- 23 Ekim 2015
- 970
- 1.479
- 113
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.421
matsiyahoje arkadaşım biz de bebişimizin kız olduğunu öğrendik beni de listeye ekler misin? :) yaş 26, ankara, sat 16.10.15. beklenen doğum tarihi de 22.07.2016. hayırlısıyla :)))
hayirli olsunmatsiyahoje arkadaşım biz de bebişimizin kız olduğunu öğrendik beni de listeye ekler misin? :) yaş 26, ankara, sat 16.10.15. beklenen doğum tarihi de 22.07.2016. hayırlısıyla :)))
Çok teşekkür.ederim sağlıkla doğsun bebişlerimiz inşallah :)Gözünüz aydın :)
Çoook teşekkürler :)hayirli olsun
ikiliyi kacirdiysaniz, dortluyu yaparsiniz. sikinti degil. ben ilk hamileligimde bir hamile oldugumu ogrendigimde doktora gittim, bir de dogumda. kendi adima ic dunyama dondugum bir surecti, yaptirmamistim hicbir seyi. dunya yakisiklisi bir evladim var. allaha emanetArkadaşlar bu arada sizlere bir sorum olacak..
Benim bu zamana kadar gittiğim doktorun yeterince iyi olmadığını fark edince doktor değiştirdik. Ve dün yeni doktoruma randevuya gittim ilk kez. İlk doktorun bırakın ikili testi hiç tansiyon ve kilo ölçümü yapmamasına, bana gereksiz hormon ilacı vermesine köpürdü.. Nasıl yapmaz ikili testi dedi. Aranızda ikili testi yaptırmamış olan var mı? Yani sıkıntı çok mu oluyor bu durumda? Çok tedirginim..
İçimi ferahlattınız. Her şey Allah'a emanet.. İnşallah her şey yolunda olur..ikiliyi kacirdiysaniz, dortluyu yaparsiniz. sikinti degil. ben ilk hamileligimde bir hamile oldugumu ogrendigimde doktora gittim, bir de dogumda. kendi adima ic dunyama dondugum bir surecti, yaptirmamistim hicbir seyi. dunya yakisiklisi bir evladim var. allaha emanet
caninizi hic sikmayinİçimi ferahlattınız. Her şey Allah'a emanet.. İnşallah her şey yolunda olur..
Burdaaa:)
ben de kivimi aldim, geldim buradayim. 12 gun olmayacagim topicte ozlersiniz beniBurdaaa:)
Ay evet onu biliyordum yazışmıştık başka bişey oldu sandım Allah korusun.gerilmek yok Dediğin gibi çok basit bi ameliyat küçük kıvançı öpüyorum:))geniz eti operasyonu olacak aryacigim. onemli bir sey degil cok sukur ki ama gene de insan geriliyor
A a neden İstanbul'da girmeyecek misin topiğeben de kivimi aldim, geldim buradayim. 12 gun olmayacagim topicte ozlersiniz beni
Olabilir canım sabah şişkinliğin kalmıyorsa Ondandır:)Aman şişkinlik işteKabızlık yok ya hiç olmadım, olmayayım da Gaz çıkarmakta sıkıntı var o zaman ondan şişiyorum ben akşamları
A a neden İstanbul'da girmeyecek misin topiğe
Sesin çıkmayınca kendimi yalnız hissediyorum burda deniz anası olaraktan :)))Burdayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?