- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.321
Ay yoook annesine geri vermeyelim ayarları hepten bozulur falanEnişte bayağı kıskanç çıkmış şansına :) annesine geri verip tadilat yaptırabiliyor musun acaba, bi düzeltsinler de versinler
Amin aminCanım çok çok geçmiş olsun dinlenmen yatman gerekiyor kalkma zorunlu Şeyler dışında bebişin önce Allah'a sonra sana emanet ona iyi bak
Sağlıkla kucağına alacaksın inşallahAmin amin
Dikkat etmeye çalışıyorum
Rabb im e emanet inşaallah
Dualarınızı isterim
Amin amin Can'ımcanııım geçmiş olsun rabbim size şifa versinn bebişin sımsıkı tutunsun inşallah bi an önce iyi olup ayağa kalkarsın inşallah..
Amin inşaallahSağlıkla kucağına alacaksın inşallah
Hayırlı akşamlar arkadaşlar ...
İkindin maalesef yine kanamam oldu ve koştur koştur hastaneye gittik...
Çok şükür bebeğim iyi..eşiğim aşağı da olduğu için kanamam olmuş..korkma dedi dr...
Hiç kalkmayacağım bol dinlenme...
Çok korktum ama çok şükür halimize...
Rabb im cümlemizi korusun inşaallah..evlatlarımızı korusun..
Dualarınızı beklerim
Allah cümlemizden razı olsun inşaallah
Çok geçmiş olsun nazar hepsi bunların çok tatlıyız ya ondan bişey olmaz allahın izniyle iyi bak kendineHayırlı akşamlar arkadaşlar ...
Çok şükür bebeğim iyi..eşiğim aşağı da olduğu için kanamam olmuş..korkma dedi dr...
Dualarınızı beklerim
Amin amin inşaallah CanımcımÇok geçmiş olsun nazar hepsi bunların çok tatlıyız ya ondan bişey olmaz allahın izniyle iyi bak kendine
Geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun inş. Neyseki bebis iyiymis. Dualarımiz seninle. Dinlen, yorma kendini.
İyi iyi tepişiyor şimdi çocuklarla :)1cicek3bocek çok geçmiş olsun canım nasıl oldu oglus
Yok Can'ım ben medicalpark a gidiyorum ama benim hepsi dahil paket fark orada sanırım.medicanada mı canım? benim paket1 yani sadece doğum içinde
Geçmiş olsun Can'ım dikkat et.Hayırlı akşamlar arkadaşlar ...
Dualarınızı beklerim
Çilek kullanan Arkadaşlarım hep memnunlar canım bende hafta sonu bi bakıcam1cicek3bocek canım çok geçmiş olsun kuzuya Allah beterinden saklasin
Sahihuban canım çok çok geçmiş olsun sürekli dikkat etmen gerekiyor demekki Allah bebegini sana başlasın.
L Light Of God bizim mobilyalar besik cilek mobilya dan cok cok memnunum 4 Yıldır KULLANİYORUZ hiç bir şikayetim yok şükür bizim büyüyen beşik bu arada
Kızlar fikrinize ihtiyacım var. Hastane odası için kızıma kapı süsü yapacağım. Ben çok kararsız kaldım. Sizden gelecek fikirlere göre hafta sonu biraz alışveriş yapıp başlayayım yavaş yavaş diyorum. Aşağıda resimlerini koyduğum kapı süslerinden hangisini beğendiğinizi söyler misiniz...
Alttaki çok tatlı :)Kızlar fikrinize ihtiyacım var. Hastane odası için kızıma kapı süsü yapacağım. Ben çok kararsız kaldım. Sizden gelecek fikirlere göre hafta sonu biraz alışveriş yapıp başlayayım yavaş yavaş diyorum. Aşağıda resimlerini koyduğum kapı süslerinden hangisini beğendiğinizi söyler misiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?