icin ben tesekkur ederim :))

Geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun inş. Neyseki bebis iyiymis. Dualarımiz seninle. Dinlen, yorma kendini.

Çok geçmiş olsun nazar hepsi bunların çok tatlıyız ya ondan bişey olmaz allahın izniyle iyi bak kendine

Geçmiş olsun Can'ım dikkat et.

Kızlar bebeğin kalp atış hızını nasıl anlıyoruz doktor ultrason görüntüsünde kalp atış grafiğini vermişti orada 30 60 90 120 diye dereceler var bizim 120 de kırmızı işaret var bi de saydım grafikte 12 kere yükselmiş çizgiler acaba doğru mu düşünüyorum 120 mi kalp atış hızı

1cicek3bocek canım çok geçmiş olsun kuzuya Allah beterinden saklasin

Sahihuban canım çok çok geçmiş olsun sürekli dikkat etmen gerekiyor demekki Allah bebegini sana başlasın.

L Light Of God bizim mobilyalar besik cilek mobilya dan cok cok memnunum 4 Yıldır KULLANİYORUZ hiç bir şikayetim yok şükür bizim büyüyen beşik bu arada

Çilek kullanan Arkadaşlarım hep memnunlar canım bende hafta sonu bi bakıcam

Kızlar fikrinize ihtiyacım var. Hastane odası için kızıma kapı süsü yapacağım. Ben çok kararsız kaldım. Sizden gelecek fikirlere göre hafta sonu biraz alışveriş yapıp başlayayım yavaş yavaş diyorum. Aşağıda resimlerini koyduğum kapı süslerinden hangisini beğendiğinizi söyler misiniz...

Eklentiler

• image.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 267
  • image.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 259

Yaaa 2.den ben de istiyorum kızım olursa İsim de aynısı olsun Evet, oyumu 2.den yana kullanıyorum ben

Alttaki çok tatlı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…