- 4 Kasım 2015
- 734
- 1.088
- 43
- 46
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.341
İnşallah kızın olur Can'ım. İsmini de Sare koyarsın...Yaaa 2.den ben de istiyorum kızım olursaİsim de aynısı olsun Evet, oyumu 2.den yana kullanıyorum ben
2. Hos cnmKızlar fikrinize ihtiyacım var. Hastane odası için kızıma kapı süsü yapacağım. Ben çok kararsız kaldım. Sizden gelecek fikirlere göre hafta sonu biraz alışveriş yapıp başlayayım yavaş yavaş diyorum. Aşağıda resimlerini koyduğum kapı süslerinden hangisini beğendiğinizi söyler misiniz...
Kızlar fikrinize ihtiyacım var. Hastane odası için kızıma kapı süsü yapacağım. Ben çok kararsız kaldım. Sizden gelecek fikirlere göre hafta sonu biraz alışveriş yapıp başlayayım yavaş yavaş diyorum. Aşağıda resimlerini koyduğum kapı süslerinden hangisini beğendiğinizi söyler misiniz...
gelmis ve gecmis olsun.Hayırlı akşamlar arkadaşlar ...
İkindin maalesef yine kanamam oldu ve koştur koştur hastaneye gittik...
Çok şükür bebeğim iyi..eşiğim aşağı da olduğu için kanamam olmuş..korkma dedi dr...
Hiç kalkmayacağım bol dinlenme...
Çok korktum ama çok şükür halimize...
Rabb im cümlemizi korusun inşaallah..evlatlarımızı korusun..
Dualarınızı beklerim
Allah cümlemizden razı olsun inşaallah
Can'ım benim büyülü dünyam diye biryer var oradan kopya çekeceğim aramızda kalsınBeren yazan harikaaaa bayıldımm! Ortanca sanırım o cicekler hastasıyımm :)) Nereden bunlar ben de istiyorumm
Kızlar fikrinize ihtiyacım var. Hastane odası için kızıma kapı süsü yapacağım. Ben çok kararsız kaldım. Sizden gelecek fikirlere göre hafta sonu biraz alışveriş yapıp başlayayım yavaş yavaş diyorum. Aşağıda resimlerini koyduğum kapı süslerinden hangisini beğendiğinizi söyler misiniz...
Hemen bakıyorum. Ben kendim yapmak istiyorum. Eşimde hazır al diyo uğraşma diyo...ben ikinci gorseldeki Sare yazili olani begendim. bu arada benim yaptirdigim yerin instagram adi Mrseyuboglu. oraya da bakmani oneririm.
yani yapilabilinir tabii, bazi kisilerin elinden cok guzel seyler geliyor ki ben gsf mezunu olmama ragmen duz cizik bile atamiyorum :)))Hemen bakıyorum. Ben kendim yapmak istiyorum. Eşimde hazır al diyo uğraşma diyo...
Beren yazan harikaaaa bayıldımm! Ortanca sanırım o cicekler hastasıyımm :)) Nereden bunlar ben de istiyorumm
Kör ya .s Kocaman yazıyor bir de .s
yaa onu gördük herhalde! instagram mı ne onu sormuştum bulurum.tulaykavas valla bravo ben asla yapamam herhalde
Oooooo beni bugün çok şımarttın canım yere inemiycem.... Oğlum benimle dalda geçiyorO her şeyi yapar, süper anne o tamam mı !
O her şeyi yapar, süper anne o tamam mı !
Can'ım senin beğendiğin ortancalı olan daha kolay diğeri beni biraz zorlar gibi ama zoru başarmayı severim.yaa onu gördük herhalde! instagram mı ne onu sormuştum bulurum.tulaykavas valla bravo ben asla yapamam herhalde
Oooooo beni bugün çok şımarttın canım yere inemiycem.... Oğlum benimle dalda geçiyoranne elini yumruk yapıp yukarı kaldır belki uçarsın diyo...
Büyüyünce sıpalara mazkara oluyorsun...
Can'ım senin beğendiğin ortancalı olan daha kolay diğeri beni biraz zorlar gibi ama zoru başarmayı severim.
Can'ım senin beğendiğin ortancalı olan daha kolay diğeri beni biraz zorlar gibi ama zoru başarmayı severim.
oval olan canımKızlar fikrinize ihtiyacım var. Hastane odası için kızıma kapı süsü yapacağım. Ben çok kararsız kaldım. Sizden gelecek fikirlere göre hafta sonu biraz alışveriş yapıp başlayayım yavaş yavaş diyorum. Aşağıda resimlerini koyduğum kapı süslerinden hangisini beğendiğinizi söyler misiniz...
Bitince paylaşırım sizlerle...Yaparsın ben inanıyorum sana hatta daha güzelini yaparsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?