- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.381
Hem de nasıl... İki katı oluyor karnimAkşam olunca sizde de şişlik oluyor mu baaağğyanlar?
Biz derken? Sen ve keçilerin miBiz sana küstük
Evet bende de oluyo o yatarken filan balon gibi oluyorum hem şişlik hem şişkinlik:)gazdan Kaynaklı bence şişkinlik bi de kabız filan durumu varsa ondan olabilir sanırım
Kızlar ben kaçar. Kocişim gelmek üzere. Onun yemeğini hazırlıyim sonrada yatarım. Sabah 6 da kalkıyorum çok uykum varrrr... Herkese iyi uykular...
İyi uykular Ablacımmm bize dua et uyumadan seni öpüyoruz kocaman :)Kızlar ben kaçar. Kocişim gelmek üzere. Onun yemeğini hazırlıyim sonrada yatarım. Sabah 6 da kalkıyorum çok uykum varrrr... Herkese iyi uykular...
Ben onun kadar olamam tabi ki o benden tecrübelitulaykavas 'ın en az 1/4 olduğunda pohpohlarım canım
Ben onun kadar olamam tabi ki o benden tecrübeliama ben o hepinizin bayıldığı şeyleri yapıp satıyorum tamam mı
aç karnına içiliyor.1 saat süt ürünü tüketmiyorsun deemir emilimi boşa gtmemesi için.içinde folik aasit de olduğundan ekstra başka bişey vermedi bnaKan yapımı için değil mi canım aç tok fark ediyor mu peki ben bu hafta başlıcam İnşallah B12 ve folikasit bitti tekrar almama gerek var mı acaba doktor yok kan ilacı iç dedi ama ben yine de acaba almam gerek mi dedim
Yani benim de kendimce yeteneklerim var üstün güçlerim var cinsiyet tahmini şirketim var meselaYani ?
tebrik ederim cnm.sağlıkla inşallahhh..
geniz eti operasyonu olacak aryacigim. onemli bir sey degil cok sukur ki ama gene de insan geriliyorsemurcan ne ameliyatı neyi var şems paşanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?