- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.025
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.401
cat hic canini sikma. biz takla atiyoruz ki kiz olsun diye.Millet delirmiş arkadaşlar. Kesin bilgi!
Dün kızımız olacağını öğrendik sevinç içindeyiz ama insanlar resmen bizi teselli etme derdindeHerkes değil elbette ama ne pis bir ataerkil toplummuşuz ki "olsun kız da iyidir" gibi yorumlara maruz kalmış eşim. Ben kalsam altta kalmaz lafımı söylerdim de... Görümcelerimden biri dışında kimse beni aramadı zaten bir hayırlı olsun diye kv dahil Cinsiyet ayrımı yapmıyor gibi gözüküyorlardı ama yapıyorlarmış demekki.
Sonuç olarak millet delirmiş arkadaşlar, biz aklımıza mukayyet olalım.
M melda983 veinsanbuL canlarim ilginiz için tesekkur ederim isim dusunuyoruz kuranda geçsinistedim ama gecmiyorsa esimde uygun gormezse koymayız ne zormus kararsız kalmak buarada insanbuL tatlim pipiyi gormussunuz rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kizima talip olmussun neden olmasin senden iyisinimi bulucaz teyzesi:)
cat hic canini sikma. biz takla atiyoruz ki kiz olsun diye.
M melda983 veinsanbuL canlarim ilginiz için tesekkur ederim isim dusunuyoruz kuranda geçsinistedim ama gecmiyorsa esimde uygun gormezse koymayız ne zormus kararsız kalmak buarada insanbuL tatlim pipiyi gormussunuz rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kizima talip olmussun neden olmasin senden iyisinimi bulucaz teyzesi:)
evet ama bu cehalet ve gafletler bizim degistirebilecegimiz seyler degil. ya benim gibi butun iliskini kesip, ne olume - ne dirime moduyla yasayacaksin yahut da bu cehalet ve gafletlerle onlari kabullenip, kendini sikmayacaksin.Canımı şöyle sıkıyorum, bu insanlara, bu cehalete üzülüyorum.
Jellyfish_ canım aynı şeyleri bende yasadim eşimin tarafı erkek bekliyordu malesef istedikleri olmadı ayrıca tebrik içinde arayan olmadı açıkçası çokta umrumda değil buna keza ben.melegimle çok mutluyum Rabbim kucagimiza aldirsin gerisi dış kapının dış mandali
evet ama bu cehalet ve gafletler bizim degistirebilecegimiz seyler degil. ya benim gibi butun iliskini kesip, ne olume - ne dirime moduyla yasayacaksin yahut da bu cehalet ve gafletlerle onlari kabullenip, kendini sikmayacaksin.
Kızlar yarın detaylıya gireceğim ins. Duanızı esirgemeyin. Inş sağlıklıdır yavrucum.
rica ederim, adiyla yasayacagi bir isim ile taclansin omru.semurcan kesinlikle haklisin canım.ya valla okadar çok dusunuyorum ki cikamiyorum işin içinden eşimde çok seçici enguzeli manası neticede ismini taşıyacak önerin için saolasin tatlim
Aile kısmını kabullenebilirim de hiç beklemediğim bir kız arkadaşımdan (oğlu var) çok garip tepkiler falan alınca afalladım açıkcasıBu kadar kötü durumda olduğumuzu bilmiyordum. Yazık.
guzel haberlerle gel insallah, bizi de tagle; merak ederiz.Kızlar yarın detaylıya gireceğim ins. Duanızı esirgemeyin. Inş sağlıklıdır yavrucum.
güzel haberlerle gel bizeSelam söyle bebişe de :))
guzel haberlerle gel insallah, bizi de tagle; merak ederiz.
Ins ins. Söylemem mi uzuun uzun gorusecegiz yarın Allah nasip ederse.
Şu oğlu olan arkadaşınla yaşadığının aynısı ben de yaşadım. Olsun ya dedi. Dedim ne demek o ben gayet memnunum. Hic de böyle bir tepki beklemiyordum.
Amaaan dediğim gibi delirmişler :) Hele kadınlara daha çok şaşırdım nasıl böyle düşünebiliyorlar anlam veremedim. Hiç sallamıyoruz onları biz kızlarımızı çok severiz
ahaha ben 7- 2' kiz kiyafetleri ile yasiyorumAmaaan dediğim gibi delirmişler :) Hele kadınlara daha çok şaşırdım nasıl böyle düşünebiliyorlar anlam veremedim. Hiç sallamıyoruz onları biz kızlarımızı çok severiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?