2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Arkadaşlar bu arada sizlere bir sorum olacak..
Benim bu zamana kadar gittiğim doktorun yeterince iyi olmadığını fark edince doktor değiştirdik. Ve dün yeni doktoruma randevuya gittim ilk kez. İlk doktorun bırakın ikili testi hiç tansiyon ve kilo ölçümü yapmamasına, bana gereksiz hormon ilacı vermesine köpürdü.. Nasıl yapmaz ikili testi dedi. Aranızda ikili testi yaptırmamış olan var mı? Yani sıkıntı çok mu oluyor bu durumda? Çok tedirginim..

ikiliyi kacirdiysaniz, dortluyu yaparsiniz. sikinti degil. ben ilk hamileligimde bir hamile oldugumu ogrendigimde doktora gittim, bir de dogumda. kendi adima ic dunyama dondugum bir surecti, yaptirmamistim hicbir seyi. dunya yakisiklisi bir evladim var. allaha emanet

İçimi ferahlattınız. Her şey Allah'a emanet.. İnşallah her şey yolunda olur..

Jellyfish_ bi söz var sende bilirsin cahille sohbet etme canın sıkılır camla taharet olma g..... Yırtılır diye:))))(ay çok çok özür diliyorum hepinizden ama bu durumu Şahane özetliyor diye yazdım) hiç üzülme yaa bir tüyünü yaratmaya kudreti yokken insanoğlunun;kız erkek ayrımı yapmak ne haddine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…