2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
tulaykavas canımm ikiye bayıldımmm.bende yapmak istiyorum hazır almak istemiyorum çok keyifli olur hem kendi emeğim olur.ama malzemeler neler bilmiyorum.ne gerekiyor yazar mısın

Takılıyorum ben ona yahu.insan sevdigiyle ugrasirmis
Çalışan anne olmak zor tabi canim. Başka kolaylıklar sizi bulsun inşallah...

Bu topiğin hatunları ne fena aaaa direk saç yoluyonuz anam duamnur da yoluyordu da koca tırsıp kaçmış
evet okudum onu da. Gelin de duamnur ile benden ders alın azıcık koca yanındaki kadın nasıl yolunur diye
Şaka bir yana ben kadına tepki vermem asla.kıskandığımi bile belli etmem. Benim derdim eşimledir :)

Ay yoook annesine geri vermeyelim ayarları hepten bozulur falan ya bende onun tek başına bisey yapmasına izin vermem bazen hadi tamam diyrm sonra burnundan getiriyorum
Rüyama tesrif ettigin icin ben tesekkur ederim :))
Ya siz birbirinizi bulmuşsunuz zaten hiç şikayet etme ikisi de memnun :)))
Bir daha ki rüyanda lütfen beni gerçek halimle gor. öyle mendebur bir kadın gibi görülmekten hoşlanmadim :))

Çok geçmiş olsun canim. Tekrarı olmaz inşallah
Bol bol dinlen

Karnım ya akşam olunca şişiyor, sabah iniyor. Anlamadım ben bu işi .s Sadece akşamları hamile gibi oluyorum
Evet bende de oluyo o yatarken filan balon gibi oluyorum hem şişlik hem şişkinlik:)gazdan Kaynaklı bence şişkinlik bi de kabız filan durumu varsa ondan olabilir sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…