- 25 Aralık 2015
- 1.508
- 1.812
- 48
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.361
Bitince paylaşırım sizlerle...
tulaykavas canımm ikiye bayıldımmm.bende yapmak istiyorum hazır almak istemiyorum çok keyifli olur hem kendi emeğim olur.ama malzemeler neler bilmiyorum.ne gerekiyor yazar mısın
Tabiki yazarım. Kesinleştirip alışveriş yaptığımda hepsini paylaşırım...tulaykavas canımm ikiye bayıldımmm.bende yapmak istiyorum hazır almak istemiyorum çok keyifli olur hem kendi emeğim olur.ama malzemeler neler bilmiyorum.ne gerekiyor yazar mısın
Teşekkürler canim.Canım yaren farsça bir kelime. Bu yüzden Kuran-ı Kerim de geçmiyor.
İyi haberlerini ver bize oğluşunsag ol insanbul'cugum; hayirla insallah. dikkat daginikligi yapiyormus diye ben de duydum.
Sen bugün minnakımla görüşmüştün dimi gösterdi mi teyzesi sana pipisini:)))zira biz hala emin değiliz:)))Seninki böyle olacakEki Görüntüle 1771037
Sen bugün minnakımla görüşmüştün dimi gösterdi mi teyzesi sana pipisini:)))zira biz hala emin değiliz:)))
Takılıyorum ben ona yahu.insan sevdigiyle ugrasirmisCanım üzülme sende yanıtla sorularını DraconianX in. Kırma onu. Hem bak senin oğlan ne kadar şanslıymış hep emmiş. Benim oğlum o kadar şanslı değildi 4 aylık bıraktım işe başladım...
Ayol bana da göstermiyor Dr a da göstermiyor elli dr a gittim Hepimizle dalga geçiyor bu bebişşşş:)))Bana niye göstersin canım ne ayıp :O Annem gelsin, sadece ona gösteririm dedi.
Bu topiğin hatunları ne fena aaaadirek saç yoluyonuz anam duamnur da yoluyordu da koca tırsıp kaçmış
Ya siz birbirinizi bulmuşsunuz zaten hiç şikayet etmeAy yoook annesine geri vermeyelim ayarları hepten bozulur falanya bende onun tek başına bisey yapmasına izin vermem bazen hadi tamam diyrm sonra burnundan getiriyorum
Rüyama tesrif ettigin icin ben tesekkur ederim :))
Bana mı laf soktun sen ayaküstü bakimYa hiç olur mu lütfenBilginin dışında bilgiyi paylaşmak da önemli malum bağzıları bunu pek beceremiyor ya da paylaşmak istemiyor. O yüzden teşekkür ediyorum
Çok geçmiş olsun canim. Tekrarı olmaz inşallahHayırlı akşamlar arkadaşlar ...
İkindin maalesef yine kanamam oldu ve koştur koştur hastaneye gittik...
Çok şükür bebeğim iyi..eşiğim aşağı da olduğu için kanamam olmuş..korkma dedi dr...
Hiç kalkmayacağım bol dinlenme...
Çok korktum ama çok şükür halimize...
Rabb im cümlemizi korusun inşaallah..evlatlarımızı korusun..
Dualarınızı beklerim
Allah cümlemizden razı olsun inşaallah
Biz sana küstükBana mı laf soktun sen ayaküstü bakimBi kere ben bakla pişirmeyi bilmiyordum zaten. şuan bilmedigim ortaya çıktı al işte
Şişlik derken şişkinlikse evet akşamları oluyo.şişlik ise bacaklarım ellerin Yüzüm balon gibi oldu çok tuzlu yiyorum ona bağladım.tuzu azaltmam LazımAkşam olunca sizde de şişlik oluyor mu baaağğyanlar?
Karnım yaŞişlik derken şişkinlikse evet akşamları oluyo.şişlik ise bacaklarım ellerin Yüzüm balon gibi oldu çok tuzlu yiyorum ona bağladım.tuzu azaltmam Lazım
Evet bende de oluyo o yatarken filan balon gibi oluyorum hem şişlik hem şişkinlik:)gazdan Kaynaklı bence şişkinlik bi de kabız filan durumu varsa ondan olabilir sanırımKarnım yaakşam olunca şişiyor, sabah iniyor. Anlamadım ben bu işi .s Sadece akşamları hamile gibi oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?