2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
cat hic canini sikma. biz takla atiyoruz ki kiz olsun diye.

M melda983 ve insanbuL canlarim ilginiz için tesekkur ederim isim dusunuyoruz kuranda geçsinistedim ama gecmiyorsa esimde uygun gormezse koymayız ne zormus kararsız kalmak buarada insanbuL tatlim pipiyi gormussunuz rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kizima talip olmussun neden olmasin senden iyisinimi bulucaz teyzesi:)

cok enteresan bir sekilde hicbir planim olmadan, hem ilk hamileligimde oglumun adi hem de eger simdi kiz olursa sectigimiz ad kuran'da yer aliyor. fakat benim isimleri secme nedenim kesinlikle bu degil.

onemli olan isimlerin manasidir. o isimle yasasin denilirken, o manaya layik olsun - hakkini verebilsin - tasiyabilsin diye denilir.

bence bu acidan bakarsaniz yavrunuza en layik ismi secersiniz.

Jellyfish_ canım aynı şeyleri bende yasadim eşimin tarafı erkek bekliyordu malesef istedikleri olmadı ayrıca tebrik içinde arayan olmadı açıkçası çokta umrumda değil buna keza ben.melegimle çok mutluyum Rabbim kucagimiza aldirsin gerisi dış kapının dış mandali

Kesinlikle katılıyorum. Ben de kız ismi düşünüyorum manası güzel bir isim olmalı. Henüz içime sinen birşey yok maalesef.

Canımı şöyle sıkıyorum, bu insanlara, bu cehalete üzülüyorum.
evet ama bu cehalet ve gafletler bizim degistirebilecegimiz seyler degil. ya benim gibi butun iliskini kesip, ne olume - ne dirime moduyla yasayacaksin yahut da bu cehalet ve gafletlerle onlari kabullenip, kendini sikmayacaksin.

inşallah canımm. Aynen dediğin gibi ben de mutluyum çok :) Doğunca cimcime kızları görünce sıraya girerler ama sevcem diye

semurcan kesinlikle haklisin canım.ya valla okadar çok dusunuyorum ki cikamiyorum işin içinden eşimde çok seçici enguzeli manası neticede ismini taşıyacak önerin için saolasin tatlim

evet ama bu cehalet ve gafletler bizim degistirebilecegimiz seyler degil. ya benim gibi butun iliskini kesip, ne olume - ne dirime moduyla yasayacaksin yahut da bu cehalet ve gafletlerle onlari kabullenip, kendini sikmayacaksin.

Aile kısmını kabullenebilirim de hiç beklemediğim bir kız arkadaşımdan (oğlu var) çok garip tepkiler falan alınca afalladım açıkcası Bu kadar kötü durumda olduğumuzu bilmiyordum. Yazık.

Aile kısmını kabullenebilirim de hiç beklemediğim bir kız arkadaşımdan (oğlu var) çok garip tepkiler falan alınca afalladım açıkcası Bu kadar kötü durumda olduğumuzu bilmiyordum. Yazık.

ahahah neler var cat, anlatsam kramp girer, kiza yazik :)))

Amaaan dediğim gibi delirmişler :) Hele kadınlara daha çok şaşırdım nasıl böyle düşünebiliyorlar anlam veremedim. Hiç sallamıyoruz onları biz kızlarımızı çok severiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…